Sevilla – Córdoba 3:0 (kon.) | Real Madrid – La Coruña 2:0 (kon.) | Granada – Bilbao 0:0 (kon.)
Malaga – Espanyol 0:2 (kon.)
koniec
FC Sevilla
3:0 (2:0)
Cordoba CF
Sobota 14.02.2015, 16:00 • Ramón Sánchez Pizjuán • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Ja sa s vami lúčim, ale program 23.kola španielskej La Ligy len začína a všetky zápasy môžete sledovať len u nás. (17:49:15)
     
    Videli sme jednoznačný zápas, v ktorom Sevilla hrala prví husle, dala tri góly a Cordóbu okrem protiútokov k ničomu nepustila.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nastavujú sa 2 minúty.
     
    88
    Edimar získal cez Iborru roh, ale ten pre hostí nič nepriniesol a tak sa na druhej strane snaží niečo vymyslieť Deulofeu, ale spoluhráči ako keby už bolo v šatni, vyhrávajú 3-0 a preto sa do akcie príliš nehrnuli.
     
    85
    Bebé hľadá centrom spoluhráčov pred Ricom, ale tí sa v týchto miestach nenachdádzali a preto loptu stiahol zo vzduchu brankár Sevilly.
     
    84
    Fede je asi najlepší hráč hostí smerom do ofenzívy a veľmi zlý stav sa snažil lepšiť aj tentoraz, ale jeho strela z veľkej diaľky našla len pozorného Rica.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Vitolo, prichádza Denis Suaréz.
     
    83
    Deulofeu poslal veľmi dobrý center na malé vápno, ale tam dokázali loptu dostať preč hráči Cordóby a tentoraz gól nedostali.
     
    83
    Deulofeu opäť v akcii, ale na pravom krídle cez Edimara získal centrom len roh.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Baca, prichádza Carlos.
     
    80
    Cordóba sa po dlhom čase osmelila smerom dopredu. Ghilas dokázal loptu proti presile udržať a posunul ju na hraniciu šestnástky, kde stál Fede, no jeho technická strela našla len Rica. Bola to iba druhá strela hostí medzi tri žrde.
     
    78
    Rýchly Deulofeu preletel okolo Pantiča až do šestnástky a loptou pod seba hľadal Baccu, pred ktorým ale odkopol Crespo a nedovolil tak Kolumbíjčanovi pridať štvrtý gól.
    IBORRA - 3:0
     
    76
    Sevilla dala gól!

    Rohový kop rozohrala Sevilla na krátko a Banega si počkal, pozrel sa, odcentroval... a presne našiel nabiehajúceho IBORRU, ktorého nedokázali zadáci Cordóby pokryť a hlavou pridáva tretí gól Sevilly.
     
    75
    Vidal si nabehol do krídla na krásny pas Pareju, ale Edimra mu loptu vypichol na aut. Po jeho zrealizovaná však Iborra poslal krásnu loptu do šestnástky na Vidala a jeho center z bránkovej čiary poslal na roh Pantič.
     
    73
    Autor prvého gólu vidí aj červenú kartu! Krychowiakovu (FC Sevilla) prihrávku zablokoval Krhnin, no lopta sa odrazila naspäť k Poliakovi, no ten lotu minul a plnou silou zasiahol kolíkmi slovinského záložníka do kolena.
     
    72
    Po rohovom kope priame nebezpečenstvo pre Carlosa nehrozí, to sa však snaží zaobstarať ešte Banega, lenže po jeho centri sa dopúšťajú hráči domáceho celku faulu na brankára hostí.
     
    71
    K lopte sa tentoraz postavil Abel, ale slabučkou strelou založil protiútok Deulofeua, ktorý spravil všetko dobre, ako víchor sa dostal po krídle do šestnástky, ale keď už bol pred Carlosom, tak dlho čakal a do strely sa mu vrhol Edimar, čím ju zblokoval.

    Matej Kubove

    Góly: 39. Krychowiak, 44. Bacca, 76. Iborra

    Karty:   73. Krychowiak (SEV) – 54. Ekeng (COR)


    FC Sevilla: Rico- Vidal, Pareja, Carrico, Navarro- Krychowiak, Iborra- Reyes, Banega, Vitolo- Bacca
    Náhradníci: Barbosa- Kolodziejczak, Denis Suaréz, Deulofeu, Arribas, Carlos Fernández, Juan Muňoz

    Cordoba CF: Juan Carlos- Gunino, Pantič, Crespo, Edimar- Deivid, Zuculini, Krhin- Fede Cartabia, Héldon, Ghilas
    Náhradníci: Lopéz- Ekeng, Saizar, Abel. Bebé, Andone, Vico

    Rozhodca: Undiano Mallenco