Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.) | Do 91 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.) | Do 75 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Nad 91 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.) | Do 60 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
koniec udalosti
Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (muži)

cz Utorok 09.08.2016, 23:00 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - box
    Zajímavé okamžiky z klání mezi Jablonskim a Jasonem Lewisem.
     
    Bylo to velice těsné, ale první dvě kola vyzněla pro Daniela Jasona Lewise, což znamená, že se stává vítězem posledního dnešního zápasu kategorie střední váhy do 75 kg, a to 2:1 na body. Australan ví, že to bylo hodně těsné a také se podle toho raduje. Nyní už je na pořadu dne supertěžká váha! (00:16:38)
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Pokud bych byl rozhodčím, jako že nejsem, tak by poslední kolo vyznělo pro Tomasze Jablonskiho, ruce ovšem zvedá nad hlavu Daniel Jason Lewis.
     
    3. kol
    Do konce třetího kola a i celého zápasu zbývá poslední minuta, borcům dochází síly, přestože se snaží ještě jeden druhého zasáhnout. Oba dva sotva stojí.
     
    3. kol
    Oba borci chtějí bojovat a nic si nedarují. Daniel Jason Lewis minul pravým hákem tvář polského boxera a Tomasz Jablonski ho odměnil tvrdým levým hákem na tvář.
     
    3. kol
    Začalo třetí kolo, které rozhodne o vítězi a poraženém. Tomasz Jablonski vstoupil do třetího kola skvěle a předvedl dobrý pravý hák. Jinak ale jeho údery končí mimo.
     
    2. kol
    V hledišti to začalo vřít a to znamená, že už jsou známy známky druhého kola. Daniel Jason Lewis získal dvakrát deset a jednou devět bodů, zatímco Tomasz Jablonski dvakrát devět a jednou deset.
     
    2. kol
    Oba boxeři se do sebe v závěrečné minutě druhého kola pustili, jenže k sobě byli příliš blízko na to, aby jeden druhého zasáhli do obličeje.
     
    2. kol
    Tomasz Jablonski se do toho pořádně opřel, jenže Daniel Jason Lewis ho stačil zastavit tím, že ho objal.
     
    2. kol
    Daniel Jason Lewis vstoupil také do druhého kola zostra, jenže Tomasz Jablonski se skvělými úklony úderům svého soupeře skvěle vyhýbá.
     
    1. kol
    Pro mě osobně trošku překvapivě vyznělo první kolo pro Tomasze Jablonskiho z Polska, který navzdory špatné minutě ze závěru prvního kola získal dvakrát deset bodů a jednou devět.
     
    1. kol
    Daniel Jason Lewis prokázal v poslední minutě prvního kola rychlé ruce a Tomasze Jablonskiho zasypal sérií tvrdých úderů, z nichž jeden šel na břicho a dva na hlavu.
     
    1. kol
    Daniel Jason Lewis vstoupil do utkání velice dobře a pokusil se polského soupeře zasypat v rohu ringu sérií úderů, jenže Tomasz Jablonski se z těžké situace dostal skvělou prací nohou.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Do ringu už míří sedmadvacetiletý borec Tomasz Jablonski z Polska, pro kterého to jsou první olympijské hry. Jeho soupeřem bude Daniel Jason Lewis, jenž přichází do ringu dobře naladěn. Uvidíme, jak se bude tvářit po skončení zápasu.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
    Nekompromisní a tvrdá řežba. To byl duel Sipal v Muziyo.
     
    3. kol
    Druhé a třetí kolo vyznělo pro Ondera Sipala, který vítězí na body těsně 2:1! Tenhle duel byl ze všech třech nejzajímavější a na tvrdé údery nejbohatší. Benny Muziyo je sice poražen, ale dal do toho všechno.

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské střední váhy (69-75 kg)
    Merven Clair (MRI) v Hosam Hussein Bakr Abdin (EGY) 0:3
    Krishan Vikas (IND) v Charles Albert Shone Conwell (USA) 3:0
    Onder Sipal (TUR) v Benny Muziyo (ZAM) 2:1
    Tomasz Jablonski (POL) v Daniel Jason Lewis (AUS) 1:2