NJ Devils – Buffalo 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Nashville – Carolina 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:4 (po pr.) | Chicago – Colorado 0:2 (kon.)
Dallas – Columbus 2:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 0:6 (kon.) | Edmonton – Detroit 2:4 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 3:2 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Detroit Red Wings
Streda 07.01.2015, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 03:30.
     
    Edmonton Oilers

    "Olejári" túto sezónu svojich fanúšikov veľmi netešia, keďže vyhrali len 9 zápasov. V západnej konferencii sú s 27 bodmi poslední v tabuľke. Nejde to ani defenzíve, ktorá pustila 135 gólov. V posledných troch zápasoch to, ale "olerájom" ide, pretože získali v nich 5 bodov. Ešte v minulom roku si zmerali sily v hosťovskom prostredí s Calgary. Derby ovládlo domáce Calgary, ktoré po predĺžení zvíťazilo 4:3. V prvom zápase v novom roku sa Edmonton predstavil na ľade Colorada. Edmonton zanechal znova dobrý dojem a podľahol až po nájazdoch. Zápas skončil víťazstvom Colorada 2:1. Naposledy sa Edmonton predstavil doma proti rozbehnutým "ostrovanom", ktorých bránu háji slovenský brankár Jaroslav Halák. "Olejári" však predviedli perfektný výkon a zdolali Islanders presvedčivo 5:2. Domáci budú dnes určite v roli outsidera. Z posledných zápasov majú, ale skvelú formu a je jasné, že budú chcieť bodovať znova. Môžeme s tešiť na skvelý vyrovnaný zápas.
     
    Detroit Red Wings

    Hviezdami plnému Detroitu to ako každú sezónu ide. "Červené krídla" sa vo východnej konferencii nachádzajú s 49 bodmi na 5. mieste. Detroit v tejto sezóne zatiaľ nasúkal svojim súperom 109 gólov a inkasoval len 99 krát. V posledných troch zápasoch to však "červeným krídlam" nešlo, keďže v nich získali len 3 body. Ešte v minulom roku sa predstavili na ľade Bostonu. Medvedi na čele so Zdenom Chárom zdolali Detroit jednoznačne 5:2. Na silvestra sa Detroit predstavil doma proti "diablom" z New Jersey. Detroit doma nezaváhal a zvíťazil 3:1. Naposledy sa "červené krídla" predstavili na ľade Vancouveru, ktorému podľahli 4:1. Aj napriek nie práve najlepšej forme sú hostia určite favoritom zápasu, v ktorom budeme môcť sledovať aj dvoch slovákov Tomášov Tatara a Jurča.
     
    Úvodné zostavy:

    Edmonton Oilers: Fasth (Scrievens) – Ference, Petry – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Klefbom, Schultz – Pouliot, Roy, Purcell – Nikitin, Fayne – Fraser, Lander, Yakupov – Hendricks, Gordon, Klinkhammer.

    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson – Abdelkader, Datsjuk, Zetterberg – DeKeyeser, Quincey – Jurčo, Sheahan, Tatar – Ouellet, Smith – Nyquist, Helm, Franzen – Weiss, Glendening, Miller.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Pavel Datsjuk puk okamžite po niekoľkých úvodných sekundách hry hádzal do ohňa, pred Fasthom dobre zasiahla defenzíva Edmontonu.
     
    01:00
    Prvý pobyt v útočnom pásme majú za sebou aj domáci, ktorí sa ale k ohrozeniu Jimmyho Howarda nedostali.
     
    01:35
    Sheahan dostal peknú prihrávku do voľného priestoru, na pravom kruhu mal dostatok času na zakončenie, ktoré aj prišlo, no Fasth nemusel zasahovať ani v tomto prípade.
     
    02:00
    Klinkhamer preveril pozornosť Howarda, ktorý predviedol zákrok z kategórie jednoduchších.
     
    02:40
    Štvrtá formácia Detroitu aj s Tomášom Jurčom sa dlho držala v blízkosti Fastha, ktorý sa najvýraznejšie zapotil pri príležitosti Drewa Millera.
     
