Buffalo – Chicago 3:4 (kon.) | NJ Devils – Montreal 3:2 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 5:7 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:4 (kon.) | San Jose – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:4 (kon.)
koniec
Dallas Stars
5:7 (1:1, 4:3, 0:3)
St. Louis Blues
cz Sobota 04.04.2015, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    JADEN SCHWARTZ - 5:7
     
    59:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    JADEN SCHWARTZ se ujal puku a trefuje prázdnou bránu.
    ALEX PIETRANGELO - 5:6
     
    49:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    ALEX PIETANGELO předvedl krásnou otočku v mezikruží a okamžitě vypálil. Puk proletěl přes spoluhráče, dva obránce Stars a hlavně přes Lehtonena a skončil v bráně. Bez asistence.
    JAY BOUWMEESTER - 5:5
     
    44:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    A máme srovnáno! Takto rychlo přihrávku před bránu Lehtonen nečekal. Puk se odrazil od levé brusle ZBYŇKA MICHÁLKA a skončil přímo v odkryté bráně. Asistence: T.J. Oshie a Jay Bouwmeester.
    JADEN SCHWARTZ - 5:4
     
    39:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Když JADEN SCHWARTZ dostal přihrávku nečekal, z vrcholu kruhu vypálil a s hlasitým cinknutím o tyčku dostal puk do brány. Asistence: Alex Pietrangelo a Kevin Shattenkirk.
    ANTOINE ROUSSEL - 5:3
     
    35:22
    Dallas právě vstřelil branku!

    Dallas se ujímá už dvoubrankového vedení. Tentokrát si bránu objel ANTOINE ROUSSEL, několikrát šťouchl do puku až si udělal mezeru mezi tyčkou a levým betonem Elliota a posílá domácí ještě do většího vedení. Asistence: Ryan Garbutt a Cody Eakin.
    JAMIE BENN - 4:3
     
    34:40
    Dallas právě vstřelil branku!

    Domácí se ujímají vedení! Tyler Seguin po vyhraném souboji u mantinelu přihrál JAMIEMU BENNOVI, který na nic nečekal, okamžitě šťouchl do puku a prostrčil ho za záda Elliota. Asistence: Tyler Seguin a Valerij Nichushkin.
    TYLER SEGUIN - 3:3
     
    30:01
    Dallas právě vstřelil branku!

    A je srovnáno! TYLER SEGUIN stál úplně volný na vrcholu kruhu. Zpracoval přihrávku od Benna, vyjel si před bránu, vystřelil na Elliota, ale puk do brány nespadl. Elliot ho vyrazil do vzduchu. Puk se dostal do brány odražení od ramene hráče St. Louis. Asistence: Jamie Benn.
    JAMIE BENN - 2:3
     
    20:38
    Dallas právě vstřelil branku!

    Dallas okamžitě odpovídá na dva góly St. Louis a JAMIE BENN snižuje rozdíl pouze na jednobrankový. Asistence: Tyler Seguin.
    JADEN SCHWARTZ - 1:3
     
    20:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho a po přesné přihrávce posílá JADEN SCHWARTZ svou bekhendovou střelou, která končí za zády Elliota hosty už do dvoubrankového vedení. Asistence: T.J. Oshie a Jay Bouwmeester.
    PATRIK BERGLUND - 1:2
     
    20:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Toto opravdu nikdo nečekal. Puk se po patnácti vteřinách hry odrazil od hokejky PATRIKA BERGLUNDA a dojel až za záda Lehtonena. Hosté se ujímají vedení. Asistence Kevin Shattenkirk a Dmitrij Jaškin.
    TRAVIS MOEN - 1:1
     
    19:50
    Dallas právě vstřelil branku!

    TRAVIS MONEN uspěl v trestném střílení a srovnává deset vteřin před koncem první třetiny na 1:1.
    PATRIK BERGLUND - 0:1
     
    17:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Ve správný čas na správném místě se ocitl PATRIK BERGLUND, kterému se od hokejky odrazil puk přímo za záda Lehtonena. Hosté se ujímají vedení! Asistence: Zbyněk Michálek, David Backes.

    Marie Horáková

    Góly a asistencie: 20. Moen (t.s.), 21. Benn (Seguin), 31. Seguin (Benn), 35. Benn (Seguin, Nichushkin), 36. Roussel (Garbutt, Eakin) – 18. Berglund (Michálek, Backes), 21. Berglund (Shattenkirk, Jaškin), 21. Schwartz (Oshie, Bouwmeester), 40. Schwartz (Pietrangelo, Shattenkirk), 45. Michálek (Oshie, Bouwmeester), 50. Pietangelo, 60. Schwartz


    Dallas Stars: Lehtonen (Enroth) – Goligoski, Klingberg, Nemeth, Daley, Jokipakka, Demers – Benn, Eakin, Seguin – Eaves, Spezza, Hemský – Roussel, Fiddler, Garbutt – Moen, Sceviour, Nichushkin
    St. Louis Blues: Elliot (Allen) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Michálek, Bortuzzo, Jackman – Oshie, Stastny, Schwartz – Berglund, Backes, Jaškin – Rattie, Lehtera, Jokinen – Reaves, Goc, Ott

    Rozhodca: Gord Dwyer, Brad Watson – Darren Gibbs, Andy McElman