Toronto – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 2:4 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 5:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 6:1 (kon.) | Nashville – NY Rangers 0:2 (kon.)
Arizona – Anaheim 2:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 1:2 (kon.) | LA Kings – Colorado 0:1 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 2:1 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:3 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 24.11.2013, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Partner:
     
    57:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ottawa velice brzy odvolala brankáře, ale do útoku se nedostala. Malhotra zachytil rozehrávku hostů a z červené čáry vyslal podél pravého mantinelu ERICA STAALA ke snadnému gólu. 4:1, je rozhodnuto. Asistence Manny Malhotra.
     
    29:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají a odskakují na rozdíl dvou branek! Eric Staal uvolnil v rohu ELIASE LINDHOLMA, který si v klidu vybruslil před branku a překvapivou střelou překonal Lehnera. Brankář i obrana do poslední chvíle čekali křížnou přihrávku na číhajícího hráče na zadní tyči. Asistence Eric Staal, Justin Faulk.
     
    26:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Buly v útočném pásmu Ottawy, nepřesná střela a rychlý protiútok domácích. Eric Staal vysunul TUOMA RUUTUA a jeho střela na vyrážečku zapadla za tyč. Lehner byl na místě pozdě. Hurikáni otáčejí zápas a jdou do vedení. Asistence Eric Staal.
     
    23:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Krátce po buly před hostující brankou přišla přihrávka z rohu na volného PATRICKA DWYERA, který bez přípravy švihem o tyčku nedal Lehnerovi šanci. Zničehonic je vyrovnáno. Asistence Jordan Staal, Justin Faulk.
     
    01:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po tom druhém se vhazovalo před Wardem. Zibanejad vybojoval puk za brankou a přihrál mezi kruhy najíždějícímu JASONU SPEZZOVI. Jeho střelu z první Lehner ještě dokázal zastavit, dorážka z brankoviště do prázdné branky však byla pro elitního centra více než snadná. Asistence Mika Zibanejad.

    Libor Štěpán

    Góly a asistencie: 24. Dwyer (J. Staal, Faulk), 27. Ruutu (E. Staal), 30. Lindholm (E. Staal, Faulk), 58. E. Staal (Malhotra) – 2. Spezza (Zibanejad)


    Carolina Hurricanes: Ward (Peters) – Sekera, Faulk, Hainsey, Bellemore, Harrison, Murphy – Ruutu, E. Staal, Tlustý – Dwyer, J. Staal, Gerbe – Dvořák, Lindholm, Skinner – Westgarth, Malhotra, Bowman.
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Cowen, Borowiecki, Phillips – Zibanejad, Spezza, Michálek – Ryan, Turris, MacArthur – Neil, Smith, Conacher – Condra, Grant, Greening.

    Rozhodca: VanMassenhoven, Martell – Sharrers, Racicot

    Diváci: 13 567