Mladá Boleslav – Sparta Praha 3:0 (kon.) | Jihlava – Zlín 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Dukla Jihlava
5:4 (2:1, 2:2, 0:1 - 0:0)
Berani Zlín
cz Streda 21.01.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězného gólu je TOMÁŠ STŘECHA, který jako jediný proměnil samostatný nájezd.
     
    57:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po buly vznikla na levém kruhu obrovská tlačenice, ve které přistrčil Velčovský puk na JANA VYORALA, jenž vystřelil a trefil se nad lapačku Vacka do pravého horního rohu branky. Domácí gólman měl také zakrytý výhled. Asistence: Jiří Velčovský, Jan Vyoral.
     
    39:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    A nyní se musím přiznat já, že jsem neviděl, jak zlínský gólman inkasoval. Mohu se jen domnívat, že LUKÁŠ ANDĚL nahodil puk z pravého kruhu na branku a ten skončil za zády Jan Čápa. Asistence: Tomáš Střecha, Filip Dundáček.
     
    29:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku sice Zlín nevyužil, ale při návratu vyloučeného Balaštíka na led se hosté prosazují. Procházka vystřelil od modré a DOMINIK HLADIŠ tečoval puk za záda bezmocného Vacka nad jeho vyrážečku k levé tyči. Asistence: Petr Procházka, Zbyněk Žabčík.
     
    24:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají znovu do vedení a budou hrát ještě 33 vteřin klasickou přesilovku. Tobolovu tvrdou střelu od modré vyrazil Čáp, který toho moc neviděl, jen před sebe, kde DANIEL DVOŘÁK dorazil puk za záda bezmocného gólmana. Asistence: Hynek Tobola, Dominik Hohl.
     
    21:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tohle byla nedůslednost v jihlavské obraně, a nedůslednost pořádná! Kobylík tísněn dvěma hráči si z levé strany sjel před branku a ještě dokázal zakončit. Vacek puk vyrazil, ale před branou zůstal zcela nepokrytý bek JIŘÍ VELČOVSKÝ, který propasíroval kotouč do jihlavské svatyně. Asistence: Richard Kobylík.
     
    17:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají. Zlín dlouho kombinoval před brankou Jihlavy a hledal vhodný okamžik ke střelbě. Nakonec poslal Dalajka puk na modrou na ZBYŇKA ŽABČÍKA, který vystřelil a Vackovi prošel puk nad betonem do sítě. Asistence: Patrik Dalajka, Dominik Hladiš.
     
    10:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení, druhý přesný zásah přidává JAN MARCILIS. Asistence: Lukáš Jícha, Lukáš Anděl.
     
    02:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do utkání si domácí přát nemohli. Hned po necelých třech minutách posílá Duklu do vedení LUKÁŠ JÍCHA. Asistence: Dominik Hohl.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 3. Jícha (Hohl), 11. Marcilis (Jícha, Anděl), 25. Dvořák (Tobola, Hohl), 40. Anděl (Střecha, Dundáček), rozh. náj. Střecha – 18. Žabčík (Dalajka, Hladiš), 22. Velčovský (Kobylík), 30. Hladiš (Procházka, Žabčík), 58. Vyoral (Velčovský, Karola)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Michal Gago (ZLN)
    0:0   Ondřej Leština (JIH)
    2. séria:
    0:0   Patrik Dalajka (ZLN)
    1:0   Tomáš Střecha (JIH)
    3. séria:
    1:0   Vyoral (ZLN)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Kořenář) – Dundáček, Hohl, Tobola, Pospíchal, Kochánek, Leština – Marcilis, Jícha, Anděl, Bambula, Střecha, Beran, Balaštík, Dvořák, Mahút, Nováček
    Berani Zlín: Čáp (Haloda) – Žabčík, Procházka, Kobylík, Velčovský, Kužílek, Talán, Řezníček – Dalajka, Hladiš, Gago, Hořanský, Werbik, Hlaváč, Zaremba, Karola, Vyoral, Pavlůsek, Haničinec

    Rozhodca: Homola – Kotlík, Zídek