Norimberk – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Augsburg – Hoffenheim 2:0 (kon.) | Braunschweig – Freiburg 0:1 (kon.)
Frankfurt – Schalke 3:3 (kon.) | Hertha – Leverkusen 0:1 (kon.) | Dortmund – Bayern 0:3 (kon.)
koniec
1. FC Norimberk
1:1 (0:1)
VfL Wolfsburg
Sobota 23.11.2013, 15:30 • Grundig-Stadion • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 12:00.
     
    Pekné sobotňajšie popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 13. kola najvyššej nemeckej Bundesligy. V tomto stretnutí si sily zmerajú 1. FC Norimberg a VfL Wolfsburg.

    1. FC Norimberg

    Norimberg, v ktorom pôsobí aj náš reprezentant Róbert Mak sa po minulom kole ocitol na samom dne tabuľky. S biednymi 7 bodmi za 7 remíz a 5 prehier stráca na Freiburg a Braunschweig jeden bod. Norimberg tak ako jediný tím v najvyššej nemeckej súťaži v doterajšom priebehu sezóny ešte nedokázal zvíťaziť. Naposledy sa mu to podarilo ešte na konci minulej sezóny proti Brémam, keď na svojej pôde súpera zdolal 3:2. V posledných dvoch kolách hráči Norimbergu ani raz nebodovali. Na domácom trávniku najprv prehrali rozdielom triedy proti Freiburgu 0:3 a následne podľahli Borussii Mönchengladbach 1:3. Dnes tak dostanú hráči Norimbergu ďalšiu šancu na reparát.

    VfL Wolfsburg

    Naopak, Wolfsburg má úplne iné problémy ako jeho dnešný súper. S 21 bodmi mu patrí luxusné 5 miesto v tabuľke, čo by momentálne stačilo na účasť v Európskej Lige UEFA. Navyše, na štvrtú priečku, ktorú momentálne okupuje Borussia Mönchengladbach stráca jediný bod. Naopak, na chrbát Wolfsburgu dýcha Schalke 04, ktoré sa konečne rozbehlo naplno. Na Wolfsburg stráca 1 bod. Nebezpečný ešte môže byť aj nováčik v najvyššej Bundeslige Hertha Berlín, ktorá stráca na Wolfsburg 3 body. Wolfsburg momentálne ťahá výbornú šnúru 4 zápasov s plným bodovým ziskom. V minulom kole navyše hráči Wolfsburgu získali na domácej pôde veľmi cenný skalp, keď zdolali Borussiu Dortmund. V predchádzajúcich zápasoch zdolali Frankfurt, Brémy aj Augsburg. Wolfsburg naposledy prehral ešte začiatkom októbra proti nováčikovi z Braunschweigu. Aj dnes teda bude určite chcieť tím Dietera Heckinga bodovať naplno.


    Ako teda dnešný zápas dopadne? Prekvapí Norimberg a ukončí tak dlhú sériu bez víťazstva, alebo bude jeho mizéria pokračovať a tešiť sa bude opäť Wolfsburg?
     
    História vzájomných zápasov je veľmi vyrovnaná, z posledných piatich meraní síl sa dvakrát zrodilo víťazstvo na každej strane, posledný zápas, ktorý sa hral 31.3.2013 vo Wolfsburgu sa skončil remízou 2:2.
     
    Stávkové kancelárie dnes domácemu tímu príliš neveria, naopak kurz na víťazstvo hostí sa pohybuje okolo hodnoty 2,20, na to, že sa zápas skončí nerozhodne 3,20 a na výhru domáceho tímu až 3,25.
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Norimberg: Schäfer – Plattenhardt, Pogatetz, Nilsson, Chandler – Hasebe, Frantz – Hloušek, Kiyotake, Feulner – Drmic
    Náhradníci: Rakovsky – Pekhart, Ginczek, Mak, Stark, Pinola, Esswein

    VfL Wolfsburg: Benaglio – Rodriguez, Knoche, Naldo, Ochs – Medojević, Luiz Gustavo – Perišić, Arnold, Diego – Olić
    Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Caligiuri, Dost, Polák, Evseev,

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen.
     
