Bayern – Hamburger 8:0 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 4:5 (kon.) | Mönchengladbach – Kolín nad Rýnom 1:0 (kon.)
Hoffenheim – Stuttgart 2:1 (kon.) | Brémy – Augsburg 3:2 (kon.) | Frankfurt – Schalke 1:0 (kon.)
koniec
Bayer Leverkusen
4:5 (0:3)
VfL Wolfsburg
Sobota 14.02.2015, 15:30 • BayArena (Leverkusen) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Bastian Dankert momentálne stráca kontrolu nad zápasom a domáci akoby sa chceli prefaulovať až do záverečného hvizdu. Castro nepekným spôsobom zastavil Caligiuriho, ktorý mal poriadne problémy s ovládnutím zlosti.
     
    86
    Kyriakos Papadopoulos nešetrne zašiel do rozohrávajúceho De Bruyneho a za žltú kartu bude rozhodne rád. Kľudne sa mu mohlo pred očami i červenať.
     
    82
    Ou, nepríjemný zákrok lakťom v podaní Emira Spahiča rezultuje v druhú žltú a tým pádom i červenú kartu! Bosenský stopér škaredo zasiahol do tváre Dosta, výslednému efektu sa preto nemôže čudovať. Bayer bude v heoickom druhom polčase dohrávať o desiatich!
     
    79
    Obvyklý kapitán Bayeru Leverkusen – Simon Rolfes, ktorý dnes naskakoval do stretnutia z lavičky taktiež vidí žltú kartu.
     
    75
    Razantný Naldo teraz nepríjemne zašiel do Gonzala Castra. Bastian Dankert jeho zákrok zaregistroval a ocenil žltou kartou.
     
    61
    Druhým potrestaným hráčom dnešného duelu sa stáva domáci zadák Sebastian Boenisch, ktorý na ľavej strane zostrelil Caligiuriho.
     
    50
    Na opačnom konci ihriska sme mohli registrovať rodiaci sa brejk hostí, ktorý ťahal Caligiuri. Lakťom ho za polovicou zastavil Emir Spahič, ktorý sa stáva prvým potrestaným hráčom dnešného zápasu.

    Erik Farkaš

    Góly: 57. Son, 62. Son, 67. Son, 72. Bellarabi – 6. Dost, 17. Naldo, 29. Dost, 63. Dost, 90+3. Dost

    Karty:   50. Spahič (LEV), 61. Boenisch (LEV), 79. Rolfes (LEV), 86. K. Papadopoulos (LEV), 88. G. Castro (LEV) – 75. Naldo (WOF)   82. Spahič (LEV)


    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, K. Papadopoulos, Spahič, Boenisch – G. Castro, L. Bender (C) – Bellarabi, Calhanoglu, Son – Kießling
    Náhradníci: Krešič – Reinartz, Rolfes, Drmič, Brandt, Donati, Boeder
    Manažér: Roger Schmidt (GER)

    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Vierinha, Knoche, Naldo, R. Rodríguez – Arnold, Luiz Gustavo – Caligiuri, De Bruyne, Schürrle – Dost
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Schäfer, A. Hunt, Träsch, Guilavogui, Jung
    Manažér: Dieter Hecking (GER)

    Rozhodca: Bastian Dankert – M. Borsch, S. Lupp – F. Zwayer