Hoffenheim – Hertha 2:0 (kon.) | Düsseldorf – Bayern 1:4 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 1:3 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
2:0 (1:0)
Hertha BSC
Nedeľa 14.04.2019, 13:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas už síce nebol až tak zaujímavý, ale jeden presný zásah nám ponúkol. Striedajúci Nelson rozhodol o veľmi dôležitých troch bodoch pre Hoffenheim, ktorý je tak stále v hre o Európsku ligu. Jeho gól však najprv neplatil, ale po konzultácii s VAR bol uznaný. Celé stretnutie v drese hostí odohral slovenský reprezentant Peter Pekarík, jeho tímu sa však dnes vôbec nedarilo a kríza v Herthe sa prehlbuje ďalej.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok víkendu. Pri ďalších prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (15:27:35)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zápas sa už len dohráva, o troch bodoch pre domácich je rozhodnuté. Potvrdiť to už len musí záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+2
    Na pozore sa ešte musel mať brankár domácich Baumann. Poradil si však s hlavičkou Köpkeho a tak to už vyzerá, že si dnes udrží čisté konto.
     
    90+1
    Napokon sa ešte nadstavujú 4 minúty!
     
    90
    Riadny hrací čas sa už naplnil. Očakávame čoskoro údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    Domáci fanúšikovia však už oslavujú tri body. Ostáva však ešte dohrať zvyšok zápasu, frustrovaná Hertha sa už snaží hlavne neinkasovať ďalší gól.
     
    88
    Samotný záver stretnutia je už tu, ostáva dohrať posledné dve minúty a možno ešte nejaký ten nadstavený čas.
     
    87
    A pri lopte je už domáci celok, ktorý sa nebojí ešte púšťať aj do riskantnejších útočných akcií. Dočkáme sa predsa len ešte nejakého presného zásahu?
     
    86
    Hertha sa dostáva k lopte, ale má značné problémy pri prechode na útočnú polovicu. Domáci navyše vysoko napádajú rozohrávku súpera.
     
    85
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Davie Selke, prichádza Pascal Köpke.
     
    83
    Nie sú to však žiadne nebezpečné akcie, skôr sa domáci snažia, aby sa hra odvíjala ďaleko od ich brány.
     
    82
    Predsa len sa však ešte Hoffenheim púšťa aj do útočných akcií. Hertha sa teda musí brániť a už je to takmer isté, že dnes pocestuje domov naprázdno, nechajme sa však ešte prekvapiť.
     
    81
    Zatiaľ to teda vyzerá, že platiť bude druhá možnosť. Domáci držia loptu na svojich kopačkách, súpera k niečomu nepúšťajú a už len netrpezlivo čakajú na záver stretnutia.
     
    80
    Do konca stretnutia ostáva približne desať minút, ale určite sa ešte bude niečo nadstavovať, kedže sa skúmala gólová situácia na videu. Podarí sa hosťom ešte zdramatizovať dianie, alebo to domáci už zvládnu?
     
    79
    Hoffenheim dal gól!
    Tak ten spomínaný neuznaný gól REISSA NELSONA napokon platí a domáci sa teda ujímajú krátko pred koncom stretnutia 2:0! Domáci tréner tak mal šťastnú ruku pri striedaní, Hoffenheim sa približuje k veľmi dôležitým trom bodom.
    Reiss Nelson (HOF) - 2:0
    79. Reiss Nelson (HOF) - 2:0
     
    78
    Ale pozor! Hlavný rozhodca Petersen dostáva do slúchadla signál a ide sa ešte celá gólová situácia preskúmať cez systém VAR!
     
    77
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Kerem Demirbay, prichádza Leonardo Bittencourt.
     
    76
    Domáci fanúšikovia sa už radovali z druhého gólu, ktorý by priniesol väčšiu pohodu! Avšak, Nelson sa ocitol v ofsajde a tak jeho gólová hlavička platiť nemôže.
     
    75
    Na druhej strane sa potom do zakončenia po chybe Schulza dostával Selke, ale už tiesnený nedokázal z vnútra pokutového územia presnejšie zakončiť.
     
    74
    Hoffenheim sa zakrátko znova dostal na dostrel súperovej brány. Brankár hostí Jerstein mal plné ruky práce pri hlavičke Belfodila, ale poradil si úspešne a tak ešte drží svoj tím nad vodou.
     