    Hráči obidvoch tímov už opúšťajú svoje šatne, domáci hráči budú hrať v tradičných tmavočervených dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia v bielo-zelenej kombinácii.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hostia, konkrétne to bol Arnold a Olič.
     
    1
    Tí sa okamžite pustili vpred, no po chvíli lopta končí v rukaviciach domáceho gólmana.
     
    2
    Olič sa trošku hnevá na hlavného rozhodcu, myslel si, že na súperovej polovici vybojoval pre svoj tím vhadzovanie, no rozhodca Welz ukazuje inak.
     
    2
    Do veľmi dobrej pozície sa po prihrávke z ľavého krídla dostával Feulner, no loptu si v šestnástke hodil až príliš dopredu a tá končí mimo hracej plochy.
     
    3
    Do prvej vážnejšej šance sa teda dostali domáci futbalisti, no teraz majú loptu na svojich kopačkách hostia, ktorí zakladajú nový útok.
     
    4
    Ten sa im ale príliš nevydaril, po nepresnej prihrávke situáciu kontroluje Schäfer, ktorý bude rozohrávať ďalšiu akciu Norimbergu.
     
    5
    Po malej chvíli sa ale hostia dostali naspäť na súperovu polovicu, Luiz Gustavo centroval do šestnástky, tam však prišiel faul Perišića po ktorom na zemi zostal ležať Chandler.
     
    6
    Práve Chandler následne posielal center do pokutového územia z pravého krídla, no jeho vzdušná prihrávka bola príliš silná, zachytil ju až Kiyotake, ktorý ešte hľadal Feulnera, no domáci o loptu o chvíľu prišli.
     
    7
    Cez stred to skúšal Feulner spolu s Drmicom, no obrana im loptu odobrala.
     
    8
    Prekrásnu strelu nám následne predviedol práve Drmic, ktorý vypálil z cca 20 metrov a brankár hostí musel vytiahnuť naozaj parádny zákrok, aby loptu letiacu pod brvno vyrazil na roh.
     
    9
    Z rohového kopu väčšie nebezpečenstvo nevzniklo, no domáci zostávajú na súperovej polovici.
     
    10
    Teraz navyše získavajú priamy kop z veľmi výhodnej pozície, nakoľko Medojević na svojej polovici fauloval Feulnera.
     
    11
    Domáci hráč sa rozhodol zakončovať strelou, ktorá síce mala razanciu, avšak nebola dobre umiestnená. Benaglio navyše všetko videl a tak loptu chytá do náručia.
     
    12
    Wolfsburg to teraz skúsil dlhou nakopávanou loptou, tá ale nakoniec končí v rukaviciach Schäfera.
     
    13
    Domáci zostávajú aktívnejším celkom, tentoraz to však s aktivitou trošku prehnal Chandler, ktorý na pravom krídle fauloval súpera.
     
    14
    Veľká šanca, tentoraz na strane hostí! A opäť sa vyznamenal brankár! Schäfer tentoraz perfektne reflexne vyrazil hlavičku Arnolda, ktorý zakončoval z cca 2 metrov. Hostia získavajú rohový kop.
     
    15
    Ten už nenarobil také problémy domácej defenzíve ako pred chvíľou Arnold, Schäfer bude rozohrávať.
     
    16
    Po ďalšej neúspešnej akcii Wolfsburgu bude opäť rozohrávať Schäfer. Dnes je domáca defenzíva až na zaváhanie spred dvoch minút naozaj pozorná.
     
    17
    Prvé postavenie mimo hry v zápase, ocitol sa v ňom Hloušek, ktorý si nabiehal po ľavom krídle.
     
    18
    Chandler vysunul po pravej strane Kiyotakeho, ten o loptu bojoval až proti trojici obrancov hostí, nakoniec však vybojoval aspoň vhadzovanie pre svoj tím.
     
    19
    Po ňom prišiel center do šestnástky, no nabiehajúci hráč sa opäť ocitol v ofsajde.
     
    20
    Pogatetz dlhou prihrávkou hľadal vpredu Drmica, ten predlžoval na Feulner, no obranca pred ním stihol odohrať do bezpečia.
     
