Washington – Tampa Bay 6:5 (3:2 po s.n.) | Montreal – LA Kings 0:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 2:1 (4:3 po s.n.)
Columbus – NJ Devils 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.) | NY Rangers – Nashville 1:4 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 1:2 (kon.) | Dallas – Chicago 2:6 (kon.) | Colorado – Arizona 1:3 (kon.)
Calgary – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – Carolina 5:4 (po pr.) | San Jose – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Colorado Avalanche
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Arizona Coyotes
cz Streda 11.12.2013, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Partner:
     
    35:33
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté si ale rychle berou dvoubrankový náskok zpátky, Boedker předal kotouč na modrou čáru Ekmanu-Larssonovi, jehož střelu Varlamov vyrazil pouze na hokejku ANTOINEA VERMETTA, pro kterého už nebyl problém vstřelit svou druhou branku v zápase! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Mikkel Boedker.
     
    34:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se domácí prosazují, Kojoti si totiž v podstatě vstřelili vlastní branku. Do rozehrávky Stona zpoza branky vložil hokejku PATRICK BORDELEAU a puk se s velkým štěstím odrazil od Greisse až za brankovou čáru! Asistence: Cody McLeod a Cory Sarich.
     
    32:06
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Další parádní akce Coyotes znamená druhou branku! Bitkař Bissonnette hledal před brankou Halperna, který dokázal lehkou tečí zaměstnat Varlamova, ruský brankář ještě stihl zasáhnout betonem, na dorážku JORDANA SZWARZE byl už ale krátký! Asistence: Jeff Halpern a Paul Bissonnette.
     
    28:31
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Parádní akce hostů, kteří v přesilové hře otevírají skóre! Vermette přenechal u modré čáry kotouč Yandleovi, který s pukem sjel do mezikruží, odkud jej nenápadně vrátil zpátky a ANTOINE VERMETTE měl před sebou půlky prázdné branky, protože tak excelentní přihrávku nečekal nikdo, ani Varlamov! Asistence: Keith Yandle a Mike Ribeiro.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 35. Bordeleau (McLeod, Sarich) – 29. Vermette (Yandle, Ribeiro), 33. Szwarz (Halpern, Bissonnette), 36. Vermette (Ekman-Larsson, Boedker)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Guenin, Johnson, Benoit, Sarich, Barrie, Holden – O'Reilly, Stastny, Parenteau – Landeskog, Duchene, MacKinnon – McGinn, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod
    Arizona Coyotes: Greiss (Smith) – Stone, Ekman-Larsson, Yandle, Murphy, Michálek, Schlemko – Ribeiro, Hanzal, Vrbata – Kennedy, Vermette, Boedker – Klinkhammer, Chipchura, Moss – Bissonnette, Halpern, Szwarz

    Rozhodca: Lee, McCauley – Grandt, Henderson

    Diváci: 14110