Real Madrid – Granada 1:0 (kon.) | Valencia – Real Betis 0:0 (kon.) | Eibar – Atlético Madrid 0:2 (kon.)
Sociedad – Espanyol 2:3 (kon.)
koniec
SD Eibar
0:2 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 19.09.2015, 20:30 • Estadio Municipal de Ipurua • Španielska LaLiga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Atlético Madrid si dalo takmer vlastný gól. Myslím, že to bol Diego Godín, ktorý sa nedohodol s Oblakom a hlavičkou mu adresoval prihrávku. Nakoniec musel práve Godín odkopávať loptu tesne pred bránkovou čiarou.
     
    82
    Posledné striedanie v podaní domácich. Odišiel Gonzalo Escalante, ktorého nahradí Mikel Arruabarrena
    77. Fernando TORRES - 0:2
     
    77
    Atlético dalo gól! Zrejme je rozhodnuté. FERNANDO TORRES dostal od Tiaga Mendesa peknú loptu za obranu a pri lopte bol skôr ako domáci brankár Asier Riesgo. Technickou strelou ponad padajúceho gólmana si zaspomínal ME 2008, kde podobným gólom rozhodol o titule majstra Európy pre Španielsko.
     
    71
    Prvýkrát strieda aj Eibar. Domáci tréner prichystal hneď dvojnásobnú zmenu. Simone Verdi nahradil na ihrisku Saúla Berjóna a Adriána Gonzáleza vymenil Borja Bastón.
     
    66
    Po faule na Tiaga Mendesa vidí žltú kartu aj Gonzalo Escalante. Následne dostáva za nešportové správanie kartu aj Angel Correa.
    62. Ángel CORREA - 0:1
     
    62
    Atlético dalo gól! Tak to je striedanie ako hrom. Po necelej minúte pobytu na trávniku sa po prihrávke Fernanda Torresa presadzuje peknou strelou z vnútra šestnástky ÁNGEL CORREA. Brankár Asier Riesgo si síce na loptu siahol, no gólu už nedokázal zabrániť.
     
    61
    Posledné striedanie Atlética v zápase. Na trávnik prichádza Angel Correa, ktorý nahradzuje nevýrazného Kokeho.
     
    52
    Hostia chybovali v rozohrávke a dopredu tak okamžite vyrazil Adrián. Ten následne posunul loptu na Kekoa. Prvú strelu domáceho útočníka z pravej strany zblokoval Gimenéz, lopta sa ale odrazila naspäť k nemu a jeho druhý projektil už musel vyraziť na roh Oblak.
    49. Filipe Luís (ATM)
     
    49
    Vynikajúci zákrok Asiera Riesga. Filipe Luís vystrelil z hranice 20 metrov, no jeho strelu nepríjemne tečoval Mauro Dos Santos. Napriek tomu, že lopta úplne zmenili svoj smer dokázal domáci gólman včas reagovať a loptu vyráža na roh.
     
    46
    Hneď v úvode druhého dejstva registrujeme prvé striedania. Na ihrisko prišiel Fernando Torres, ktorý vymenil Jacksona Martíneza. Takisto prichádza aj Oliver Torres a v zápase končí Luciano Vietto.
     
    38
    Los Colchoneros sa teraz poriadne hnevajú na hlavného arbitra. Ten síce posúdil zákrok Garcíu na Martíneza ako nedovolený, no hostia volali po druhej žltej karte pre domáceho kapitána, čo by znamenalo vylúčenie – nestalo sa.
     
    29
    V súboji dvoch kapitánov zložil Dani García na zem Gabiho. Hlavný rozhodca to nenechal len tak a Garcíovi udeľuje žltú kartu.
    23. Luciano Vietto (ATM)
     
    23
    Druhá šanca hosťujúceho tímu. Po centri do šestnástky zakončoval Martinéz. Strela mu ale nesadla a tak mohol dorážať Luciano Vietto. Argentínčan ale tiesnený obrancom netrafil bránu.
     
    19
    Prvá šanca Atlética Madrid. Jackson Martinéz si pekne narazil loptu so svojim spoluhráčom v pokutovom území súpera a hneď z prvej vypálil. Jeho prízemnú strelu ale reflexívne vyrazil domáci brankár.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 62. Á. Correa, 77. F. Torres

    Karty:   29. Dani García (EIB), 66. Escalante (EIB) – 66. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:7.
    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Ramis, Luna – Dani García (C), Escalante (82. Arruabarrena) – Keko, Adrián González (71. Bastón), Berjón (71. Verdi) – Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Verdi, Pantić, Arruabarrena, Juncà, Bastón, E. Pascual.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís – Koke (61. Á. Correa), Tiago, Gabi (C) – Vietto (46. Ó. Torres), Jackson Martínez (46. F. Torres), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – F. Torres, Ó. Torres, Savić, Á. Correa, Ferreira-Carrasco, Ñíguez.

    Rozhodca: Hernández – Sobrino, Naranjo