    03:35
    Datsjuk predviedol vzorný návrat do defenzívy, kde získal puk a okamžite naštartoval rýchlu kontru červených krídiel, na ktorej konci bolo pohotové zakončenie Quinceyho od modrej. Fasth puk prikryl a počkal na prerušenie hry.
     
    04:30
    Domáci len nastrelili puk za bránku Detroitu a získaný čas využili na rýchle prestriedanie.
     
    05:09
    Tomáš Tatar si potiahol puk do palebnej pozície, tiahlou strelou mieril puk do pravého horného rohu svätyne Edmontonu, no tento priestor výborne vykryl ramenom Viktor Fasth.
     
    06:30
    Nebezpečné zakončenie Taylora Halla. V plnej permanencii musel byť Jimmy Howard, ktorý predviedol, že má mimoriadne rýchle betóny!
     
    07:00
    Darren Helm zaviezol puk do útočného pásma, kde sa však ocitol v nerovnom boji a proti pavučine vytvorenej zo štvorice protihráčov nemal veľa príležitostí niečo vymyslieť.
     
    07:50
    Menšia mela pred bránkoviskom hosťujúceho tímu. Jimmy Howard puk pohybujúci sa v jeho blízkosti radšej ukryl do svojej moci.
     
    08:30
    Jurčo sa výborne zaprel pri mantineli, vybojoval puk pre Quinceyho, ktorý vyslal na Viktora Fastha ľahkú strelu. Domáci brankár hru prerušil aj napriek tomu, že puk mohol pokojne rozohrať.
     
    09:25
    Prihrávka Jordana Eberleho do druhej vlny bola príliš prudká a Ference už nestihol na modrej čiare zavrieť útočné pásmo.
     
    10:12
    Detroit si po reklamnej prestávke zahrá úvodnú presilovku zápasu. Teddy Purcell si pomohol v súboji s Henrikom Zetterbergom háčikom.
     
    10:25
    Spoluhráči vybojovali pri mantineli puk pre Tatara, ktorý sa následne ocitol v stopercentnej príležitosti. Kanonier Detroitu však stroskotal na skvelom Fasthovi, ktorý slovenskému krídelníkovi výborne zmenšil strelecký uhol a strelu Tatara stlmil na hrudi!
     
    11:12
    Pavel Datsjuk nevymýšľal žiadne kombinácie, vzal to na seba, no strelou švihom puk až prílišne zdvihol a ten zadunel len na zadnom mantineli.
     
    11:45
    Druhá presilovková formácia červených krídiel už tak nebezpečná nie je. Edmonton sa už zrejme dokáže úspešne ubrániť.
     
    12:20
    Už pri rovnovážnom počte hráčov na ľadovej ploche mal na hokejke dobrú možnosť Jurčo, no ani druhému Slovákovi v zápase sa nepodarilo zatiaľ otvoriť skóre.
     
    12:51
    Luke Glendening to prehnal s agresivitou v snahe odstaviť od puku Nugenta-Hopkinsa. Presilovka i pre olejárov z Edmontonu.
     
    13:30
    Deotrit zatiaľ zvláda oslabovku na výbornú. Jeho brániaca zostava už niekoľko krát puk poslala cez celú dĺžku klziska.
     
    13:58
    Danny DeKeyser posiela svoj tím do trojice vyhodením puku do hľadiska. Obrovská šanca pre Edmonton ujať sa vedenia v presilovke o dvoch hráčov.
     
    14:20
    Tyler Hall to počas presilovky o dvoch hráčov z pozície obrancu skúšal hádam tri krát, no vo všetkých prípadoch si vylámal zuby na Howardovi!
     
    14:40
    Jasná brankárska jednotka hosťujúceho celku si následne fantasticky poradila lapačkou i so zakončením Jordana Eberleho!
     
    14:51
    Detroit krušné chvíle prečkal bez ujmy a už sa bráni len oslabovke o jedného hráča.
     