    73
    Aj naďalej tak domáci vyhrávajú najtesnejším rozdielom a stále je teda ešte všetko otvorené. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok tohto stretnutia.
     
    72
    Domáci teraz mohli pridať gólovú poistku! Hoffenheim zahrával rohový kop, center na vzdialenejšiu tyč si našiel hlavu Kadeřábeka, ale ten v nádejnej pozícii skórovať nedokázal! Český futbalista by si však dnes za svoju aktivitu gól určite zaslúžil.
     
    71
    Necelých dvadsať minút ostáva do skončenia tohto stretnutia. Môžme povedať, že Hertha určite zlepšila svoju hru v druhom polčase, ale k ničomu zásadnému to stále nevedie.
     
    70
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Nadiem Amiri, prichádza Reiss Nelson.
     
    69
    Zo strany Hoffenheimu sme potom sledovali rýchly protiútok, ktorý však nič zaujímavého neponúkol. Domáci ale ostávajú usadení na útočnej polovici.
     
    68
    Teraz sa však musel brániť pri rohovom kope súpera. Domáci to zvládli výborne a získavajú loptu na svoje kopačky. Hostia sa teda musia rýchlo vrátiť späť na svoju polovicu.
     
    67
    Domáci fanúšikovia sú však určite spokojní. Ich celok aj naďalej vyhráva najtesnejším rozdielom a smeruje za veľmi dôležitým bodovým zápisom.
     
    66
    Zatiaľ môžme konštatovať, že druhý polčas neprináša toľko zaujímavého, ako tomu bolo v prvom dejstve. Ako čas postupne plynie, opadáva aj tempo zápasu.
     
    65
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Ádám Szalai, prichádza Ermin Bičakčić.
     
    64
    Prvé striedanie v tomto zápase teda realizovali hostia. Uvidíme, čo to prinesie potrebné oživenie hry, je to posilnenie ofenzívy.
     
    63
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Valentino Lazaro, prichádza Javairo Dilrosun.
     
    62
    Následne však Plattenhardt centroval do pokutového územia domácich, ale pri lopte bol včas brankár Baumann. Ten dlhšie podržal loptu a už ju rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    61
    Sledovali sme spoluprácu Szalaia a Belfodila, ale ku strelenému gólu neviedla. Hertha sa teda dostáva k lopte, ale opäť sa jej nedarí v prechode na súperovu polovicu.
     
    60
    A tak po hodine hry aj naďalej vyhráva Hoffenheim 1:0! Domáci bojujú o pohárovu Európu a dnes tak potrebujú získať tri body. Hertha, ktorú trápia viaceré absencie sa aj naďalej výsledkovo trápi.
     
    59
    Stále teda čakáme na niečo zaujímavejšie v druhom polčase. Hertha však určite svoju hru oproti prvému dejstvu zlepšila, ale na prípadný strelený gól to ešte nestačí.
     
    58
    Teraz domáci znova dokázali pritlačiť súpera a bolo z toho hneď niekoľko streleckých pokusov. Ani jeden z nich však žiadne nebezpečenstvo pre hostí neznamenal.
     
    57
    Aj naďalej máme možnosť sledovať ostré osobné súboje. Zatiaľ bola udelená len jedna žltá karta a to domácemu futbalistovi Demirbayovi ešte v prvom polčase.
     
    56
    Po tomto útočnom snažení hosťujúceho celku sa dostala lopta len do rukavíc brankára Baumanna. Hoffenheim sa teraz nikam neponáhľa a pohodlne kombinuje na svojej polovici.
     
    55
    Domáci Grillitsch teraz zbytočne stratil loptu a toho sa snažili využiť hostia. Opäť však stroskotali na finálnej fázy a tak sme stále nič zaujímavého v druhom polčase nevideli.
     
    54
    Ten sa im napokon vydaril, ale nič zaujímavého neponúkol. Hoffenheim tak ostáva aj naďalej pokojný a stále teda vedie najtesnejším rozdielom. Do konca stretnutia však ešte ostáva dostatok času.
     