    21
    Benaglio sa teraz trošku zahrával s ohňom, po prihrávke od vlastného obrancu loptu neodkopol hneď, ale podržal si ju na kopačkách a následne peknou kľučkou prešiel cez dobiedzajúceho Drmica.
     
    22
    Olič sa dostal s loptou až do súperovej šestnástky, so strelou ale zbytočne vyčkával, až mu obrana zablokovala cestu a následne loptu odobrala.
     
    23
    Hra sa nám trošku ukľudnila, presunula sa najmä do strednej časti ihriska, kde nemá ani jeden z tímov vyslovenú prevahu.
     
    24
    Začínajú sa nám množiť aj fauly, Medojević teraz v súboji poslal na zem Frantza.
     
    25
    Hostia to teraz skúšali opäť dlhou nakopávanou prihrávkou, no obrana Norimbergu zostáva pozorná a posiela loptu ďaleko od vlastnej šestnástky.
     
    26
    Do útoku naopak vyštartoval Feulner, ktorý perfektným centrom pred bránou Wolfsburgu hľadal Kiyotakeho. Ten v páde síce štrajchol loptu, no potreboval by o centimeter dlhšiu nohu. Rozohrávať bude brankár hostí.
     
    27
    Centimetre, ak nie milimetre rozhodovali aj na opačnej strane! Olič sa dokázal dostať cez obranu, na zem si položil aj brankára Schäfera, zakončil síce z uhla, no lopta minula ľavú tyč snáď o vlas.
     
    28
    Ale ani táto šanca sa nekončí gólom, prvá polhodina zápasu sa čoskoro naplní a zatiaľ si budeme musieť na prvý gól stretnutia počkať.
     
    29
    Frantz tentoraz nepekne k zemi poslal Arnolda, za čo uvidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    30
    Ďalšia sľubná príležitosť pre Oliča. Z pravej strany mu prihrával Ochs. Chorvátsky útočník nakoniec len nastrelil Chandlera a uvidíme druhý rohový kop Wolfsburgu.
     
    31
    Hlavný rozhodca sa prestáva s hráčmi na ihrisku maznať, po rohovom kope sa do kontry dostával Kiyotake, no nedovolene ho zastavil Diego, ktorý uvidí prvú žltú kartu pre tím hostí.
     
    32
    Hostia sa opäť dostávali do útoku, no zbytočný faul Arnolda celú akciu ukončuje, na zemi sa ocitol Nilsson.
     
    33
    Hasebe sa hnal do útoku, pri svojom postupe bol zastavený nedovolene, Norimberg získava priamy kop.
     
    34
    Ten istý hráč sa napokon aj zhostil rozohrávky, Benaglio celú situáciu prečítal dokonale, loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    35
    Rodriguez napodobnil svojho spoluhráča Oliča spred pár minút a dokázal sa preštrikovať cez trojicu obrancov a z ľavej strany sa snažil o zakončenie. Tentoraz sa však Schäfer nenechal oklamať a zobral súperovi loptu spod nôh.
     
    36
    Následne prišiel ďalší nedovolený zákrok na domáceho hráča, hra sa začína kúskovať.
     
    37
    Ďalší faul, tentoraz fauloval na ľavom krídle Hloušek, loptu tak získava Wolfsburg.
     
    38
    Hrá sa aj naďalej najmä v okolí stredového kruhu, do útoku sa teraz dostával Feulner, no aj ten si v útoku pomohol nedovolene.
     
    39
    VfL Wolfsburg dal gól! Wolfsburg sa okamžite pustil do útoku, lopta sa dostala až k MAXIMILIANOVI ARNOLDOVI, ktorý vypálil z dobrých dvadsiatich metrov. Schäfer síce na loptu dočiahol, no nešťastne si ju v podstate sám zrazil do vlastnej brány.
     
    40
    Tak toto je veľmi nepríjemný úder pre domáci tím, ktorý sa však okamžite snaží o vyrovnanie. Chandler potiahol loptu po pravom krídle, prihrávkou hľadal nabiehajúceho si Drmica, ten sa ale ocitol v ofsajde.
     
