Valladolid – Getafe 2:2 (kon.) | Bilbao – Rayo Vallecano 3:2 (kon.) | Sociedad – Eibar 1:1 (kon.)
Girona – Villarreal 0:1 (kon.) | Valencia – Levante 3:1 (kon.)
koniec
Real Valladolid
2:2 (1:1)
Getafe CF
cz Nedeľa 14.04.2019, 12:00 • Estadio Municipal José Zorrila, Valladolid • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:56:48)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 22:18.
     
    Je konec! Getafe v infarktovém závěru dokázalo vyrovnat a odváží si bod za remízu 2:2! Mnohem lépe vstoupilo do zápasu hostující Getafe a Mauro Arambarri krásnou střelou otevřel skóre. Poté však převzal otěže dnešního utkání domácí Valladolid a Sergi Guardiola hned z první šance dokázal vyrovnat. Po změně stran byli domácí mnohem aktivnější. Hostující Olivera se navíc nechal vyloučit po druhé žluté kartě. Dvacet minut před koncem zahrál Djené Dakonam rukou ve velkém vápně a Enes Ünal proměnil penaltu! Getafe přesto nesložilo zbraně a v poslední minutě nastavení se dočkalo penalty, kterou proměnil Jorge Molina!
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. Jorge MOLINA - 2:2
     
    90+6
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Getafe vybojovalo alespoň bod! K exekuci pokutového kopu se postavil JORGE MOLINA a střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci!
     
    90+5
    Tak skutečně šlo o faul a hosté mohou vyrovnat!
     
    90+5
    Vše se ještě zkoumá na videu! Opravdu dramatický závěr duelu.
     
    90+4
    Neuvěřitelné! Pokutový kop pro Getafe v samotném závěru dnešního utkání! Domácí hráč stáhl soupeře a sudí ukázal na puntík!
     
    90+3
    Getafe se nemůže dostat do zakončení. Další přihrávka za obranu domácího celku byla příliš prudká a skončila v rukavicích pozorného brankáře.
     
    90+2
    Jaime Mata se snažil odcentrovat z pravé strany do pokutového území, nicméně jeho centr srazil jeden z domácích fotbalistů mimo velké vápno.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Real Valladolid si stále drží své vedení. Domácí už nikam nespěchají a spíše se snaží sbírat každou vteřinku času k dobru.
     
    89
    Mohlo být vyrovnáno! Jaime Mata si v pokutovém území naběhl na přihrávku z pravé strany a špičkou kopačky jen těsně minul břevno domácí branky!
     
    88
    Jaime Mata si skvěle postavil tělo do hlavičkového souboje a Rubén Alcaraz jej poslal k zemi. Domácí hráč vyfasoval žlutou kartu.
     
    87
    Sergi Guardiola si naběhl na povedenou přihrávku za obranu, jenže také domácího hráč se nechal lapit do ofsajdové pasti. Rozehrávat budou hosté.
     
    86
    Joaquin Fernández se krásnou kličkou uvolnil na levé straně, jenže Djené Dakonam k němu bleskově přistoupil a nenechal mu prostor k odcentrování.
     
    85
    Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit také brankář Yoel Rodríguez. Domácímu gólmanovi se rozehrávka nepovedla. Míč zakopl jen do autu.
     
    84
    Mauro Arambarri si naběhl na vysokou přihrávku na levé křídlo, jenže v hlavičkovém souboji s domácích obráncem neměl šanci na úspěch a navíc fauloval.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 31. Guardiola (Nacho Martínez), 70. Ünal (pen.) – 14. Arambarri (Damián Suárez), 90+6. J. Molina (pen.)

    Karty:   19. Tuhami (RVL), 72. Míchel (RVL), 79. Plano (RVL), 88. Alcaraz (RVL) – 41. Oliveira (GET), 72. Damián Suárez (GET), 80. Arambarri (GET)   63. Oliveira (GET)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 22:18.
    Real Valladolid: Y. Rodríguez – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Keko (62. Ivi López), Tuhami (83. Fernández), Alcaraz, Plano – Ünal (78. Míchel), Guardiola.
    Náhradníci: Masip – Ivi López, D. Verde, Fernández, Antoñito, Míchel, B. Fernández.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes (38. Duro) – Portillo (73. J. Molina), Maksimović, Arambarri, Oliveira – Ángel Rodríguez (66. Bruno González), Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Flamini, Šibasaki, Bruno González, J. Molina, Duro, Cristóforo.

    Rozhodca: Munuera – Prieto, Baena