    53
    Demirbay sa snažil prihrávať do pokutového územia, ale jeho snaha mu nevyšla podľa predstáv a tak je už pri lopte hosťujúci celok. Ten má však teraz problémy pri prechode do útoku.
     
    52
    Veľmi rýchlo však hostia loptu strácajú a tak sa do kombinácie púšťa ich dnešný súper. Hertha sa teda presúva späť na svoju polovicu ihriska, ale snaží sa o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    51
    Na druhej strane sme potom sledovali rohový kop hosťujúceho celku. Prudký center pred bránu domácich však niekto v modrom zblokoval do bezpečia. Hertha ešte získava aut na súperovej polovici.
     
    50
    Výborný obranný zákrok teraz predviedol Rekik. Domáci Kramarić sa už chystal k veľmi nebezpečnému zakončeniu, ale obranca Herthy ho včas odstavil.
     
    49
    Po získaní lopty na svojej polovici sme sledovali rýchly prechod do útoku v podaní Herthy. Kalou si však v rozhodujúcej chvíli pomohol nedovolene a tak už nemohol zakončovať.
     
    48
    Zakrátko sa o strelu pokúsil aj Grillitsch, ale ani on nemieril presne. Zatiaľ to vyzerá, že budeme pokračovať v nastolenom trende z prvého dejstva.
     
    47
    Hoffenheim sa ihneď po získaní lopty presunul na útočnú polovicu a výsledkom toho bola strela spoza pokutového územia, o ktorú sa postaral Amiri. Svoj druhý gól v tomto zápase však nepridal.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý tak bude musieť zmazať náskok súpera. Ani jeden z trénerov nestriedal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Hlavný rozhodca Petersen napokon nič nenadstavil. V prvom polčase sme sledovali určite veľmi zaujímavé stretnutie, hlavne domáci od úvodného výkopu sršali veľkou aktivitou a vypracovali si hneď niekoľko zaujímavých príležitostí. Jednu z nich v 30. minúte premenil na gól Amiri a tak Hoffenheim vyhráva po prvom polčase nad Herthou 1:0!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 14:31.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa blíži k svojmu záveru. Uvidíme, či sa ešte bude aj niečo nadstavovať, ale vyzerá to, že sa už predbežné skóre meniť nebude.
     
    43
    Rohový kop však už nič zaujímavého neponúkol, ale Hoffenheim aj naďalej ostáva pri lopte, čo je pre domácich pred koncom prvého polčasu určite veľmi dôležité.
     
    42
    Kto iný, ako Kadeřábek mohol vyslať tento center do pokutového územia Herthy. Jeho pokus bol zrazený na rohový kop a tak sa ešte hostia budú musieť brániť.
     
    41
    V posledných chvíľach prvého polčasu máme možnosť sledovať, ako sa oba tímy snažia o postupné prechody do útoku. Finálna fáza im však už tak nevychádza.
     
    40
    Približne päť minút nám ostáva do konca prvého polčasu, ešte prípadne aj nejaký ten nadstavený čas. Hoffenheim aj naďalej vyhráva po presnom zásahu Amiriho a už sa zrejme bude snažiť tento stav pred prestávkou udržať.
     
    39
    Už sa po kratšej dobe dostali do útoku aj domáci futbalisti. Opäť to celé začalo u Kadeřábeka, ale následne už jeho spoluhráči nič zaujímavého vymyslieť nedokázali.
     
    38
    Hoffenheim však dokazuje, že sa dnes okrem ofenzívy pripravil výborne aj po defenzívnej stránke. Zatiaľ k vážnejšej situácii svojho súpera nepustil, ale ešte nejaký ten čas do konca prvého polčasu ostáva.
     
    37
    Hertha je už dlhšiu dobu pri lopte a kombinuje na polovici súpera. Paradoxne hosťom ten inkasovaný gól pomohol, aby sa konečne prebudili v tomto stretnutí a začali hrať aktívnejšie.
     
    36
    Dianie v prvom polčase sa nám pomaly začína krátiť. Domáci futbalisti aj naďalej vyhrávajú najtesnejším rozdielom, ale hostia začínajú pomaličky vystrkovať rožky. Dočkáme sa ešte niečoho zaujímavého do konca prvého dejstva?
     
