Montpellier – Rennes 2:4 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
2:4 (2:2)
Stade Rennes
cz Piatok 25.02.2022, 21:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Ligue 1 Uber Eats • 26. kolo
Predzápasové kurzy
    85. Lovro MAJER - 2:4
     
    85
    Rennes právě vstřelilo branku!
    O výsledku je rozhodnuto, Rennes v závěru zvyšuje na 4:2! LOVRO MAJER předvedl na levé straně hrací plochy krásnou akci, když od rohového praporku obdržel zpětný pas, navedl míč do šestnáctky, narazil si ho do běhu o Benjamina Bourigeauda a pak parádní ranou z rohu malého čtverce k zadní tyči překonal Jonase Omlina! Celek z Bretaně tenhle zápas vyhraje! Asistence: Benjamin Bourigeaud.
    52. Gaëtan LABORDE - 2:3
     
    52
    Rennes právě vstřelilo branku!
    GAËTAN LABORDE proměňuje pokutový kop a vrací Rennesu těsný náskok, celek z Bretaně nyní vede 3:2! Laborde napálil míč do středu brány Montpellier, Jonas Omlin skočil k pravé tyči a pak už jen bezmocně sledoval, jak balon plachtí do jeho sítě.
    41. Elye WAHI - 2:2
     
    41
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 2:2! Nádherný fotbalový moment! Arnaud Souquet se uvolnil na pravém křídle a přihrál na Jorise Chotarda, jenž poslal centr na malé vápno, kde se v osobním souboji s Omarim prosadil ELYE WAHI, jenž předvedl výstavní nůžky, kterými uklidil balon k zadní tyči a pořádně rozčílil brankáře Alfreda Gomise, který se na své obránce hodně zlobí! Asistence: Joris Chotard.
    19. Ambroise OYONGO - 1:2
     
    19
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Montpellier koriguje na 1:2! Téji Savanier nacentroval z pravé strany do šestnáctky Rennesu, Warmed Omari nepředvedl jistý odkop, balon se na levé straně pokutového území dostal k AMBROISI OYONGOVI, jenž ho tvrdou pumelicí napálil ze vzduchu ke vzdálenější tyči a brankář Alfred Gomis plachtil za střelou marně! Celek z Okcitánie dělí náskok soupeře dvěma!
    15. Benjamin BOURIGEAUD - 0:2
     
    15
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Parádní vstup Rennesu do utkání, celek z Bretaně nyní vede už 2:0! Hamari Traoré to udělal na pravé straně podruhé v tomto utkání parádně, obešel bránícího hráče a poslal přihrávku pod sebe do druhé vlny přibližně na penaltu, kde se do míče vší silou opřel BENJAMIN BOURIGEAUD, jenž přízemní střelou umístil mičudu ke vzdálenější tyči! Hosté zdvojnásobují své vedení. Asistence: Hamari Traoré.
    8. Martin TERRIER - 0:1
     
    8
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Rennes jde v úvodu utkání rychle do vedení! Celek z Bretaně se dostal kupředu a Hamari Traoré nacentroval z pravé krajní čáry až na malé vápno, kde si na míč skvěle vyskočil MARTIN TERRIER, jenž ho efektivní hlavičkou uklidil k zadní tyči, Jonas Omlin se natahoval marně! Hosté vedou 1:0! Asistence: Hamari Traoré.

    Petr Šatalík

    Góly: 19. Oyongo, 41. Wahi (Chotard) – 8. Terrier (Hamari Traoré), 15. Bourigeaud (Hamari Traoré), 52. Laborde (pen.), 85. Majer (Bourigeaud)

    Karty:   26. Savanier (MON), 74. Germain (MON), 86. Oyongo (MON) – 28. Hamari Traoré (REN), 70. Omari (REN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:11.
    HSC Montpellier: Omlin – Souquet (79. Makouana), Cozza, Thuler, Oyongo – Ferri, Chotard (87. Leroy) – Germain (79. Sambia), Savanier (C), Mollet (87. Delaye) – Wahi.
    Náhradníci: Bertaud – Tchato, Esteve, Sambia, Barès, Leroy, Gioacchini, Delaye, Makouana.

    Tréner: Olivier Dall'Oglio.

    Stade Rennes: A. Gomis – Hamari Traoré (C), Omari, Aguerd, Meling – Bourigeaud, Martin, Santamaría, Majer (90. Doku) – Laborde (75. Guirassy), Terrier (79. Truffert).
    Náhradníci: Alemdar, Damergy – Truffert, Diouf, Belocian, Tchaouna, Tel, Doku, Guirassy.

    Tréner: Bruno Genesio.

    Rozhodca: A. Delerue – A. Viala, B. Courbet.