Buffalo – Chicago 3:4 (kon.) | NJ Devils – Montreal 3:2 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 5:7 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:4 (kon.) | San Jose – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:4 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
5:4 (3:2, 1:1, 1:1)
Vancouver Canucks
cz Sobota 04.04.2015, 21:05 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny právě začíná a Läck je opět na střídačce!
     
    58:38
    Higgins z bezprostřední blízkosti trefuje tyč! Obří porce štěstí teď stála při hráčích Winnipegu.
    Alexander BURROWS - 5:4
     
    57:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Henrik Sedin z rohu kluziště našel své dvojče Daniela, který kotouč posunul na ALEXANDRA BURROWSE, který byl sám na hranici brankoviště a se skórováním neměl problém. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    57:00
    Eddie Läck opouští svou branku, Canucks to zkusí v šesti!
     
    49:51
    A pro Canucks může být ještě hůř! Henrik Sedin musí pykat za zcela zbytečné hákování soupeře.
    Lee STEMPNIAK - 5:3
     
    49:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují na rozdíl dvou branek! Lowry u mantinelu výborně zastavil letící puk, tam se ho chopil Perreault, který mezi obránci našel LEE STEMPNIAKA a ten si pohrál s Eddiem Läckem, jehož překonal střelou mezi betony! Asistence: Mathieu Perreault.
     
    47:03
    Edler teď ve stoprocentní šanci minul prázdnou branku!
     
    46:01
    Komplikace pro Jets. Tyler Myers odchází na lavičku hanby, kde si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    40:54
    Weber po přihrávce Sedina orazítkoval brankovou konstrukci! Teď měl Pavelec štěstí.
     
    39:51
    Když už to vypadalo, že se třetina v klidu dohraje, tak se do sebe u střídaček pustili Lowry a Sbisa. Rozhodčí oběma kohoutům uděluje dvě minuty za hrubost.
    Alexandr BURROWS - 4:3
     
    39:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je mi panečku odpověď! Osm vteřin po brance domácích se Vancouver dostává zpět do hry! Henrik Sedin vyhrál buly, puku se chopil Sbisa, posunul ho na Bieksu a ten milimetrově přesným pasem poslal do úniku ALEXANDRA BUROWSE, který samostatný únik přetavil v kontaktní branku. Asistence: Kevin Bieksa, Luca Sbisa.
    Mark SCHEIFELE - 4:2
     
    39:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí odkazují na rozdíl dvou branek! Pas od Wheelera Stafford sice přejel, ale MARK SCHEIFELE už ne a táhlou ranou prostřelil nepozorného Läcka. Ten teď asi úplně čisté svědomí mít nebude. Asistence: Blake Wheeler, Jacob Trouba.
     
    34:57
    Šance na obou stranách! Wheeler dobrou půlminutku motal obranu Canucks, nakonec se rozhodl přihrát volnému Frolíkovi, jehož pokus Läck jen tak tak vyrazil. Díry v obraně Jets využil Radim Vrbata a řítil se sám na Pavelce. Zkusil to tradičně kličkou do bekhendu, ale kladenský rodák byl proti!
     
    28:50
    Sven Baertschi se tak vehementně snažil připravit o puk Pardyho, až si musel pomoci faulem. Verdikt rozhodčích zní – dvě minuty, hákování.
     
    28:18
    Obrovská šance domácích! Canucks chybovali v obraně, k puku se dostal Ladd, ale tváří v tvář Läckovi ho bekhendem mezi betony nedokázal překonat! Hosté už jsou v pěti.
     
    26:18
    Jacob Trouba zahákoval jednoho z protihráčů a rozhodčí si toho nemohl nevšimnout. Přesilovka pro Vancouver.
     
    19:24
    Máme tu další vyloučení. Sven Baertschi (VAN) si odpyká dvouminutový flastr za držení.
     
    18:52
    Pavelec, spadla klec! Český brankář se teď parádním zásahem vyznamenal proti Horvatovi!
    Lee STEMPNIAK - 3:2
     
    18:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To nám ten nerozhodný stav moc dlouho nevydržel! Myers zavezl kotouč do útočné třetiny, přenechal ho Perreaultovi, který si na vzdálenější tyči všiml nikým nehlídaného LEE STEMPNIAKA, jenž zakončil tuhle akci až do kuchyně. Asistence: Mathieu Perreault, Tyler Myers.
    Daniel SEDIN - 2:2
     
    17:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Pěkná akce v podání Vancouveru a máme vyrovnáno! Hamhuis na modré naznačil střelu, ale ještě puk posunul na Radim Vrbatu, který s ním zajel za branku, ale parádní zadovkou ho poslal zpět a přesně na hůl DANIELA SEDINA, jenž vyrovnává. Asistence: Radim Vrbata, Dan Hamhuis.
     
    15:15
    Dan Hamhuis vyhodil kotouč mimo hrací plochu, a jelikož to bylo bez teče, je za to potrestán dvěma trestnými minutami. První přesilovka pro domácí Tryskáče.
    Henrik SEDIN - 2:1
     
    09:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver využívá přesilovou hru! Daniel Sedin nechal kotouč na modré, kde se ho chopil Edler a nahozením zkusil překvapit Pavelce. Mířil mimo, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu na hůl HENRIKA SEDINA a ten ho už jen zasunul do prázdné branky. Asistence: Alexander Edler, Daniel Sedin.
     
    07:55
    Bryan Little si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    06:30
    Další obrovská šance domácích! Před Thorburnem zívala prázdná branka, ale Läcka na brankové čáře zastoupil Kevin Bieksa.
     
    05:59
    Divoký úvod pokračuje! Radim Vrbata z mezikruží trefil tyč Läckovy svatyně!
    Michael FROLÍK - 2:0
     
    05:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Po závaru v brankovišti se ke kotouči dostal Little, všiml si dobře postaveného MICHAELA FROLÍKA, který tvrdou ranou propálil Läcka. Asistence: Bryan Little, Mathieu Perreault.
    Jim SLATER - 1:0
     
    04:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg jde do vedení a zasloužila se o to čtvrtá lajna Jets! Eddie Läck nebyl právě jistý při rozehrávce, čehož využil JIM SLATER, který se pokusil o střelu, ale Švéda neprostřelil. Kotouč se odrazil k Tlustému, který ho vrátil Slaterovi, jemuž už jen stačilo trefit odkrytou klec. Asistence: Jiří Tlustý, Tobias Esntröm.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 5. Slater (Tlustý, Enström), 6. Frolík (Little, Perreault), 19. Stempniak (Perreault, Myers), 40. Scheifele (Wheeler, Trouba), 50. Stempniak (Perreault) – 10. Sedin (Edler, Sedin), 18. Sedin (Vrbata, Hamhuis), 40. Burrows (Bieksa, Sbisa), 58. Burrows (Sedin, Sedin)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enström, Myers, Stuart, Trouba, Pardy, Harrison – Ladd, Little, Frolík – Stafford, Scheifele, Wheeler – Perreault, Lowry, Stempniak – Tlustý, Slater, Thorburn
    Vancouver Canucks: Läck (Markstrom) – Edler, Tanev, Bieksa, Sbisa, Hamhuis, Weber – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – Higgins, Bonino, Vrbata – Matthias, Vey, Dorsett – Baertschi, Horvat, Hansen

    Rozhodca: Dan O´Rourke, Chris Lee – Ryan Galloway, Scott Driscoll

    Diváci: 15016 (vyprodáno)