    41
    A mohlo byť 1:1! Hasebe si prebral loptu a z dvadsiatich metrov vypálil nepríjemne rotujúcu strelu, po ktorej gólman Wolfsburgu zostal bezmocne stáť na mieste, no Hasebe triafa iba ľavú tyč brány hostí.
     
    42
    Následne ešte prichádzal ďalší center do pokutového územia, s tým ale nemala obrana hostí väčšie problémy.
     
    43
    Navýšiť skóre svojho tímu sa ešte pokúšal Olić, v útoku bol ale osamotený, lopta končí v rukaviciach Schäfera.
     
    44
    Olič sa prezentoval ďalším pekným pokusom, tentoraz to skúšal nožničkami, no jeho pokus bol zblokovaný na ďalší rohový kop pre hostí.
     
    45
    Obrovskú šancu spálil Drmic, ktorý sa po perfektnej prihrávke od Feulnera zamotal na hranici šestnástky súpera a dokonca ani nestihol zakončiť.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Nenadstavovala sa ani minúta navyše, hlavný rozhodca Welz tak ukončuje prvý polčas za stavu 0:1 Jediný gól stretnutia strelil po Schäferovej chybe Arnold. Inak sme sledovali pomerne vyrovnané stretnutie, so šancami na skórovanie na obidvoch stranách. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 16:33.
     
    Hráči dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hneď na úvod Arnold inkasoval veľmi nepríjemný šlapák od Frantza. Ten by si mal dávať pozor, nakoľko dnes už jednu žltú kartu dostal.
     
    47
    Druhý polčas sa inak začal opatrne hrá sa zatiaľ v strede ihriska, ani jeden z tímov nechce spraviť chybu a darovať tak loptu súperovi.
     
    48
    Na dostrel brány sa už-už dostávali hostia, no k strele nakoniec nedošlo, hra sa presúva na opačnú polovicu ihriska.
     
    49
    Tam o loptu v šestnástke bojoval Drmic, ktorý po súboji spadol, no hlavný rozhodca akékoľvek dohady o pokutovom kope odmieta.
     
    50
    Po chvíli hry v strednej časti ihriska sa opäť hralo na polovici Wolfsburgu, no Chandler si loptu potiahol až za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre Wolfsburg.
     
    51
    Ďalším pekným ďalekonosným pokusom sa tentoraz prezentoval Luiz Gustavo, no jeho pokus len tesne míňa pravú žrď domácej brány.
     
    52
    Dopredu tentoraz postupoval Norimberg, no celý postup bol zastavený zbytočným faulom Feulnera.
     
    53
    Norimberg opäť rýchlo získal loptu, tá sa presunula na krídlo k Hlouškovi, ktorý veľmi nepresne vypálil a zbytočne tak odovzdal súperovi loptu.
     
    54
    Po krásnej kombinácii na jeden dotyk sa k strele z hranice pokutového územia dostal Diego, ktorého perfektným zákrokom vychytal Schäfer.
     
    55
    Prvé striedanie v zápase znamená, že zápas končí pre Frantza, do hry zasiahne aj náš reprezentant Mak.
     
    56
    Hostia aj po prerušení hry zostávajú pri útočnej chuti, získavajú ďalší rohový kop.
     
    56
    Ten si ešte zopakujeme, no budeme musieť počkať, po Diegovi, ktorý bude rohový kop zahrávať niektorý z fanúšikov hodil z tribúny nejaký predmet, Diego sa s rozohrávkou nenáhli.
     
    57
    Tak konečne sme sa dočkali, domáca obrana sa bez problémov ubránila a vysiela svojich spoluhráčov smerom dopredu.
     
    58
    Do prvého kontaktu s loptou sa dostal aj Róbert Mak, no celá akcia bola nakoniec zbrzdená, domáci boli vytlačení až k svojmu gólmanovi.
     
    59
    Mak bojoval o loptu na pravom krídle, následne ju prihral Chandlerovi, ktorý posielal príliš dlhý center do šestnástky, na ktorý nedokázal zareagovať žiadny z jeho spoluhráčov.
     
