Washington – Tampa Bay 6:5 (3:2 po s.n.) | Montreal – LA Kings 0:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 2:1 (4:3 po s.n.)
Columbus – NJ Devils 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.) | NY Rangers – Nashville 1:4 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 1:2 (kon.) | Dallas – Chicago 2:6 (kon.) | Colorado – Arizona 1:3 (kon.)
Calgary – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – Carolina 5:4 (po pr.) | San Jose – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
Washington Capitals
6:5 (1:3, 3:1, 1:1 - 0:0)
Tampa Bay Lightning
cz Streda 11.12.2013, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Washington Capitals.
    Rozhodující samostatný nájezd proměnil TROY BROUWER.
     
    59:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vyrovnávají! Opět se střelou z hranice kruhu prosadil ALEX OVEČKIN, který střílí svoji čtvrtou branku v dnešním zápase. Asistence: Mike Green, Nicklas Bäckström.
     
    48:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pro ONDŘEJE PALÁTA je jistě obrovská škola, že hraje s takovým hráčem, jako je Martin St. Louis. Právě zkušený útočník adresoval zpoza branky přihrávku na Palátovu hůl. Příhra měla oči, mladý forvard Tampy poté dopravil puk přesně k pravé tyči za záda gólmana Grubauera. Asistence: Martin St. Louis.
     
    38:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Na led létají čepice, je jasné proč. Na vrcholku kruhu se dostal puk k ALEXI OVEČKINOVI, jenž nesmírně prudkou a přesnou střelou docílil hattrick. Asistence: Mike Green, Nicklas Bäckström.
     
    36:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Na tohle je radost se dívat. Přesné a bleskové přihrávky na jeden dotek a poté posunutí puku na ALEXE OVEČKINA, který ho dostává nad beton gólmana Bishopa. Asistence: Marcus Johansson, Nicklas Bäckström.
     
    32:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa Bay opět odskakuje. Po rychlé akci následovala přihrávka na Paláta, který ale nedokázal zamést kotouč za Grubauerova záda, ten se šťastně odrazil na hůl hlídkujícího TYLERA JOHNSONA, jenž už měl lehkou úlohu. Asistence: Ondřej Palát, Martin St. Louis.
     
    26:24
    Washington právě vstřelil branku!
    To bude ještě zajímavé! Nedůslednost Tampy dovolila Washingtonu několik dorážek, uspěla až ta čtvrtá z hole NICKLASE BÄCKSTRÖMA. Asistence: Mikhail Grabovski, Troy Brouwer.
     
    14:15
    Washington právě vstřelil branku!
    To jsem trochu zakřikl! Vteřinu po komerční pauze dávají domácí první branku. Po vyhraném buly pálil bleskově ALEX OVEČKIN a Bishop neměl nárok. Asistence: Nicklas Bäckström.
     
    11:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí zcela propadli v obranné fázi. Přečíslení dva na jednoho okořenila přesná přihrávka na NATA THOMPSONA, který překonal přesunujícího se Holtbyho. Asistence: J. T. Brown, B. J. Crombeen.
     
    10:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Green je určitě velkým smolařem, neboť další jeho faul je potrestán. Tvrdou ranou z mezikruží se o to postaral NIKITA KUČEROV. Asistence: Teddy Purcell, Matthew Carle.
     
    2:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. MARTIN ST. LOUIS si pro sebe vybojoval kotouč a z hranice kruhu prostřelil houštinu těl. Asistence: Sami Salo, Tyler Johnson.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 15. Ovečkin (Bäckström), 27. Bäckström (Grabovski, Brouwer), 37. Ovečkin (Johansson, Bäckström), 39. Ovečkin (Green, Bäckström), 60. Ovečkin (Green, Bäckström), rozh. náj. Brouwer – 3. St. Louis (Salo, Johnson), 11. Kučerov (Purcell, Carle), 12. Thompson (Brown, Crombeen), 33. Johnson (Palát, St. Louis), 49. Palát (St. Louis)


    Washington Capitals: Holtby (12. Grubauer) – Carlson, Alzner, Green, Schmidt, Oleksy, Orlov – Ovečkin, Bäckström, Johansson – Brouwer, Grabovski, Fehr – Ward, Erat, Chimera – Wilson, Beagle, Volpatti.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindbäck) – Brewer, Salo, Gudas, Carle, Šustr, Barberio – St. Louis, Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Kučerov, Thompson, Brown – Taormina, Pánik, Crombeen.

    Rozhodca: Kimmerly, Meier – MacPherson, McElman

    Diváci: 18 506