Chelsea – Everton 2:0 (kon.) | West Bromwich – Stoke City 1:1 (kon.) | Liverpool – Arsenal 4:0 (kon.)
Tottenham – Burnley 1:1 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
1:1 (0:0)
Burnley FC
Nedeľa 27.08.2017, 17:00 • Wembley Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Chris Wood (BLY) - 1:1
     
    90+2
    Burnley FC dáva gól! Famózny nábeh CHRISA WOODA poza Kierana Trippiera. Robbie Brady s parádnou gólovou asistenciou, ktorá Woodovi umožnila zoči-voči Llorisovi vyrovnať! Ako som spomínal už okolo 70. minúty, Tottenham môžu nepremenené príležitosti mrzieť.
    Asistencia: Robbie Brady.
     
    88
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Christian Eriksen, prichádza Harry Winks.
     
    88
    Stephen Ward s presným centrom na Wooda. Ten to mal na volej z miesta bieleho bodu, avšak loptu netrafil ideálne. Veľká škoda.
     
    87
    Jan Vertonghen doslova ukradol gólovú hlavičku Barnesovi, akcia ale pokračovala ďalej. Šancu na vyrovnanie dostal aj Chris Wood, ten z ťažkej pozície mieri iba nepresne.
    83. Hugo Lloris (TOT)
     
    83
    Chris Wood už bol za Dierom, to ale netušil, čo predvedie Hugo Lloris. Francúzsky kapitán sklzom na hranici šestnástky obral Wooda o loptu. Za takýto zákrok by sa nehanbil nejeden stopér. Ak by to ale nevyšlo, Wood by zakončoval do prázdnej brány.
     
    81
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Steven Defour, prichádza Ashley Westwood.
     
    80
    Tottenham sa zahráva s ohňom. Krásna kombinácia domácich na jeden dotyk, Kane efektnou pätičkou posúval na Alliho. Ten mohol vystreliť, respektíve prihrať na voľného Trippiera, namiesto toho si loptu nechal a o päť sekúnd neskôr sa píska faul na jeho osobu. Priamy kop pre domácich.
     
    78
    Tom Heaton drží svoj tím nad vodou, keď chytil half-volej Alliho po prihrávke Eriksena. Neskutočný zápas v podaní gólmana Burnley!
    76. Harry Kane (TOT)
     
    76
    Harry Kane zahadzuje tutovku za tutovkou! To nie je nemožné, dnes mal šancí aj na tri zápasy. V tej poslednej šiel na Heatona z mierneho uhla, Heaton vyráža aj toto zakončenie.
     
    74
    Christian Eriksen zostal zabudnutý na pravej strane, ale z nájazdu na Heatona zostal iba neskutočný zákrok Heatona!
    71. Robbie Brady (BLY)
     
    71
    Hugo Lloris s prvým vážnejším zákrokom v dnešnom zápase! Scott Arfield si počkal na nábeh Bradyho. Robbie Brady vypálil štipľavú delovku z pravého rohu pokutového územia, Lloris vyrazil na roh.
     
    70
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Son Heung-min, prichádza Moussa Sissoko.
     
    57
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Johann Gudmundsson, prichádza Chris Wood.
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Sam Vokes, prichádza Ashley Barnes.
     
    53
    Harry Kane sa v tejto sezóne stále nepresadil a nie je tomu tak ani teraz! Rýchla výmena lopty, ktorá skončila až u Kanea. Ten z ľavej strany veľkého vápna pozemnou strelou chcel prekonať Heatona, zakončenie šlo tak meter vedľa žrde.
    49. Dele Alli (TOT) - 1:0
     
    49
    Tottenham dal gól! Akoby som to privolal. Dobrá lopta pred malé vápno. Ben Mee neodkopol loptu, nespravil tak ani Matthew Lowton či iní. DELE ALLI využil túto hrúbku a z minimálnej vzdialenosti skóruje!
    38. Harry Kane (TOT)
     
    38
    Konečne kombinácia, ktorá rozobrala obranu hostí! Alli posunul na Daviesa, ktorý prízemným centrom hľadal Kanea. Ten sa k lopte aj dostal, ale cez troch hráčov v bordovom nedokázal presne zakončiť. James Tarkowski – zblokovaná strela – roh.
     
    18
    Bol to Ben Davies, ktorý poslal loptu do ohňa. Ben Mee si neustrážil Harryho Kanea. Kanonier Tottenhamu sa dostal k hlavičke, ale z dobrej pozície mieri nad!

    Viktor Kalinács

    Góly: 49. Alli – 90+2. Wood


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 9:9.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Dembélé – Son Heung-min (70. Moussa Sissoko), Alli, Eriksen (88. Winks) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – D. Sánchez, Walker-Peters, Moussa Sissoko, Winks, V. Janssen, Oakley-Boothe.

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, Tarkowski, Mee, S. Ward – Gudmundsson (57. Wood), Cork, Defour (81. A. Westwood), Brady – Arfield – Vokes (57. Barnes).
    Náhradníci: Pope – Bardsley, K. Long, Taylor, A. Westwood, Barnes, Wood.

    Rozhodca: Lee Mason