Washington – Tampa Bay 6:5 (3:2 po s.n.) | Montreal – LA Kings 0:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 2:1 (4:3 po s.n.)
Columbus – NJ Devils 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.) | NY Rangers – Nashville 1:4 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 1:2 (kon.) | Dallas – Chicago 2:6 (kon.) | Colorado – Arizona 1:3 (kon.)
Calgary – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – Carolina 5:4 (po pr.) | San Jose – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Columbus Blue Jackets
5:4 (1:2, 2:1, 2:1)
New Jersey Devils
cz Streda 11.12.2013, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Partner:
     
    58:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    NICK FOLIGNO dává gól, když nohou tečuje do branky střelu Johansena z levé strany! Asistence: Ryan Johansen a R. J. Umberger.
     
    53:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Patrik Eliáš pálí z levé strany, jeho pokus ještě McElhinney vyráží, ovšem na dorážku DAMIENA BRUNNERA z levé strany je již "krátký", je vyrovnáno. Asistence: Patrik Eliáš a Andy Greene.
     
    40:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácím! Po bekhendové střele Dubinského se dostal Brodeur z branky a MATT CALVERT měl již pozici značně usnadněnou, stačilo trefit odkrytou branku! Asistence: Brandon Dubinsky a Cam Atkinson.
     
    25:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Volčenkov byl zraněn u mantinelu ve vlastní třetině, nemohl se tak plně zapojit do defenzivy, domácí této výhody využili a bekhendem se z bezprostřední blízkosti prosazuje CAM ATKINSON. Asistence: Brandon Dubinsky a Ryan Murray.
     
    24:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po střele od modré se strhla před Brodeurem trma-vrma, nakonec byl BRANDON DUBINSKY posledním, kdo se dotkl puku před jeho cestou do branky, domácí snižují na 2:3. Asistence: Cam Atkinson a Jack Johnson.
     
    21:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Patrik Eliáš nejprve vybojoval puk na útočné modré a nakonec i skvěle přihrává z levého rohu před branku, kde si najíždí DAMIEN BRUNNER a střelou z voleje překonává McElhinneyho. Asistence: Patrik Eliáš a Dainius Zubrus.
     
    10:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Neskutečná chyba Columbusu v rozehrávce, kdy domácí ztrácí puk ve středním pásmu a dopředu okamžitě vyrazil Henrique s Bernierem, kteří se sice dostali do zakončení, ale jejich pokus z levé strany ještě gólman vyráží, nicméně přímo do míst, kde je připraven MICHAEL RYDER, na jehož pokus byl již McElhinney krátký. Asistence: Adam Henrique a Steve Bernier.
     
    07:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Snad první pořádná útočná akce domácích, kterou zakončuje střelou od modré, z pravé strany, CAM ATKINSON, Brodeaur měl zakrytý výhled a je vyrovnáno! Asistence: Brandon Dubinsky.
     
    00:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Jágr nachází přihrávkou přes celou šířku kluziště Bochera, ten přenechává ve středním pásmu TRAVISU ZAJACOVI, který najíždí po pravém křídle před McElhinneyho, jehož překonává přesně umístěnou střelou zápěstím. Asistence: Reid Boucher a Jaromír Jágr.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 8. Atkinson (Dubinsky), 25. Dubinsky (Atkinson, Johnson), 26. Atkinson (Dubinsky, Murray), 41. Calvert (Dubinsky, Atkinson), 59. Foligno (Johansen, Umberger) – 1. Zajac (Boucher, Jágr), 11. Ryder (Henrique, Bernier), 22. Brunner (Eliáš, Zubrus), 54. Brunner (Eliáš, Greene)


    Columbus Blue Jackets: McElhinney (McKenna) – J. Johnson, Ťjutin, Murray, Savard, Prout, Nikitin – Foligno, R. Johansen, Umberger – Calvert, Dubinsky, Atkinson – Jenner, Anisimov, Comeau – Letestu, MacKenzie, Tropp
    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Greene, Fayne, Volčenkov, Židlický , Gelinas, Merrill – Boucher, Zajac, Jágr – Eliáš, Zubrus, Brunner – Henrique, Bernier, Ryder – Sestito, Lokťjonov, Janssen

    Rozhodca: Rehman, VanMassenhoven – Brisebois, Rody

    Diváci: 11 905