    35
    Registrujeme vôbec prvú zaujímavú situáciu pred domácou bránou! Demirbay nedovolene zastavil pred pokutovým územím prenikajúceho Selkeho a vyslúžil si za to aj žltú kartu. Následne sa nádejného priameho kopu ujal Plattenhardt, ale Baumann vyráža loptu do bezpečia!
     
    34
    Žltú kartu dostáva Kerem Demirbay (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    33
    K lopte sa dostáva hosťujúci celok, ktorý sa snaží postupnou rozohrávkou preniknúť pred pokutové územie súpera. Hoffenheim sa tak po veľmi dlhej dobe bude musieť brániť.
     
    32
    Avšak, na obraze hry sa nám nič nemení a aj naďalej pretrváva aktivita a tlak domáceho celku. Nechajme sa teda prekvapiť, či z toho ešte bude aj prípadný ďalší gól v Jersteinovej sieti.
     
    31
    Krátko po polhodine hry sme sa tak už dočkali aj gólu. Na rade sú teraz hostia, ktorí však veľa v útoku zatiaľ nepredviedli. Majú však ešte nejaký ten čas k dispozícii, aby to v prvom polčase zmenili.
     
    30
    Hoffenheim dal gól!
    Tak ako by som to celé privolal! Aktívnejší domáci futbalisti sa teraz zaslúžene ujímajú vedenia po úvodnom góle tohto stretnutia. Hoffenheim
    opäť kombinoval na polovici súpera, lopta sa potom dostala až na kopačku NADIEMA AMIRIHO a ten presne umiestnenou strelou k tyčke otvára skóre tohto stretnutia – 1:0!
    30. Nadiem Amiri (HOF) - 1:0
     
    30
    Polhodina z tohto stretnutia je už minulosťou. Zatiaľ sme žiaden presný zásah nevideli, ale veľké príležitosti na to mal domáci celok. Uvidíme, kedy sa teda dočkáme prvého gólu v tomto stretnutí.
     
    29
    Aj sa tak stalo a po preniknutí Kadeřábeka do pokutového územia získava domáci celok ďalší rohový kop. Herthe neostáva tak nič iné, ako sa len znova brániť.
     
    28
    Jeho realizácie sa chopil Demirbay, ale centrovaná lopta našla len futbalistov súpera, ktorí ju následne upratali do bezpečia. Hoffenheim sa tak ešte snaží pokračovať vo svojej aktivite na polovici súpera.
     
    27
    Na kraji ihriska opäť veľkou aktivitou hýril Kadeřábek, ktorý bol následne nedovolene poslaný k zemi a domáci tak získavajú priamy kop, ktorý sa rovná skrátenému rohovému.
     
    26
    Zakrátko sa domáci dostali k ďalšiemu ohrozeniu súperovej brány. Hoffenheim zahrával priamy kop, po ktorom sa do hlavičkového zakončenia dostal Szalai, ale mieril tesne nad bránu.
    25.
     
    25
    Po Szalaieho prihrávke sa v pokutovom území dostal do zakončenia Belfodil, ktorý dopravil loptu do siete, ale gól pre ofsajdové postavenie uzananý nebol!
     
    24
    Opäť sme sledovali veľkú aktivitu domáceho Kadeřábeka. Tomu sa podarilo vyslať ďalší center do pokutového územia, na ktorý sa snažil reagovať Kramarić, ale k presnému zakončeniu sa už nedostal.
     
    23
    Hostia sa neboja púšťať aj do ostrých zákrokov na súpera. Selke teraz poslal tvrdo k zemi jedného z domácich futbalistov. Hlavný rozhodca tohto stretnutia Petersen však zatiaľ nesiahol ku kartovému trestu.
     
    22
    Hertha sa pokúsila o rýchly prechod do útoku. Leckie dokázal hlavou dostať loptu za obranu súpera a Kalou sa následne snažil o zakončenie. Nepodarilo sa mu to však a tak je už pri lopte Hoffenheim.
     
    21
    Po nedovolenom zákroku sa k lopte dostali domáci, ale zatiaľ len kombinujú na svojej polovici ihriska. Hostia však na nič nečakajú a okamžite sa púšťajú do vysokého napádania.
     
