Everton – Liverpool 3:3 (kon.) | Fulham – Swansea 1:2 (kon.) | Hull City – Crystal Palace 0:1 (kon.)
Newcastle – Norwich 2:1 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:0 (kon.) | West Ham – Chelsea 0:3 (kon.)
koniec
Everton FC
3:3 (1:2)
Liverpool FC
Sobota 23.11.2013, 13:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    89
    Liverpool dal gól! Dnes si hostia napriek deravej obrane prehrať nezaslúžia a proti bol aj DANIEL STURRIDGE! Gerardova štandardka našla práve hlavu spoluhráča z reprezentácie a novic na trávniku k žrdi krásnym spôsobom vyrovnáva!
     
    83
    Everton FC dal gól! Z poslednej akcie bol ešte roh, na ktorý si perfektne vyskočil ROMELU LUKAKU a prudkou hlavičkou otáča priebeh stretnutia! Mignolet tentoraz nemal šancu.
     
    72
    Everton FC dal gól! Mignolet predsa len opäť inkasuje! A opäť padá gól prakticky po štandardnej situácii. Karamelky sa dostali k priamemu kopu po faule a už strela na bránu gólmana poriadne zamestnala. Vyrazil ju len pred seba a potom po skrumáži a niekoľkých nahrávkach ROMELU LUKAKU z hranice bieleho bodu prestrelil svojho krajana a vyrovnáva stav.
     
    19
    Liverpool dal gól! K lopte sa postavil LUIS SUAREZ a krásnou prízemnou strelou z diaľky trafil presne k žrdi! Howard sa načahoval na perfektne zatočený projektil zbytočne!
     
    9
    Everton FC dal gól! Lenže minela prišla aj do vápna hostí! Dlhý nákop pred bránu nikto z červených neodvrátil a preto sa lopta dostala k MIRALLASOVI, ktorý svojou dravosťou preľstil Gerarda a prestrelil Mignoleta. Začíname teda odznova.
     
    6
    Liverpool dal gól! Liverpool zahrával rohový kop a tam obrana trestuhodne zaspala! Lopta prepadla na Suareza, ktorý predĺžil na úplne osamoteného COUTINHA, ktorý nie príliš razantne, ale predsa falšom vo vzduchu trafil loptu chladnokrvne a posiela svoj tím do vedenia!

    Góly: 9. Mirallas, 72. Lukaku, 83. Lukaku – 6. Coutinho, 19. Suarez, 89. Sturridge

    Karty:   32. Barkley (EVE), 37. Mirallas (EVE), 90. Distin (EVE) – 62. Allen (LIV), 67. Lucas (LIV)


    Everton FC: Howard – Coleman, Baines, Jagielka, Distin, Barry, Mirallas, McCarthy, Barkley, Pienaar, Lukaku.
    Liverpool FC: Minolta – Johnson, Flanagan, Škrteľ, Agger, Lucas, Gerard, Allen, Coutinho, Suarez, Henderson.

    Rozhodca: Phil Dowd