Chabarovsk – S.Moskva 4:3 (2:0 po s.n.) | Vladivostok – Doneck 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Dinamo Minsk 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Záhreb 0:2 (kon.) | A. Mytišči – CSKA Moskva 2:0 (kon.) | Riga – Jaroslavľ 4:1 (kon.)
HC Slovan – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Lev – Čerepovec 3:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
Amur Chabarovsk
4:3 (1:0, 1:0, 1:3 - 0:0)
Spartak Moskva
Streda 04.12.2013, 09:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Amur Chabarovsk.
    Gól strelil ALEXANDER JUNKOV.
     
    Orlov proti Ivanovi uspel a Amur vyhráva po nájazdoch. 2:0.
     
    Junkov namieril k pravej tyčke a uspel. 1:0.
     
    62:17
    Stepanov sa na seba hnevá. Toto bola perfektná prihrávka do voľného priestoru, kde si domáci hráč nakorčuľoval. Ešte lepší bol Glass, ktorý proti nemu vytiahol svoju lapačku.
     
    58:08
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci pred koncom vyrovnávajú stav! Skvelá dráma tak pokračuje aj naďalej. Glass najprv nevidel na strelu od modrej čiary, ktorú vyslal Ježov a k dorážke sa dostal JEVGENIJ ORLOV, ktorý zavesil bekhendom do poloprázdnej bránky. Asistencia: Denis Ježov.
     
    50:13
    Spartak Moskva dal gól!
    To je obrat ako z učebnice! Spartak teraz poriadne zatlačil súperovu obranu, prihrávka od Bodrova bola exkluzívna. Cez bránkovisko prišla k úplne voľnému IGOROVI VOLKOVOVI, ktorý nemal problém zakončiť. Asistencie: Denis Bodrov, Michail Junkov.
     
    49:03
    Perfektný zákrok Glassa! Junkov dostal zadovku priamo do jazdy, hosťujúci gólman ale zamával lapačkou a zabránil gólu.
     
    44:34
    Spartak Moskva dal gól!
    Hostia sa vracajú späť do zápasu! Špirko od ľavého mantineli našiel úplne voľného DERONA QUINTA v medzikruží, odkiaľ mal dostatok času, aby zamieril presne k tyči. Využitá presilovka Spartaku. Asistencia: Rastislav Špirko.
     
    43:57
    Tarasov dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    42:27
    Spartak Moskva dal gól!
    Jarvinen neudržal Quintovu strelu z ľavej strany, a tak si RASTISLAV ŠPIRKO jednoduchou kľučkou domáceho gólmana položil a znižuje na 1:2. Asistencie: Deron Quint.
     
    35:06
    Quint sa ujal strateného puku súpera, strieľal úplne sám z pravého kruhu, jeho pokus ale skvele zblokoval jeden z domácich obrancov.
     
    31:05
    Po dlhej dobe sa vylučuje. Kvaša dostáva dve minúty za krošček.
     
    27:55
    Chabarovsk dal gól!
    A Glass výrazne pomohol domácim ku druhému gólu. DMITRIJ LUGIN len tak nahadzoval z medzikružia, avšak hosťujúcemu gólmanovi prepadol puk cez lapačku až za bránkovú čiaru. Asistencie: Denis Ježov, Mika Jarvinen.
     
    25:59
    Quintova strela skončila nakoniec vedľa, Jarvinen mával lapačkou zbytočne. Pred mal veľkú príležitosť Petružálek, ale neuspel.
     
    19:22
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia z ničoho nič. Tarasov nahodil puk zo strednej vzdialenosti, a preto pred Glassom tečovali hneď dvaja hráči, podarilo sa vložiť hokejku do puku ALEXANDROVI JUNKOVOVI, ktorý prehodil krkolomným spôsobom hosťujúceho gólmana. Asistencia: Dmitrij Tarasov.
     
    14:55
    Orlov zahral vysokou hokejkou a je druhým vylúčeným.
     
    09:43
    Salcido dostáva trest za držanie, navyše je vylúčený aj Šiškanov na 10 minút.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 20. Junkov (Tarasov), 28. Lugin (Ježov, Jarvinen), 59. Orlov (Ježov), rozh. náj. Junkov – 43. Špirko (Quint), 45. Quint (Špirko), 51. Volkov (Bodrov, Junkov)


    Amur Chabarovsk: Jerjomin (Jarvinen) – Salcido, Reese, A. Loginov, V. Loginov, Ježov, Bilalov, Těrjaev – A. Junkov, Korotkov, Petružálek – Tarasov, Muršak, Stěpanov – Orlov, Krjukov, Lugin – Šiškanov, Dubinin, Smurov
    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Kulik, Bodrov, Vasiljev, Grišin, Mamkin, Několenko – Anderson, Wandell, Špirko – Volkov, M. Junkov, Kozlov – Kvaša, Nikulin, Toluzakov – Medveděv, Bobrov, Pešechonov

    Rozhodca: Olenin, Ronn – Metalnikov, Sirotkin