    15:29
    Edmonton Oilers dáva gól! Olejári dohrávanú presilovku 5 na 4 dokázali využiť a v dnešnom stretnutí sa tak ujímajú vedenia. JORDAN EBERLE dostal puk na ľavú stranu, z bránkovej čiary sa natlačil čo najbližšie k bránke Detroitu, do ktorej napokon dokázal cez Jimmyho Howarda precediť puk! Asistencie: Jeff Petry, Anton Lander.
    Jordan EBERLE - 1:0
     
    16:39
    Detroit dostane príležitosť odpovedať ešte v prvej tretine po poslednej reklamnej pauze, ktorá je v úvodnom dejstve zápasu naplánovaná.
     
    17:05
    Lajne okolo Tomáša Tatara sa síce podaril prienik do útočného pásma, no jeden z hráčov Detroitu bol rýchlejší ako puk – postavenie mimo hru.
     
    18:10
    Po ose Datsjuk-Weiss sa puk na ľavom kruhu v útočnom pásme dostal k Darrenovi Helmovi, ktorý neváhal a oprel sa doňho poriadnou delovkou príklepom, no tú defenzíva Edmontonu zblokovala na ochrannú sieť.
     
    19:00
    Johan Franzen sa okolo mantinelu síce pretlačil do útočného pásma, no pobyt v ňom nemal pre hokejistov Detroitu príliš dlhého trvania.
     
    19:30
    Stephen Weiss sa po úspešnom vhadzovaní Pavla Datsjuka ujal puku v priestore medzi kruhmi, no vystreliť zásluhou dobrej práce domácej obrany ani nestihol.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej časti hry sme dlho čakali na otvárací zásah stretnutia, až sme sa ho dočkali v 16. minúte, kedy počas presilovej hry Jordan Eberle našiel miesto, cez ktoré puk usmernil do siete Jimmyho Howarda. Detroit bol strelecky aktívnejší, mal aj viac z hry, no Fasth zatiaľ recept hľadal márne.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:07
    Po úvodnom vhadzovaní tretiny sa na buly opäť sklonia centri elitných formácií oboch celkov, tentoraz v útočnom pásme Detroitu, po ľavici Fastha.
     
    20:50
    Danny DeKeyser hrať za bránkou svojho tímu nemusel, pískalo sa zakázané uvoľnenie Edmontonu.
     
    21:23
    Nikita Nikitin si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za rovnaký priestupok, po akom v prvej tretine padol gól Edmontonu Oliers, a síce, vyhodenie puku medzi divákov.
     
    21:40
    Tatar to namazal na strelu z prvej Dannymu DeKeyserovi, no jeho príklep od modrej čiary sa medzi tri tyče Viktora Fastha nezmestil.
     
    22:50
    Henrik Zetterberg to skúsil z pravej strany rýchlym zakončením, ktoré umiestňoval k vzdialenejšej tyčke. Fasthov pravý betón vystrelil proti puku práve včas!
     
    23:23
    Edmonton je už na ľade v plnom počte, domáci tak počas oslabenia uhájili svoj najtesnejší možný náskok.
     
    24:03
    Na druhej strane donútil k zákroku po dlhšej dobe aj Howarda Jeff Petry. Americký gólman v službách Detroitu puk spoľahlivo pokryl.
     
    24:30
    Pavel Datsjuk vystrelil z pravého kruhu, no zdalo sa, že jeho zakončenie bolo mierne stlmené hokejkou brániaceho hráča, čo výrazne uľahčilo Fasthovi jeho prácu.
     
    25:03
    Obranca Quincey v snahe udržať puk v útočnom pásme svojho tímu prepadol, dvojica hráčov Edmontonu ušla do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré potiahol Nail Jakupov. Tomu sa tam na prihrávku ukazoval ešte jeden spoluhráč, no ruský útočník to zobral na seba, zakončoval strelou švihom, ktorú Howard vynikajúcim spôsobom zneškodnil!
     
    26:02
    Zásluhou svojho brankára tak červené krídla odchádzajú na úvodnú reklamnú pauzu prostrednej tretiny stále len za jednogólového manka.
     
    26:42
    Lapačka Jimmyho Howarda sa preletela vzduchom a stiahla ľahký puk.
     
    27:02
    Opäť sa píska vylúčenie proti Edmontonu, na lavicu hanby poslušne odkorčuľoval Matt Hendricks.
     
    27:25
    Zetterberg puk nahodil do bránkoviska Edmontonu, kde sa najlepšie zorientovala defenzíva domácich a tá odpílila puk až za Howarda.
     