    60
    Aktivita domáceho mužstva rastie, faul si tentoraz vypýtal Kiyotake, previnil sa Luiz Gustavo.
     
    61
    A Wolfsburg začína robiť chyby, po rozohrávke na vlastnej polovici prišli hostia zbytočne nepresnou prihrávkou o loptu.
     
    62
    Následne ju ale získal Olič, ktorý sa pokúsil snáď už tretíkrát v zápase rovnakým spôsobom oklamať Schäfera, no ani tentoraz sa mu to nepodarilo. Obrana Norimbergu sa z týchto akcii akosi nevie poučiť.
     
    63
    Následne z veľkej diaľky vypálil Diego, no jeho pokus letel tesne mimo.
     
    63
    Na opačnej strane dopredu vyštartoval Drmic, ktorý za sebou nechal troch obrancov súpera, nakoniec zakončoval síce z uhla, no presne, brankár hostí iba vyrazil na roh.
     
    64
    Na ten si ale budeme musieť počkať, pretože prichádza druhé srtiedanie Norimbergu, na ihrisko vybieha Ginczek, naopak, na lavičku mieri Kiyotake.
     
    65
    Rohový kop nebol príliš nebezpečný pre obranu Wolfsburgu, tá loptu posiela do bezpečia bez väčších problémov.
     
    66
    Ani Diegovi sa dnes nedarí streliť gól, aj napriek tomu, že mal už viacero príležitostí. Jednu takú spálil po tom, ako veľmi nepresne vypálil zvnútra súperovej šestnástky. Lopta minula bránu, rozohrávať bude domáci gólman.
     
    67
    Domáci hráči teraz protestujú, nakoľko sa zdalo, že Benaglio chytil loptu už mimo šestnástky. Z opakovaných záberov je však vidieť, že jednou nohou ešte bol v pokutovom území.
     
    68
    Hra začína mierne strácať na tempe, opäť sa hrá najmä v strednej časti ihriska.
     
    69
    Tam sa hromadia fauly, jeden si teraz vypýtal Drmic, no nebolo to moc platné, domáci hráči boli zahnaní až k vlastnému gólmanovi.
     
    70
    Tam vyčkávali za piskotu z tribún takmer minútu. Nakoniec sa domácim podarilo rozohrať a lopta je na polovici Wolfsburgu.
     
    71
    To ale netrvalo dlho, Ochs si loptu potiahol po pravom krídle no k zakončeniu sa nedostal.
     
    71
    V jednom zo záberov sme mali možnosť sledovať Mareka Mintála, ktorý naznačoval, že čoskoro uvidíme tretie striedanie na strane Norimbergu.
     
    72
    Norimberg dal gól! A je vyrovnané! Krásnu individuálnu akciu nám predviedol striedajúci DANIEL GINZEK, ktorý dokázal sám prejsť až cez päticu hráčov Wolfsburgu, zakončiť a aj s trochou šťastia prekonať Benaglia. 1:1!
     
    73
    Drmic sa teraz dopustil pomerne dosť zbytočného faulu v útoku, čo znamená, že prípadná ďalšia útočná akcia Norimbergu končí skôr ako sa začala.
     
    74
    Zbytočné chyby na strane Wolfsbugu pokračujú, Benaglio opäť zle rozohral a daroval tak loptu súperovi na jeho útočnej polovici.
     
    75
    Nakoniec z toho ale nič nebolo, domáci hráči pomerne ľahko stratili loptu, rozohrávať bude znova Benaglio.
     
    76
    Feulner to po prieniku Ginczeka skúšal z veľkej diaľky, bránu ale vysoko prestrelil.
     
    77
    V 77. minúte strieda aj tím hostí, odchádza Olić, toho na ihrisku nahradí Dost.
     
    77
    Ide o dvojité striedanie, takže zápas končí aj pre Perišića, opačnou stranou vybieha Caligiuri.
     
    78
    Hra sa presunula najmä do stredu ihriska, no väčšiu aktivitu momentálne preukazujú hostia.
     
    79
    Tím sa však akosi nedarí dostať sa na dostrel domácej brány, naopak, v strede ihriska si faul vypýtal Mak, ktorý tak získal loptu pre svoj tím.
     
