Nitra – Poprad 2:5 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 2:6 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 3:4 (po pr.)
Trenčín – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Martin – Košice 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec po predl.
HK DUKLA Trenčín
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 11.11.2016, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    TOMÁŠ PITULE rozhodol zápas z trestného strieľania, keď obstrelil zblízka Cháberu.
     
    25:21
    Trenčín dal gól!
    Dlouhý nabral rýchlosť na pravom krídle, prešmykol sa pred bránu, kde síce neprekonal brankára, ale vyrazený puk dostal do odkrytej brány nabiehajúci MARCEL HOSSA. Druhá využitá presilovka Dukly.
    Asistencie RadekDlouhý, Matúš Holenda
     
    19:45
    Trenčín dal gól!
    Nakoniec to Trenčanom v početnej výhode vyšlo, a to vďaka výbornému manévru Kozáka na modrej, ktorý nechal padnúť obrancu do naznačenej strely, potiahol si do lepšej pozície a vypálil do ohňa. Odrazený puk zamietol do bránky na dvakrát dôrazný PETER ÖLVECKÝ.
    Asistencie: Lukáš Kozák, Peter Sojčík
     
    15:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Štvrtá formácia Zámkov podnikla protiútok, dvaja hráči v čiernom zamierili medzi štyroch Trenčanov, Dubec na modrej prihral napravo Čaládimu, ten mu prihrávku vrátil medzi obrancov a MAREK DUBEC pohotovou strelou prekonal Cháberu.
    Asistencia: Erik Čaládi
     
    08:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Prvý trenčiansky útok neubránil súpera, veľa priestoru dostal na pravej strane Saarinen, mohol tak nabiť JAKEOVI CARDWELLOVI na ľavý kruh, ten pohotov vystrelil do protipohybu brankára a puk zapadol k žrdke.
    Asistencie: Ossi Saarinen, Zdeňek Bahenský

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 20. Ölvecký (Kozák, Sojčík), 26. Hossa (Dlouhý, Holenda) – 9. Cardwell (Saarinen, Bahenský), 16. Dubec (Čaládi), 63. Pitule (t.s.)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Kozák, Drgoň, Holenda, Obšut, Hatala, Bohunický, Jáchym, Šefčík – Gašparovič, Ölvecký, Sojčík – Hossa, Síkela, Dlouhý – T. Sýkora, Šimun, Veilleux – Briestenský, J.Švec, D. Hudec
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – M.Drtina, Cardwell, Sandgren, Čížek, Sucharda, Ďurčo, Mäkinen, Martin Chovan – Saarinen, Brabenec, Bahenský – M. Hudec, Kytnár, Hvila – Fábry, Pitule, Paulovič – Dubec, Čaládi, Lelkeš