Fiorentina – Bergamo 3:2 (kon.) | Empoli – Cesena 2:0 (kon.) | Sampdoria – Sassuolo 1:1 (kon.)
Cagliari – AS Rím 1:2 (kon.) | Neapol – Udinese 3:1 (kon.) | Inter – Palermo 3:0 (kon.)
koniec
Cagliari Calcio
1:2 (0:1)
AS Rím
Nedeľa 08.02.2015, 15:00 • Stadio Sant'Elia (Cagliari) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    M´POKU - 1:2
     
    90+5
    Cagliari dalo gól!
    Posledné komentáre o čistom konte beriem späť! Morgan De Sanctis inkasuje i v siedmom súťažnom zápase po sebe. Cagliari opäť zaútočilo prostredníctvom ľavej strany, odkiaľ centroval obranca Daniele Avelar. Na Brazílčanov center si najlepšie naskakoval PAUL-JOSE M´POKU, ktorý z hranice malého vápna hlavou prekonal bezmocného De Sanctisa, ktorý už nestačil reagovať. Pre domácich ale prichádza prvý gól príliš neskoro.
    Leandro Daniel PAREDES - 0:2
     
    85
    AS Rím dal gól!
    Tak a je vystarané... Cagliari dnes pohorelo v koncovke a v tomto prípade sa príliš nevyznamenal ani gólman Željko Brkič. José Holebas z policej čiary vysúval v prvom polčase výborného Verdeho. To pretiahnutý center síce ešte Sanabriu nenašiel, ale na hranici šestnástky sa k lopte dostal LEANDRO PAREDES. Argentínsky žolík vystrelil pohotovým halfvolejom presne k pravej žrdi, od ktorej sa lopta odrazila do siete. Paredesov pokus však postrádal razanciu, Brkič túto strelu mohol a mal mať. Rimania definitívne podčiarkujú zisk troch bodov.
     
    37
    AS Rím dal gól!
    Hosťom sa v posledných minútkach síce herne nedarilo, no práve v tejto fáze stretnutia dokázali otvoriť skóre! Ljajič prihrával z pravej strany pred šestnástku na doposiaľ najlepšieho hráča hostí Danieleho Verdeho. Osemnásťročný mladíček nádherný lobíkom prehodil loptu poza obranu späť na rozbehnutého ADEMA LJAJIČA, ktorý sa zblízka nemýlil a z asi piatich metrov napálil loptu pod brvno. Gólman Željko Brkič nemohol z tejto vzdialenosti reagovať, rímska vlčica sa ujíma dôležitého vedenia!
    Adem LJAJIČ - 0:1

    Erik Farkaš

    Góly: 90+5. M´Poku – 37. Ljajič, 85. L. Paredes

    Karty:   35. Rossettini (CAG), 82. M´Poku (CAG) – 42. Ljajič (ASR), 79. Holebas (ASR), 81. L. Paredes (ASR)


    Cagliari Calcio: Brkič – A. González, M. Capuano, Rossettini, D. Avelar – J. Pedro, Donsah, Conti (C), Dessena, Ekdal – Čop
    Náhradníci: Colombi, Cragno – D. Farias, Ceppitelli, Sau, Balzano, Crisetig, Longo, Murru, Hušbauer, Barella, M´Poku
    Manažér: Gianfranco Zola (ITA)

    AS Rím: De Sanctis – Torosidis, Astori, Yanga-Mbiwa, Holebas – Nainggolan, S. Keita, Pjanič – Ljajič, Totti (C), Verde
    Náhradníci: Skorupski, Marchegiani – Sanabria, Calabresi, A. Cole, L. Paredes, L. Pellegrini, Vestenický, Maicon, Ucan, Spolli
    Manažér: Rudi García (FRA)

    Rozhodca: Paolo Tagliavento – F. Posado, R. Di Fiore – M. Vivenzi