    20
    Ani po dvadsiatich minútach hry sme tak presný zásah nevideli, ale hneď tri zaujímavé príležitosti k tomu mali domáci futbalisti. Postupne sa však už do hry dostávajú aj hostia a čoskoro teda môžme očakávať niečo zaujímavé aj pred bránou Baumanna.
     
    19
    Práve futbalisti Herthy sa teraz usadili na útočnej polovici a skúšajú už aj oni niečo zaujímavé vymyslieť. Zatiaľ to teda vyzerá, že pri sledovaní tohto stretnutia by sme sa nudiť nemali.
     
    18
    Tlak domáceho celku pomaly začína opadať, do hry sa už tak dostávajú aj hostia, ktorí prežili veľmi krušné chvíle. Pre Hoffenheim je určite veľká škoda, že nedokázal využiť svoje príležitosti na strelenie gólu.
     
    17
    Mali sme však možnosť sledovať rýchly protiútok zo strany hosťujúceho tímu. Dlhú prihrávku za obranu sa snažil zachytiť Kalou, ale nepodarilo sa mu to a tak z toho pre Herthu nič nebolo.
     
    16
    Až teraz sa hostia na určitú dobu dostali k lopte, ale bolo to len veľmi krátko. Po nepresnej prihrávke sa ihneď museli vrátiť späť na svoje územie a čeliť ďalšiemu útoku zo strany súpera.
     
    15
    Hoffenheim tak od úvodu stretnutia zvolil veľmi aktívnu hru a snaží sa čo najskôr ujať vedenia. Ako som spomínal, domáci celok má stále o čo v tejto sezóne hrať.
    14.
     
    14
    A registrujeme ďalšiu veľkú šancu pre domáci výber! Po rohovom kope sa dostal v pokutovom území k hlavičke Kramarić, ale mieril tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    13
    Veľmi aktívne hrá v úvode stretnutia Kadeřábek. Po jeho ďalšom centri do pokutového územia získava domáci celok rohový kop. Brankár Jarstein si tak už organizuje svoju obranu.
     
    12
    Spomínaný tlak domáceho celku pokračuje ďalej. Každá prihrávka či center pred pokutové územie Herthy je veľmi nebezpečná. Hostia tak dokopy zatiaľ nič nepredviedli.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka tak priniesla obrovský tlak domáceho celku. K videniu boli hneď dve veľké príležitosti, ale gólom sa napokon neskončili. Uvidíme, ako sa prvý polčas bude ďalej vyvíjať.
     
    10
    Zaujímavú prihrávku pred spomínané pokutové územie teraz vyslal Demirbay, ale Skjelbred dobre čítal hru a upratal ju do bezpečia. Hoffenheim tak aj naďalej môže kombinovať na súperovej polovici.
     
    9
    Pred pokutové územie hosťujúceho celku smeruje jedna nebezpečná prihrávka za druhou. Hertha je tak aj naďalej pod veľkým tlakom a nemôže sa z neho dostať.
    8.
     
    8
    No a Hoffenheim aj naďalej ostáva pri lopte a drží súpera pod veľkým tlakom. Hertha sa od úvodného výkopu prakticky len bráni a mala veľké šťastie, že zatiaľ nelovila loptu zo svojej siete.
     
    7
    Obrovská šanca pre domáci celok! Opäť mal v tom prsty Kadeřábek, ktorý presným centrom našiel Belfodila, ale ten z tesnej blízkosti napálil loptu len do brankára Jarsteina! Potom sa ešte k dorážke dostal Szalai, ale ani on loptu do brány nedostal.
     
    6
    Na obraze hry sa stále nič nemení, aj naďalej sledujeme aktivitu domáceho celku. Hoffenheim dnes potrebuje získať všetky body, ak chce byť ešte v hre o Európsku ligu.
     
    5
    Futbalisti v modrých dresoch začínajú pridávať na svojej aktivite a máme tu prvú zaujímavejšiu situáciu. Na pravej strane sa k lopte dostal Kadeřábek, prízemným centrom našiel v pokutovom území Szalaieho, ale ten z dobrej pozície bránu súpera prestrelil!
     
    4
    Domáci sa po ďalšom postupnom útoku dostali na dostrel súperovej brány. Belfodil to skúšal strelou spoza pokutového územia, ale loptu napálil len do dobre postaveného obrancu.
     