    28:00
    Detroit zatiaľ stále nie a nie nájsť úspešný recept na prekonanie Viktora Fastha, ktorý dnes zatiaľ chytá vo veľkej pohode, o ktorej sa presvedčil i zakončujúci Gustav Nyquist.
     
    28:22
    Potom, čo na modrej DeKeyser nedokázal udržať puk, musia červené krídla svoj útok začínať až z vlastnej obrannej tretiny.
     
    29:02
    V momente, kedy potrestaný Hendricks naskočil späť na ľadovú plochu, opustil puk obrannú tretinu Edmontonu, ktorého zostava tak odolala aj v tejto oslabovke.
     
    30:00
    Zápas sa preklopil do svojej druhej polovice. Zetterbergovi prišiel na zadný mantinel pomôcť zabojovať i krajan Nyquist, no ani ten nezabránil tomu, že Edmonton opustil s pukom obranné pásmo.
     
    30:44
    Detroit Red Wings dal gól!
    Červeným krídlám sa podarilo pretaviť svoju vyššiu streleckú aktivitu na zaslúžené vyrovnanie! KYLE QUINCEY nepatrí práve medzi extra produktívnych bekov, tentoraz sa však na útočnom výpade zachoval výborne, nenechal sa odradiť tým, že jeho prvý pokus bol zablokovaný a druhou strelou švihom z ideálnej streleckej pozície prepálil Viktora Fastha! Asistencia: Justin Abdelkader.
    Kyle QUINCEY - 1:1
     
    32:46
    Darren Helm spoza bránky tlačil puk za chrbát Viktora Fastha, no ten sa prekabátiť nenechal. Detroit je po vyrovnaní, zdá sa, na koni a možno očakávať, že sa do druhej prestávky bude nepretržite strhnúť vedenie na svoju stranu.
     
    33:30
    Detroit mohol už viesť! Tomáš Tatar sa behom niekoľkých sekúnd dostal do troch vyložených góloviek, jednu mu obetavým zákrokom zmaril jeden z obrancov Edmontonu a zvyšné dve zlikvidoval famóznymi zákrokmi Viktor Fasth, ktorému zaslúžene patria ovácie od prítomných divákov!
     
    34:10
    Klinkhammer po prerušení hry vletel do Johana Franzena, ktorý nebol na jeho atak pripravený, a tak sa porúčal na ľadovú plochu. Rozhodcovia však netrestajú. Zákrok domáceho útočníka zrejme bolareakciou na nekalé počínanie skúseného Švéda v jednej z predchádzajúcich situácií.
     
    35:00
    Datsjuk, tak ako je mu to vlastné, skvelo zapracoval pri napádaní, vybojoval puk a spoločne s dvojicou spoluhráčov sa dostal do prečíslenia. Ruský technik predložil backhandom puk na opačnú tyčku Darrenovi Helmovi, ktorý však ani len netrafil bránu Fastha!
     
    35:40
    Po dlhšom čase sa niečo snažili v obrannej tretine súpera vyprodukovať i útočníci Edmontonu, svojim obrancom však výborne prišli na pomoc Miller s Jurčom.
     
    36:30
    Nyquist to po prihrávke Abdelkadera nádherne priťukol Zetterbergovi, ktorý si však zakončenie rozmyslel a ešte išiel do kľučky. Tá sa napokon ukázala ako zbytočná.
     
    37:00
    Švédsky kapitán Detroitu však pokračoval v držaní puku, s ktorým ešte niekoľkokrát premiešaľ a posunul ho Nyquistovi. Ten ponúkol spätnou prihrávkou strelu Jimmymu Ericssonovi, no ten nezakončil kombináciou troch koruniek úspešným zakončením!
     
    38:20
    Jordan Eberle podrazil Gustava Nyquista a musel sa chtiac-nechtiac z ľadu porúčať.
     
