Everton – Liverpool 3:3 (kon.) | Fulham – Swansea 1:2 (kon.) | Hull City – Crystal Palace 0:1 (kon.)
Newcastle – Norwich 2:1 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:0 (kon.) | West Ham – Chelsea 0:3 (kon.)
koniec
Everton FC
3:3 (1:2)
Liverpool FC
Sobota 23.11.2013, 13:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Everton ešte zahrával roh po ďalšom skvelom zákroku Mignoleta, ktorý nohou musel vyraziť nepríjemnú strelu Deulofeua!
     
    90+3
    Suarez v šanci po krásnom pase, z prvej volejom k žrdi nechal vyniknúť Howarda! Krásny moment a krásny zákrok drží ešte nerozhodný stav.
     
    90+2
    Pri lopte bol opäť Gerrard, ale podobne, ako pred chvíľou mu center nevyšiel. Skúšal to však Suarez a dobrá lopta na MOsesa mohla skončiť gólom! Howard center podbehol a striedajúci hráč minul len o kúsok!
     
    90
    Za predošlý zákrok videl žltú kartu Distin.
     
    89
    Liverpool dal gól! Dnes si hostia napriek deravej obrane prehrať nezaslúžia a proti bol aj DANIEL STURRIDGE! Gerardova štandardka našla práve hlavu spoluhráča z reprezentácie a novic na trávniku k žrdi krásnym spôsobom vyrovnáva!
     
    89
    Everton strieda, nahradí v ňom Osman Mirallasa.
     
    85
    Medzitým striedal Pienaar, ktorého vymenil Stones.
     
    83
    Everton FC dal gól! Z poslednej akcie bol ešte roh, na ktorý si perfektne vyskočil ROMELU LUKAKU a prudkou hlavičkou otáča priebeh stretnutia! Mignolet tentoraz nemal šancu.
     
    83
    Deulofeu krížnou strelou z ľavej strany vyskúšal po peknom brejku Mignoleta, skvelý Belgičan zachránil Liverpool aj tentoraz!
     
    80
    Lucasa vymenil útočník Sturridge.
     
    80
    Suarez následne mohol pridať svoj druhý gól v zápase, ale krásny center Gerarda hlavičkou tvrdou len do Howarda!
     
    72
    Everton FC dal gól! Mignolet predsa len opäť inkasuje! A opäť padá gól prakticky po štandardnej situácii. Karamelky sa dostali k priamemu kopu po faule a už strela na bránu gólmana poriadne zamestnala. Vyrazil ju len pred seba a potom po skrumáži a niekoľkých nahrávkach ROMELU LUKAKU z hranice bieleho bodu prestrelil svojho krajana a vyrovnáva stav.
     
    70
    Mignolet skvele vychytal šancu Lukakua aj tentoraz! Krásny pas do vápna útočník zakončoval z prvej, no nie príliš razantne. Aj preto brankár jeho projektil skrotil pohodlne.
     
    69
    Liverpool bude striedať, do hry sa namiesto Allena dostane Moses.
     
    67
    Faul na Pienaara znamená kartu pre Lucasa.
     
    65
    Skvelý Mignolet! Podržal svoj tím aj po veľkej šanci Lukakua, ktorý postupoval sám po ľavej strane na brankára, ale brankár skvelo vybehol a svojho krajana vychytal bravúrnym zákrokom!
     
    63
    Suarez sa krásne dostal cez obranu, nechal za sebou troch hráčov a ponúkol loptu Allenovi. Ten sám pred Howardom nenahral späť Urugajčanovi, ale trestuhodne zblízka trafil vedľa brány!
     
    62
    Je tu prvá karta v drese hostí, dostal ju za faul na Mirallasa Allen.
     
    61
    Coleman pekne mäkučko centroval na zadnú žrď z pravej strany, v poslednej chvíli pred dvojicou číhajúcich odvrátil na roh Johnson. Po ňom sa obrana nemusela strachovať, domáci sa k ničomu nedostali.
     
    58
    Deulofeu sa rútil na Mignoleta úplne sám, krásne ho našiel pas zo stredu poľa, ale mladý Španiel mieril iba do nôh Mignoleta!
     
    51
    Baines v zápase končí, mení ho Deulofeu.
     
    37
    Mirallas teda inkasuje len žltú kartu. Neuveriteľné.
     
    32
    Žltú kartu za údajný faul na Barkleyho nedostal Lucas, ale domáci hráč za filmovanie.
     
    27
    Najmä na Lukakua si obrana v drese hostí dáva pozor, ale teraz nedala na Mirallasa! Už raz sa dnes presadil a teraz individuálnou akciou mieril z hranice vápna krížnou strelou len tesne vedľa vinkľa!
     
    23
    Mignolet musel vyraziť nepríjemný center Barkleyho! Točil loptu k žrdi, Škrteľ ju nezasiahol a brankár ju videl v poslednej chvíli!
     
    19
    Liverpool dal gól! K lopte sa postavil LUIS SUAREZ a krásnou prízemnou strelou z diaľky trafil presne k žrdi! Howard sa načahoval na perfektne zatočený projektil zbytočne!
     
    13
    Lukaku sa dostával do jasnej šance po fantastickom pase, ale nájazd 1 na 1 s Mignoletom nezvládol! V poslednej chvíli si ešte chcel loptu predhodiť pred seba, lenže po zásahu brankára sa od neho odrazila iba do autu.
     
    9
    Everton FC dal gól! Lenže minela prišla aj do vápna hostí! Dlhý nákop pred bránu nikto z červených neodvrátil a preto sa lopta dostala k MIRALLASOVI, ktorý svojou dravosťou preľstil Gerarda a prestrelil Mignoleta. Začíname teda odznova.
     
    6
    Liverpool dal gól! Liverpool zahrával rohový kop a tam obrana trestuhodne zaspala! Lopta prepadla na Suareza, ktorý predĺžil na úplne osamoteného COUTINHA, ktorý nie príliš razantne, ale predsa falšom vo vzduchu trafil loptu chladnokrvne a posiela svoj tím do vedenia!

    Góly: 9. Mirallas, 72. Lukaku, 83. Lukaku – 6. Coutinho, 19. Suarez, 89. Sturridge

    Karty:   32. Barkley (EVE), 37. Mirallas (EVE), 90. Distin (EVE) – 62. Allen (LIV), 67. Lucas (LIV)


    Everton FC: Howard – Coleman, Baines, Jagielka, Distin, Barry, Mirallas, McCarthy, Barkley, Pienaar, Lukaku.
    Liverpool FC: Minolta – Johnson, Flanagan, Škrteľ, Agger, Lucas, Gerard, Allen, Coutinho, Suarez, Henderson.

    Rozhodca: Phil Dowd