Jekaterinburg – Togliatti 3:2 (po pr.) | Ufa – Barys 1:3 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.) | Kazaň – Nižnekamsk 3:2 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:4 (kon.)
Riga – Helsinki 3:2 (kon.)
koniec
HK Soči
2:4 (1:4, 1:0, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Streda 07.01.2015, 15:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Ostávajú posledné sekundy tretej tretiny, domáci to už určite nestihnú a tak sa hostia stávajú víťazom zápasu 4:2, keď o všetkom prakticky rozhodla prvá tretina!
     
    59:14
    Oddychový čas domácich.
     
    59:07
    V hre už pokračujeme, domáci odvolali Šikina a skúšajú to tak v power-play v šestici sú momentálne usadení v útočnom pásme!
     
    59:05
    Oddychový čas hostí.
     
    50:55
    Domáci boli teraz blízko ku kontaktnému gólu! Petersson však sám proti Sanfordovi zaváhal, následne sa dostal aj ku dorážke a snažil sa prelobovať brankára hostí, puk však išiel len nad bránku hostí!
     
    35:52
    Hostia teraz darovali presilovku domácim, keď sa previnil viacerými hráčmi na ľade a tak je to trest na dve minúty pre hráčsku lavicu hostí. Domáci hrajú aktívne, presilovka to môže ešte navýšiť.
    Ryan WHITNEY - 2:4
     
    30:44
    Soči dáva gól! Gól strelil WHITNEY. Asistencie Petersson, Ščastlivij.
    Domáci to už v presilovke nestihli, ale predsa len sa gólu na 2:4 dočkali, keď ešte ťažili z presilovkového tlaku po usadení v útočnom pásme, puk na modrú dostal RYAN WHITNEY a puk poslal do bránky hostí, vedenie hostí sa tak znížilo už len na dva góly!
     
    28:32
    Mikhail Pašin oslabuje hostí, dostáva dve minúty za podrazenie. Domáci tak môžu svoju aktivitu počas presilovky poriadne navýšiť!
     
    25:36
    Zaujímavá situácia sa teraz odohrala na ľade, po faule na hráča hostí sa do pästnej výmeny pustili Radulov a Ljubuškin a obaja dostali dve minúty na trestnej lavici. Domáci Radulov navyše dostal ešte jeden trest, takže to je presilovka pre hostí!
     
    24:26
    Hostí teraz musel opäť výborným zákrokom podržať brankár Sanford, keď na poslednú chvíľu betónom vyrazil strelu Ignaťuškina!
     
    22:35
    Lenže, domáci zachytili zlú rozohrávku hostí, s puk sa pred bránkou hostí ocitol sám Emmerton, ale puk poslal len do betónu brankára hostí Sanforda!
    Jevgenij LAPENKOV - 1:4
     
    19:19
    Soči dáva gól! Gól strelil LAPENKOV. Asistencie Emmerton, Petersson.
    Domácim sa napokon tesne pred koncom prvej tretiny podarilo streliť počas presilovky gól a znížiť tak na 1:4!
    Puk na hokejku dostal JEVGENIJ LAPENKOV, trochu sa pohral s obrancami hostí a napokon presnou strelou ho poslal za chrbát Sanforda.
     
    18:23
    Presilovku si na konci prvej tretiny zahrajú domáci, Daniil Apalkov sa previnil držaním, za čo dostal dve minúty.
    Sergej KOŇKOV - 0:4
     
    18:19
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil KOŇKOV. Asistencie Platt, Novotný.
    Domáci inkasujú ďaľší gólový úder a dnes to s nimi veru nevyzerá dobre, na konci prvej tretiny sa podarilo dať hosťom aj štvrtý gól a je tao tak predbežne 0:4!
    Pred domácou bránkou vznikla veľká skrumáž, v ktorej sa najlepšie zorientoval SERGEJ KOŇKOV a bekhendom poslal puk do bránky hostí!
     
    13:55
    Domáci sa mohli radovať zo svojho prvého gólu v tomto zápase, ale Emmerton svoju krásnu akciu zakončil len strelou do betónu brankára hostí Sanforda!
     
    12:54
    Pöpperle má toho už dosť a svoje miesto v domácej bránke prenecháva svojmu kolegovi Šikinovi!
    Daniil APALKOV - 0:3
     
    12:53
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil APALKOV. Asistencie Plotnikov, Averin.
    Hostia sa prebojovali do útočného pásma a zaslúžene sa im podarilo streliť už tretí gól v prvej tretine, priebežný stav zápasu tak je 0:3!
    Hráči Lokomotiv Jaroslavľ teraz predviedli krásnu kombináciu, na ktorej konci sa prezentoval presnou strelou DANIIL APALKOV a nedal Pöpperlemu žiadnu šancu na zákrok!
     
    05:09
    Mikhail Pashnin oslabuje hostí, previnil sa hrou s vysokou hokejkou! Domáci tak majú ideálnu šancu na strelenie prvého gólu v tomto zápase!
    Andrej LOKTIONOV - 0:2
     
    03:04
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil LOKTIONOV. Asistencie Kontiola.
    Teraz sa už hostia počas presilovky dokázali usadiť v útočnom pásme, z pravej strany sa ku puku dostal Kontiola, poslal ho pred domácu bránku, kde sa najlepšie zorientoval v skrumáži ANDREI LOKTIONOV a posiela hostí do vedenia o dva góly!
     
    01:44
    Evgeny Lapenkov oslabuje domáci tím, dostáva dve minúty za hru s vysokou hokejkou. Hostia môžu svoju aktivitu tak ešte navýšiť počas presilovky.
    Jonas HOLOS - 0:1
     
    00:32
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil HOLOS. Asistencie Averin.
    Rýchly gól stretnutia, o ktorý sa postarali hostia a tak je stav zápasu 0:1!
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, puk z ľavej strany pred bránku domácich poslal Averin, ku puku sa dostal úplne voľný JONAS HOLOS a poslal tak svoj tím to vedenia o jeden gól!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 20. Lapenkov (Emmerton, Petersson), 31. Whitney (Petersson, Ščastlivij) – 1. Holos (Averin), 4. Loktionov (Kontiola), 13. Apalkov (Plotnikov, Averin), 19. Koňkov (Platt, Novotný)


    HK Soči: Pöpperle (13.Šikin) – Koledov, Ščitov, Derljuk, Wilson, Whitney, Järvinen, Švidenko – Krikunov, Ignaťuškin, Kosticyn – Warn, Emmerton, Radulov – Ščastlivij, Petersson, Lapenkov – Krutov, Šiškanov, Morozov – Krjukov
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Višněvskij, Ljubuškin, Gorochov – Plotnikov, Apalkov, Averin – Kontiola , Thörnberg, Loktionov – Koňkov, Novotný, Platt – Kartajev, Galimov, Kapustin – Kraskovskij

    Rozhodca: Dějev, Safiullov – Ivanov, Nestěrov