    38:29
    Detroit Red Wings dal gól!
    Tak, tomuto sa hovorí bleskurýchlo využitá početná výhoda. JUSTIN ABDELKADER bol zaparkovaný pred bránkoviskom Edmontonu a veľmi šikovne hokejkou tečoval vo vzduchu puk vystrelený z hokejky Niklasa Kronwalla. Viktor Fasth nemal najmenšiu šancu zakročiť, puk mu padol priamo medzi nohy, ešte sa mierne obtrel o jeho pravý betón a skončil v svätyne švédskeho gólmana. Asistencie: Niklas Kronwall, Pavel Datsjuk.
    Justin ABDELKADER - 1:2
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná tretina jasne ukázala, na koho strane je kvalita. Detroit neustále tlačil, vytváral si príležitosti a pýtal fauly. Niet teda divu, že po presných zásahoch Quinceyho a Abdelkadera sa mu podarilo priebežný stav duelu otočiť vo svoj prospech. Edmonton bol až na pár výnimiek v druhej časti hry úplne neškodný, čo bude musieť v tretej tretine zmeniť, inak môže na body pomýšľať len ťažko.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:34
    Prvú strelu tretej tretiny registrujeme na strane Detroitu. Svojho krajana v bráne Edmontonu preveril Henrik Zetterberg. Zo švédskeho súboja vyšiel úspešnejšie Viktor Fasth.
     
    42:25
    Teddy Purcell si vypýtal nedovolený zákrok od Johana Franzena. Edmonton tak dostáva možnosť vyrovnať počas početnej prevahy.
     
    42:55
    Výbornú robotu odviedol Luke Glendening, ktorý počas oslabenia Detoritu nielenže vyviezol puk do útočného pásma, no dokonca dokázal i zakončiť.
     
    43:25
    Minúta presilovky domácich je už minulosťou. Jimmy Howard zatiaľ nemusel riešiť žiadnu vážnejšiu situáciu.
     
    44:30
    Potrestaný Franzen je späť na ľadovej ploche. Presilovkové formácie Edmontonu pôsobili veľmi bezzubým a bezradným dojmom.
     
    45:00
    Nikita Nikitin sa oprel do puku už v rovnovážnom stave. Jimmy Howard si však dokázal zastať svoje miesto.
     
    45:40
    Edmonton sa snažil predviesť rýchly prechod do útoku, ktorý však zastavil ofsajdový verdikt čiarových rozhodcov.
     
    46:37
    Jeff Petry to strelou od modrej znovu vyskúšal, no podobné pokusy zrejme Edmonton k prekonaniu spoľahlivo chytajúceho Howarda nedovedú.
     
    47:00
    Abdelkader pekne prenikol do útočného pásma, kde po prekorčuľovaní modrej čiary prenechal puk Henrikovi Zetterbergovi, no ten v snahe poistiť náskok Detroitu proti Fasthovi neuspel!
     
    47:57
    Na jednej strane to skúšal Gustav Nyquist, na druhej zas Neil Jakupov, no ani jeden z tejto dvojice nevytiahol zo svojho talóna presné zakončenie.
     
    48:40
    Toto Detroitu za súčasného stavu absolútne vyhovuje – Edmonton sa behom niekoľkých sekúnd až dva krát uchýlil k vyhodeniu puku cez všetky čiary.
     
    49:30
    Hra sa v týchto momentoch odvíja predovšetkým v strednom pásme. Útočníci olejárov nie a nie nájsť cestu, ktorou by sa dostali k nejakému vážnejšiemu ohrozeniu Howardovej svätyne.
     
    51:06
    Nechcem robiť unáhlené závery, no domácim sa veľmi rýchlo kráti čas a zatiaľ nie je po ich záverečnom tlaku ani len ten najmenší náznak.
     
    51:45
    Mark Fayne sa snažil moje predchádzajúce tvrdenie dementovať strelou, no opäť to bolo len z dosť veľkej vzdialenosti, čo Jimmy Howard bez ťažkostí vyriešil.
     
    52:40
    Po reklamnej prestávke prišli v rýchlom slede za sebou dve strely v podaní Justina Abdelkadera a Gustava Nyquista, ani jedna z nich však nemala také parametre, aby Viktora Fastha mohla prekonať.
     
    54:30
    Počas posledného pobytu na ľade dva krát skúšal strelecké šťastie Tomáš Tatar, no tomu dnes akoby Fastha nebolo súdené prekonať.
     