    3
    Hertha naopak zvolila rýchly prechod do útoku. Lopty sa chopil Pekarík, ktorý následne našiel Selkeho, ale ten bol ihneď obsadený dvojicou domácich futbalistov a tak už nedokázal nič vymyslieť.
     
    2
    Hoffenheim sa pomocou postupnej rozohrávky prepracoval až pred pokutové územie súpera. Schulz sa pokúsil o technickú strelu, ktorá však nesmerovala medzi tri žrde.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí odohrajú toto stretnutie v modrých dresoch. Hosťujúca Hertha zvolila čisto bielu kombináciu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca tohto stretnutia Petersen spoločne so svojimi asistentmi Borschom a Pegrim privádza oba celky na hraciu plochu. Prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe 29. kolo nemeckej Bundesligy a WIRSOL Rhein-Neckar Arena bude hostiť stretnutie domáceho Hoffenheimu a hosťujúcej Herthy. Domáci celok je ešte stále v hre o Európsku ligu a tak dnes potrebuje jednoznačne bodovať. Naopak Hertha aj vplyvom zlých posledných výkonov sa nachádza ďaleko nad týmto pásmom, ale takisto sa dnes potrebuje herne chytiť.

    V základnej jedenástke hostí sa nachádza aj náš reprezentačný obranca Peter Pekarík. Druhý slovenský reprezentant Ondrej Duda do tohto zápasu nezasiahne, pretože má stopku kvôli žltým kartám. Inak, Herthe dnes bude chýbať viacero opôr a tak ju čaká veľmi náročné stretnutie.

    Do úvodného výkopu ešte nejaký ten čas ostáva, tak si zatiaľ prezrite zostavy oboch celkov a pred výkopom sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Vogt, Hübner, N. Schulz – Amiri, Grillitsch, Demirbay, Kramarić – Szalai, Belfodil

    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Brenet, S. Posch, Baumgartner, Nelson, Bittencourt

    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro, Klünter, Rekik, Plattenhardt – Pekarík, Mittelstädt, Skjelbred – Leckie, Selke, Kalou

    Náhradníci: Kraft – Dilrosun, Köpke, Jastrzembski, Stark, Dárdai, Baak

    Rozhodca: Petersen – Borsch, Pelgrim
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá TSG 1899 Hoffenheim a Hertha BSC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 13:30!

    Nemecká Bundesliga má na svojom programe 30. kolo. WIRSOL Rhein-Neckar Arena v ňom bude hostiť stretnutie tímov zo stredu tabuľky, domáci Hoffenheim privíta Herthu Berlín aj so slovenskými reprezentantmi.

    TSG 1899 Hoffenheim:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 44 bodov a tak im v tabuľke patrí 9. miesto. Tento celok zdobí aj veľmi vydarená posledná forma, čo je veľmi dôležité. Hoffenheim stráca na 6. miesto, ktoré zaručuje kvalifikáciu o Európsku ligu len dva body a tak má ešte o čo v tejto sezóne hrať.

    Hertha BSC:
    Hertha, v ktorej kádri pôsobia aj naši dvaja reprezentanti Ondrej Duda a Peter Pekarík, sa nachádza s 35 bodmi na 11. mieste. Hosťujúci celok však zdobí veľmi zlá posledná forma, v štyroch zápasoch po sebe prehral a tak sa potrebuje znova nakopnúť. Už to teda vyzerá, že sa Hertha nedokáže výraznejšie posunúť smerom dopredu.

    Ako napokon dopadne toto stretnutie? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 30. Amiri, 79. Nelson

    Karty:   34. Demirbay (HOF)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 16:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:16.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Vogt, Hübner, N. Schulz – Amiri (70. Nelson), Grillitsch, Demirbay (77. Bittencourt), Kramarić – Szalai (65. Bičakčić), Belfodil.
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Brenet, S. Posch, Baumgartner, Nelson, Bittencourt.

    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro (63. Dilrosun), Klünter, Rekik, Plattenhardt – Pekarík, Mittelstädt, Skjelbred – Leckie, Selke (85. Köpke), Kalou.
    Náhradníci: Kraft – Dilrosun, Köpke, Jastrzembski, Stark, Dárdai, Baak.

    Rozhodca: Petersen – Borsch, Pelgrim