Třinec – Vlašim 2:0 (kon.) | Sokolov – Znojmo 1:0 (kon.) | Táborsko – Vyšehrad 2:1 (kon.)
Karviná – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:0 (1:0)
FC Graffin Vlašim
cz Sobota 19.09.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V souběžně hraném zápase Sokolov udolal Znojmo a upevnil si postavení na čele tabulky. Třinec se vítězstvím posunul na šestou pozici, Středočeši klesli na třináctou. V příštím kole nastoupí Třinec v sobotu 26. září od 16:30 proti Karviné na jejím hřišti. Vlašim přesně v ten samý čas přivítá v Kollárově ulici Hradec Králové.

    Z mé strany je to pro dnešek úplně všechno a loučím se s vámi. Doufám, že jste byli s přenosem spokojeni a děkuji za pozornost. Přeji dobrou chuť k obědu a příjemnou sobotu. Někdy příště se těším, na počtenou! (12:18:56)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Utkání je u konce, Třinec ve druhém poločase náskok ještě zdvojnásobil a získal tři body. Druhá půle se dlouho odehrávala v klidných notách. Po dvanácti minutách přinesl trochu vzruchu Janoščínův centr a hlavička Dediče, kterou Budínský vytáhl na roh. Největší šanci Graffinu na vyrovnání spálil po hodině hry Jícha, když vůbec netrefil balon po Průchově centru před branku.

    Pak už přišly chvilky Třince. Ten se sice ve druhém poločase trochu zatáhl, ale vyčkal si na chyby Vlašimi. Vebr se nedohodl s Tomlem, Salachna šel sám na branku, prostřelil Budínského a vstřelil svůj první gól v třineckém dresu. Závěr byl ze strany Středočechů docela nervózní. Vlašim se cítila možná trochu ukřivděna některými výroky rozhodčího a do pořádné příležitosti už se nedostala. Třinec tak ukončil pět zápasů trvající sérii porážek se soupeřem z Vlašimi.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Oficiálně to Třinečtí ještě stihli, ale Petr Joukl, příchozí hráč, si možná ani nekopne do míče. Na hřišti nahradí na poslední sekundy Jakuba Teplého.
     
    90+1
    Kučerův centr byl příliš dlouhý a hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu. Třinečtí se navíc chystají střídat. Kdoví, jestli to vůbec stihnou.
     
    90
    Velmi sportovní gesto předvedl Teplý, když přiznal, že tečoval Bredův centr do zámezí. Graffin na základě toho rozehrává rohový kop.
     
    89
    Hloch nakopl balon na útočnou polovinu Třince, kde se také domácí snaží držet čas. Kombinují zatím okolo středového kruhu.
     
    88
    Třinecký brankář menší zaváhání vzápětí napravil, když s přehledem pokryl Jandův centr. Vlašim ještě spěchá dopředu a snaží se s výsledkem něco udělat.
     
    87
    Palečkovi se nepovedla rozehrávka od branky a zahnal Knötiga do těžké pozice na postranní čáře. Knötig balon na hřišti neudržel.
     
    86
    Mozolova přihrávka na Dediče byla v pořádku, ale slovenského útočníka ve službách Třince předběhl bránící Štochl.
     
    85
    Dnešnímu utkání přihlíží 470 diváků. Ti teď sledovali nepřesnou Bedecsovu přihrávku, po které Třinec ztratil balon a musí zpět do obrany.
     
    84
    Nového nepříjemný centr mířil na zadní tyč k nabíhajícímu Jandovi, kterého ovšem zvládl ubránit Knötig, a balon prošel až do zámezí.
     
    83
    Hloch měl ve vlastní šestnáctce tolik času, že si mohl Kučerův přízemní centr dokonce zpracovat a v klidu odkopnout.
     
    82
    Málek vybojoval balon u postranní čáry, pak ovšem přihrál Dedičovi jen do ofsajdu. Adam Kučera (VLA) vidí žlutou kartu za řeči vůči rozhodčímu. Jako bych to s těmi kartami zakřikl.
     
    81
    Velner nedovoleně zastavil Průchu na polovině hřiště. V dnešním duelu sice je k vidění mnoho menších faulů, zatím byla ale udělena jen jedna žlutá karta.
     
    80
    Vlašim si ani teď nedala pozor a znovu jí byl odpískán útočný faul na brankáře Palečka. Po delší době mají balon pod kontrolou domácí, Salachna přihrává dozadu na Vomáčku.
     
    79
    Bedecsovi se nepodařil odkop a centrovat do vápna tak mohl Nový. Kučera otřel své zakončení o Hlocha a vyžadoval si penaltu. Rozhodčí odpískal jen rohový kop.
     
    78
    Vlašim střídá potřetí a naposled v tomto zápase. Trenér Petržela stahuje ze hry zkušeného Lukáše Vebra, jehož nahradí pro závěrečné minuty Martin Hašek.
     
    77
    Nový kroutil rohový kop přímo na Palečkovu branku, sudí však viděl útočný faul Graffinu a hru přerušil. Od vlastní branky rozehrává Paleček.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 25. Malcharek, 73. Salachna

    Karty:   65. Breda (VLA), 82. Kučera (VLA)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Janoščín (61. Knötig) – Bedecs – Malcharek (70. Málek), Salachna, Mozol, Teplý (90+1. Joukl) – Dedič. Trenér: Radim Nečas.
    Náhradníci: Bruk – Joukl, Málek, Knötig, Tomeček, Čelůstka, Černý.

    FC Graffin Vlašim: Budínský – Breda, Toml, Štochl, Nový – Vebr (78. Hašek) – Nečas (42. Janda), Tarczal (C), Hronek, Průcha – Jícha (72. Kučera). Trenér: Vlastimil Petržela.
    Náhradníci: Vorel – Brejcha, Vondra, Kučera, Hašek, Janda.

    Rozhodca: Pavel Orel – David Hock, Valter Boček

    Diváci: 470 (24 % celkové kapacity)