Španielsko - Nový Zéland 1:2 (kon.) | India - Austrália 1:6 (kon.)
Nemecko - Južná Kórea 2:0 (kon.) | Veľká Británia - Argentína 3:2 (kon.)
USA - Japonsko 6:1 (kon.) | Čína - Holandsko 0:1 (kon.)
koniec udalosti
Španielsko - Nový Zéland

1:2

(0:0, 0:1, 0:0)

cz Streda 10.08.2016, 15:00 • Olympic hockey centre • Olympijské hry - pozemný hokej - ženy • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    60:00
    V poslední vteřin zápasu se přeci jen Španělky dočkávají prvního gólu na turnaji. Do střelecké listiny turnaje se zapisuje CARLOTA PETCHAMEOVÁ a Španělky mají ze vstřelené branky velkou radost.
     
    50:40
    Španělky už se nachylovaly k útoku, ale nepřesnou rozehrávku vystihla KELSEY SMITHOVÁ a přidává druhou branku na konto Nového Zélandu.
     
    44:57
    Haywardová byla zablokována a Austrálie bude mít v samotném závěru ještě trestný roh.
     
    2107
    Favorit se dostává do vedení. KELSEY SMITHOVÁ dostala přihrávku na hranici vymezeného území a střelou přesně k tyčí posílá svůj tým do vedení.
     
    1657
    Španělky se už radovaly z gólu, ale zpětný videozáznam ukázal nedovolené počínání Perezové a branka tak nemůže být uznána.
     
    1248
    Guineaová se dostala do výborné příležitosti z pravé strany, ale ve vyložené příležitosti poslala míček těsně vedle novozélandské branky.

    Ondřej Jícha

    Presenquiová, Jeskinová, Somaová, Roachová
    Sestavy týmů:
    Španělsko:

    Lopez de Equilazová, Guttierezová, Ybarraová (C), Petchameovám Lopezová, Rierová, Perezová, Comeranaová, Olivaová, Garciová, Magazová. Náhradníci: Salvatellaová, Bonastreová, Guineová, Gineová, Jimenezová, Trenér: Adrian Lock.

    Nový Zéland

    Rutherfodová - Whitelocková (C), Merryová, Websterová, Nealová, Charltonová, Cocksová, Flynnová, Keddellová, Michelsenová, McLarenová Náhradníci: Thompsonová, Pearceová, Harrisonová, Smithová, Haywardová, Trenér: Mark Hager