    55:05
    Vstupujeme do poslednej päťminútovky tretej tretiny, ktorá sa ale odohrá až po poslednej reklamnej pauze.
     
    55:30
    Howard podržal puk vo svojej moci až kým rozhodcovia neprerušili hru. Vhadzovať sa teda bude v útočnom pásme olejárov.
     
    55:55
    Edmonton Oilers dáva gól! Síce to vyzeralo tak, že Edmonton sa ani len nedostane k záverečnému náporu, predsa len domáci dokázali zmobilizovať sily a vyrovnať! Nugent-Hopkins naplno preukázal svoju geniálnu prihrávku, spoza brány to nabil JORDANOVI EBERLEMU, ktorý svojim druhým gólom po pohotovej strele zrejme poslal stretnutie do predĺženia! Asistencie: Ryan Nugent-Hoplins, Taylor Hall.
    Jordan EBERLE - 2:2
     
    57:31
    Pouliot neukontroloval svoju hokejku, tá vyletela do tváre Ericssona, ktorému spôsobila tržnú ranu, a tak bude hrať Detroit v presilovke až štyri minúty!
     
    58:40
    Na hosťujúce hokejky však akoby sa po vyrovnaní vkradlo podstatne viac nervozity. Teraz si Detroit pri snahe založiť útok nerozumel až natoľko, že puk skončil na zakázanom uvoľnení.
     
    59:25
    Abdelkader v poslednej minúty vypálil, no Viktor Fasth sa prestreliť nenechal.
     
    59:26
    Detroit Red Wings dal gól!
    Neskutočný záver dnešného stretnutia v aréne olejárov! Detroit nakoniec dokázal zúžitkovať svoju presilovku na tretí gól, ktorým hostia zrejme definitívne zlomili zápas vo svoj prospech, pretože Edmontonu už na opätovné vyrovnanie veľa času neostáva! Strelecky to na seba zobral najpovolanejší hráč červených krídiel PAVEL DATSJUK, na ktorého zakončenie bol Viktor Fasth prikrátky. Asistencie: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.
    Pavel DATSJUK - 2:3
     
    59:34
    Po oddychovom čase už domáci na ľad nastúpili so šesticou korčuliarov. Absolútna hra vabank zo strany Edmontonu!
     
    59:57
    Detroit Red Wings dal gól!
    Vyrovnanie sa v závere nekonalo, práve naopak, Detroit ešte zásluhou LUKA GLENDENINGA a jeho presného zakončenia do odkrytej svätyne domácich navýšil svoj vedenie! Bez asistencie.
    Luke GLENDENING - 2:4
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Posledná päťminútovka tretej tretiny najprv priniesla vyrovnanie Edmontonu, potom však prišiel faul domácich a presilovka Detroitu o dvoch hráčov, ktorú využil Datsjuk a do prázdnej brány pridal štvrtý gól červených krídiel Glendening. Ani jeden z detroitských Tomášov dnes nebodoval, no najmä Tatar hýril aktivitou, v zápase si vypracoval viacero veľkých príležitostí, no Fasth prekonať nedokázal.

    Na dnes je to z mojej strany už naozaj všetko. Ďakujem všetkým za pozornosť a prajem príjemné vstávanie, respektíve, ak máte také šťastie a možnosť, tak dobrú noc! (06:16:30)

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 16. Jordan Eberle (Jeff Petry, Anton Lander), 56. Jordan Eberle (Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall) – 31. Kyle Quincey (Justin Abdelkader), 39. Justin Abdelkader (Niklas Kronwall, Pavel Datsjuk), 60. Pavel Datsjuk (Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall), 60. Luke Glendening (Bez asistencie)


    Edmonton Oilers: Fasth (Scrievens) – Ference, Petry – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Klefbom, Schultz – Pouliot, Roy, Purcell – Nikitin, Fayne – Fraser, Lander, Yakupov – Hendricks, Gordon, Klinkhammer.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson – Abdelkader, Datsjuk, Zetterberg – DeKeyeser, Quincey – Jurčo, Sheahan, Tatar – Ouellet, Smith – Nyquist, Helm, Franzen – Weiss, Glendening, Miller.