Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.) | Do 91 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.) | Do 75 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Nad 91 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.) | Do 60 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
koniec udalosti
Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (muži)

cz Utorok 09.08.2016, 23:00 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - box
     
    3. kol
    Pokud bych byl rozhodčím, jako že nejsem, tak by poslední kolo vyznělo pro Tomasze Jablonskiho, ruce ovšem zvedá nad hlavu Daniel Jason Lewis.
     
    3. kol
    Oba borci chtějí bojovat a nic si nedarují. Daniel Jason Lewis minul pravým hákem tvář polského boxera a Tomasz Jablonski ho odměnil tvrdým levým hákem na tvář.
     
    2. kol
    V hledišti to začalo vřít a to znamená, že už jsou známy známky druhého kola. Daniel Jason Lewis získal dvakrát deset a jednou devět bodů, zatímco Tomasz Jablonski dvakrát devět a jednou deset.
     
    1. kol
    Daniel Jason Lewis prokázal v poslední minutě prvního kola rychlé ruce a Tomasze Jablonskiho zasypal sérií tvrdých úderů, z nichž jeden šel na břicho a dva na hlavu.
    Nekompromisní a tvrdá řežba. To byl duel Sipal v Muziyo.
     
    3. kol
    Druhé a třetí kolo vyznělo pro Ondera Sipala, který vítězí na body těsně 2:1! Tenhle duel byl ze všech třech nejzajímavější a na tvrdé údery nejbohatší. Benny Muziyo je sice poražen, ale dal do toho všechno.
     
    3. kol
    Onder Sipal předvedl v poslední minutě třetího kola nádherný levý hák a okamžitě soupeře objal! Tohle může být rozhodující moment, který zlomí velice vyrovnané klání.
     
    2. kol
    Onder Sipal už se tentokrát neubránil a po tvrdých ranách Benny Muziya skončil na kolenou! Rozhodčí ho dvanáct sekund před koncem druhého kola počítal, včas se ale zvedl!
     
    2. kol
    Jako větrné mlýny nyní působily ruce Benny Muziya, mlely ovšem naprázdno a Sipal předvedl skvělý a nepříjemný levý hák!
     
    1. kol
    Onder Sipal získal od rozhodčích dvakrát deset a jednou devět bodů a stává se vítězem prvního kola! Benny boxuje skvěle, ale ještě trochu musí přidat.
     
    1. kol
    Muziyo se rozhodl zaútočit a to byla v tuhle chvíli velká chyba, protože Sipal skvěle uhnul a poté ho zasáhl tvrdým pravým hákem!
     
    1. kol
    Muziyo Muziyo dvakrát zatlačil Sipala do provazů a uštědřil mu několik tvrdých políčků. Tohle muselo bolet!
     
    3. kol
    Můj odhad byl špatný! Krishan Vikas předvedl skvělá dvě kola, a ačkoliv to druhé bylo hodně těsné, Conwella už zlepšený výkon ve třetím kole nezachránil. Indický boxer vítězí 3:0 na body, bylo to ovšem hodně vyrovnané utkání.
     
    2. kol
    Druhé kolo bylo velice vyrovnané. Krishan Vikas dostal dvakrát deset a jednou devět bodů, zatímco Conwell získal opačné známky, tedy dvakrát devět a jednou deset bodů.
     
    2. kol
    Vikas se nechal otevřít a od Conwella schytal nejprve levý hák a vzápětí hned pravý hák. Pěkná kombinace amerického boxera!
     
    1. kol
    Vikas sice svého soupeře levým hákem jemně zasáhl, poté se ale uspokojil a Conwell mu daroval dva políčky pravým hákem.
     
    1. kol
    Conwell předvedl pěkný levý hák, ještě než ale stačil dát ruce zpět k sobě, tak vzápětí také jeden úder musel přijmout.
     
    3. kol
    Tak to muselo bolet! Jedenáct sekund před koncem zápasu Hosam Abdin v blízkosti provazu uštědřil Clairovi tvrdý levý hák a zřejmě i třetí kolo vyzní pro něj. Uvidíme.
     
    2. kol
    Abdin předvedl v poslední minutě druhého kola agresivní útok a kombinací tvrdých úderů zahnal svého soupeře do provazu, Mervenovi Clairovi nezbývalo nic jiného, než se ho chytit, aby zabránil pořádné nakládačce.
     
    1. kol
    Hosam Hussein Bakr Abdin byl v prvním kole aktivnější a od rozhodčích si vysloužil třikrát deset bodů, zatímco Merven Clair v červeném třikrát devět.
     
    Zápas lehké váhy do 60 kg mezi zástupci Irska a Ázerbájdžánu spěje ke svému konci a oba borci už se pomalu chystají. Za přibližně pět minut by měl začít první zápas střední váhy (69-75 kg).

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské střední váhy (69-75 kg)
    Merven Clair (MRI) v Hosam Hussein Bakr Abdin (EGY) 0:3
    Krishan Vikas (IND) v Charles Albert Shone Conwell (USA) 3:0
    Onder Sipal (TUR) v Benny Muziyo (ZAM) 2:1
    Tomasz Jablonski (POL) v Daniel Jason Lewis (AUS) 1:2