    80
    Práve Mak postupoval po pravej strane, odkiaľ sa mu však ani na dvakrát nepodarilo nájsť spoluhráčov v pokutovom území.
     
    81
    Do ďalšej dobrej pozície sa v šestnástke dostával Ginczek, no stála pri ňom až štvorica obrancov v bielych dresoch, cez ktorú sa mu už nepodarilo dostať.
     
    82
    Do útoku po faule na Rodrigueza budú mať šancu ísť hostia. To samozrejme ohodnotilo domáce publikum hlasným piskotom, ktoré inak dnes dáva o sebe hlasne vedieť a vytvára tak na štadióne perfektnú kulisu.
     
    83
    Priamy kop sa Wolfsbugu nepodaril, podobnú príležitosť budú mať na opačnej strane domáci hráči. Zahrávať priamy kop bude Mak.
     
    84
    Ten posielal loptu do ohňa, no následne prišiel útočný faul Chandlera a Norimberg tak o loptu prichádza.
     
    86
    Rozhodnúť mohol Mak, ktorý si loptu potiahol po pravej strane, v šestnástke si výborne zasekol Rodrigueza a následne vystrelil, no gólman Benaglio bol proti.
     
    87
    Na opačnej strane vpred postupovali Dost aj Medojevič, pri kombinácii si ale nerozumeli a tak lopta končí mimo hracej plochy.
     
    88
    Po chvíli sa ale hostia znova usadili na súperovej polovici, k zakončeniu síce nedochádza, no Wolfsburg stupňuje svoj tlak.
     
    89
    Tento trend pokračuje aj naďalej, obrana Norimbergu nedovoľuje dostať sa hráčom súpera na dostrel brány.
     
    90
    Hostia striedajú po tretí raz v zápase, z ihriska odchádza strelec gólu Arnold, toho na trávniku vymení Polák.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa budú nadstavovať 2 minúty.
     
    90+1
    V nadstavenom čase ešte sledujeme tvrdý boj o loptu v strede ihriska, každý z tímov má ešte ambície potrápiť súperovho brankára v samom závere zápasu.
     
    90+2
    A podarí sa to domácim hráčom. Jeden z nich si vypýtal faul na súperovej polovici a tak získava Norimberg na konci nadstaveného času priamy kop z veľmi výhodnej pozície.
     
    90+3
    Ten zahrával Plattenhardt, no jeho pokus končí iba v rukaviciach gólmana Wolfsburgu.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tom istom okamihu hlavný rozhodca svojim hvizdom ukončuje tento zápas, po ktorom si Norimberg opäť na svoje konto pripisuje remízu. V druhom polčase sme videli jeden gól a to z kopačky Ginczeka, ktorý v 72. minúte pečatil skóre na 1:1. V nasledujúcej polhodine ho už nikto nenapodobnil a tak sa zápas ukončil za nerozhodného stavu.

    Nakoľko Braunschweig doma prehral s Freiburgom 0:1, Norimberg poskočí o jedno miesto nahor. To znamená 17. miesto v tabuľke. Wolfsburg môže zostať pokojný, nakoľko v inom zápase dnes Schalke remizovalo na pôde Frankfurtu 3:3, neohrozí jeho postavenie v tabuľke.

    Odomňa je to na dnes všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (17:25:21)

    Andrej Marienka

    Góly: 72. Ginczek – 39. Arnold

    Karty:   29. Frantz (NRM) – 31. Diego (WOL)


    1. FC Norimberk: Schäfer – Plattenhardt, Pogatetz, Nilsson, Chandler – Hasebe, Frantz – Hloušek, Kiyotake, Feulner – Drmic
    Náhradníci: Rakovsky – Pekhart, Ginczek, Mak, Stark, Pinola, Esswein

    VfL Wolfsburg: Benaglio – Rodriguez, Knoche, Naldo, Ochs – Medojević, Luiz Gustavo – Perišić, Arnold, Diego – Olić
    Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Caligiuri, Dost, Polák, Evseev,

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen