Hoffenheim – Hertha 2:0 (kon.) | Düsseldorf – Bayern 1:4 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 1:3 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
1:3 (1:2)
FC Augsburg
Nedeľa 14.04.2019, 18:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Domáci mali ešte poslednú šancu! Na nákop z vlastnej obrany si nabehol Jović, ktorý prešprintoval Gouweleeuwa, pri zakončení sa však pošmykol a loptu poslal nad Lutheho bránu.
     
    90+3
    Hostia si s napádajúcimi domácimi hráčmi zahrali pri vlastnej rozohrávke doslova bago a prekombinovali sa až k ich šestnástke. K lopte sa tam dostal Gregoritsch, ktorý si zasekol Hasebeho a zo skvelej streleckej pozície namieril nad Trappovu bránu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Ku Ja-Čeol, prichádza Christoph Janker.
     
    86
    Videoasistent ale potvrdil verdikt hlavného rozhodcu a gól tak platí! Augsburg vedie 3:1.
    84. Michael Gregoritsch (AUG) - 1:3
     
    84
    FC Augsburg dal gól!
    Hostia sa výrazne približujú k cennej výhre! Richter si obhodil obrancu Eintrachtu a pred vybiehajúcim brankárom Trappom prihral loptu do druhej vlny. Od Gaćinovića sa lopta odrazila k Baierovi, ktorý loptu ešte posunul doprava na MICHAELA GREGORITSCHA a ten strelou z prvej poslal loptu do odkrytej domácej brány.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Alfred Finnbogason, prichádza Julian Schieber.
     
    69
    Žltú kartu za protesty proti verdiktu hlavného rozhodcu dostáva Ante Rebić (Eintracht Frankfurt).
     
    69
    Richter mohol zavŕšiť hetrik! Hahn oblúčikom na ľavú stranu našiel svojho mladého spoluhráča, ktorého strela z voleja skončila tesne mimo Trappovu bránu.
     
    66
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Sebastian Rode, prichádza Jonathan de Guzmán.
     
    65
    Hasebe následne rozohral priamo na jedného z hráčov Augsburgu a hostia sa dostali do prečlenia. Center z pravej strany sa odrazil až na zadnú tyč k Hahnovi, ktorý zakrútil svoju strelu zo skvelej pozície smerom od Trappovej brány.
     
    64
    V obrane domácich je teraz obrovský chaos. Richterov center sa snažil zasiahnuť z voleja Finnbogason, loptu ale poslal len slabou strelou priamo na Trappa.
     
    59
    Hosťom znovu vyšiel rýchly protiútok. Po prihrávke z pravej strany sa lopta dostala pred odkrytú bránu na Ku Ja-Čeola, jeho strela letiacu do siete ale vyhlavičkoval na bránkovej čiare obranca Eintrachtu Hasebe.
     
    54
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Gonçalo Paciência, prichádza Mijat Gaćinović.
     
    47
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva za šliapnutie na nohu Schmida Gélson Fernandes (Eintracht Frankfurt). Ďalšia komplikácia pre domáci Frankfurt.
    45+4. Marco Richter (AUG) - 1:2
     
    45+4
    FC Augsburg dal gól!
    Hostia otáčajú skóre a strieľajú domácim gól do šatne! Ku Ja-Čeol preniesol hru na MARCA RICHTERA, ktorý si loptu potiahol do ľavej strany a strelou z hranice šestnástky trafil prízemnou strelou úplne presne k ľavej tyči Trappovej brány.
     
    45+3
    Domáci vyrazili okamžite po rozohrávke Trappa do protiútoku. Rebićova prihrávka na Jovića neprešla cez bielu stenu z hráčov Augsburgu, Chorvát sa ale potom pokúsil o prelobovanie brankára Lutheho. Lopta končí na sieti z hornej strany.
     
    45+1
    Žltú kartu za odkopnutie lopty po odpískaní faulu dostáva Michael Gregoritsch (FC Augsburg). Žltá karta je zaslúžená, aby sa však mal hlavný rozhodca rovnaký meter, tak ju mal dostať i za predošlý zlostný odkop do rozcvičujúcich sa hráčov Augsburgu Kostić.
     
    41
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za zásah Gregoritscha vysokou nohou Gélson Fernandes (Eintracht Frankfurt).
     
    39
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Gregor Kobel, prichádza Andreas Luthe.
     
    37
    K centru z rohového kopu sa pretlačil Fernandes, ktorého hlavičku skvelým reflexívnym zákrokom vyrazil brankár Kobel.
    31. Marco Richter (AUG) - 1:1
     
    31
    FC Augsburg dal gól!
    Je vyrovnané! Gregoritsch prihral medzi obrancov Frankfurtu MARCOVI RICHTEROVI, ktorý si loptu posunul do pravej strany. Výrazne mu pomohol N'Dicka, ktorý sa pri otočke pošmykol a otvoril mu priestor na strelu, ktorý dokonale využil. Strelou po zemi k vzdialenejšej tyči potom Richter nedal Trappovi šancu.
     
    30
    Na opačnej strane predviedli domáci veľmi podobnú akciu. Kostićov center sa snažil zasiahnuť hlavou strelec gólu Paciência, chýbalo mu však pár centimetrov na to, aby sa mu to podarilo.
     
    29
    Rýchly prechod hostí takmer viedol k obrovskej príležitosti. Center Richtera z prave strany letel na nabiehajúceho Ku Ja-Čeola, ktorý ale loptu nedokázal zasiahnuť a tá skončila u brankára Trappa.
     
    26
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Martin Hinteregger, prichádza Evan N'Dicka.
    14. Gonçalo Paciência (FRN) - 1:0
     
    14
    Frankfurt dal gól!
    Eintracht otvára skóre! Kostić mal na ľavom krídle dostatok času a priestoru na presný center a náležite ho i využil. Na jeho center z ľavej strany si nabehol GONÇALO PACIÊNCIA, ktorý predskočil obrancu Augsburgu a nechytateľnou hlavičkou do pravej šibenice nedal Kobelovi šancu.
     
    6
    Tentokrát bol Hintereggerov nákop presnejší a uvoľnil ním na ľavom krídle Kostića. Jeho center obrana hostí odvrátila, avšak priamo k dobiehajúcemu Jovićovi, ktorého volej musel zlikvidovať brankár Augsburgu Kobel.
     
    5
    Da Costa sa pekne uvoľnil na pravom krídle a centrom na zadnú tyč našiel Jovića, ktorého hlavička skončila tesne nad Kobelovou bránou.

    Michal Sadlek

    Góly: 14. Paciência – 31. Richter, 45+4. Richter, 84. Gregoritsch

    Karty:   41. G. Fernandes (FRN), 69. Rebić (FRN) – 45+1. Gregoritsch (AUG)   47. G. Fernandes (FRN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 9:9. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 4:7. Fauly: 17:9.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré, Hasebe, Hinteregger (26. N'Dicka) – D. da Costa, G. Fernandes (C), Rode (66. de Guzmán), Kostić – Jović, Rebić, Paciência (54. Gaćinović).
    Náhradníci: Rönnow – D. Abraham, Gaćinović, de Guzmán, N'Dicka, Torró, Willems.

    FC Augsburg: Kobel (39. Luthe) – Schmid, Gouweleeuw, R. Khedira, Stafylidis – Ku Ja-Čeol (90+2. Janker), Baier (C) – Hahn, Gregoritsch, Richter – Finnbogason (83. Schieber).
    Náhradníci: Luthe – Asta, Danso, Janker, Oxford, Schieber, Teigl.

    Rozhodca: Dankert – Rohde, Häcker