Jekaterinburg – Togliatti 3:2 (po pr.) | Ufa – Barys 1:3 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.) | Kazaň – Nižnekamsk 3:2 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:4 (kon.)
Riga – Helsinki 3:2 (kon.)
koniec
HK Soči
2:4 (1:4, 1:0, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Streda 07.01.2015, 15:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (17:42:40)
     
    59:50
    Ostávajú posledné sekundy tretej tretiny, domáci to už určite nestihnú a tak sa hostia stávajú víťazom zápasu 4:2, keď o všetkom prakticky rozhodla prvá tretina!
     
    59:30
    Domáci sú stále v šestici a usadení v útočnom pásme, defenzíva hostí však pozorne vzdoruje, všetky presné pokusy na bránku hostí kryje Sanford.
     
    59:14
    Oddychový čas domácich.
     
    59:07
    V hre už pokračujeme, domáci odvolali Šikina a skúšajú to tak v power-play v šestici sú momentálne usadení v útočnom pásme!
     
    59:05
    Oddychový čas hostí.
     
    58:35
    Hra sa teraz odohráva v obrannom pásme hostí, domáci sú pri puku, ale hostia ich výborne napádajú a nepúšťajú ich ku presným strelám. Čas hrá teraz proti domácim.
     
    57:25
    Domáci sa teraz prebojovali do útočného pásma, Whitney nahodil puk na bránku hostí a Sanford radšej hru prerušil. Už sme v samom závere poslednej tretej tretiny a zrejme aj tohto zápasu.
     
    56:30
    Brankár domáceho tímu si teraz poradil aj s pokusom Thörnberg a tak hra bude opäť prebiehať v obrannom pásme domácich, čo pre HK Soči vôbec nie je dobré.
     
    56:20
    Napokon sa hostia dostali aj do zakončenia, Pašnin zamestnal strelou od modrej domáceho brankára, ktorý istým zákrokom hru prerušil.
     
    56:00
    Buly v obrannom pásme domácich vyhrali hostia, ale o pásmo sa pripravili nepresnou prihrávkou. Ku puku sa však zakrátko dostali späť a od svojej bránky zakladajú útočnú akciu.
     
    55:32
    Po dlhšej dobe sa do útočného pásma dostali aj hostia a po strele Kapustina tam ešte nejaký ten čas pobudnú. Šikin radšej po strele Kapustina hru prerušil.
     
    54:50
    Domáci Whitney sa dsotal ku puku, nahodil ho pred bránku hostí, tam sa puk poodrážal až do rohu klziska, kde sa ho zmocnili hostia.
     
    53:50
    Ďalší útok domáceho tímu, Krikunov pokus však Sanforda neprekvapil a brankár hostí má puk vo svojej moci.
     
    52:45
    Hostia sa teraz dostávajú pod tlak, ale riešia to rozumne a domáci sa nemôžu dostať ku presnej strele na bránku. Domácemu tímu sa tak už čas veľmi rýchlo kráti.
     
    51:35
    Vhadzovalo sa v útočnom pásme domácich, puk získali na svoje hokejky hostia a zakladajú pomalú útočnú akciu. Domáci sa tak rýchlo vracajú späť si plniť defenzívne povinnosti.
     
    50:55
    Domáci boli teraz blízko ku kontaktnému gólu! Petersson však sám proti Sanfordovi zaváhal, následne sa dostal aj ku dorážke a snažil sa prelobovať brankára hostí, puk však išiel len nad bránku hostí!
     
    50:00
    Do zakončenia sa však domáci tím neodstal a puk na hokejky získali hostia, ktorí sa nemajú kam ponáhľať. Pomaly sa dostávame ku záveru poslednej tretej tretiny.
     
    49:00
    Hostia teraz vytlačili domácich z útočného pásma, hokejisti domáceho tímu sú však aj naďalej pri puku a už sa tlačia pred bránku hostí.
     
    48:15
    Domáci sa teraz držia v útočnom pásme, ale nie a nie presne zakončiť na bránku hostí. Buď letí puk mimo bránku hostí, alebo dobre zasiahne brankár Sanford.
     
    47:45
    Momentálne moc zaujímavý hokej nesledujeme, oba tímy často kazia svoje rozohrávky a prihrávky a tak lieta puk od jedného tímu ku druhému. Takýto obraz hry pochopiteľne viac vyhovuje hosťom, ktorí stále vedú o dva góly.
     
    46:10
    Ani tento pobyt domácich v ich útočnom pásme nič zaujímavé nepriniesol, navyše sa prezentovali len chybnou rozohrávkou a puk už majú na hokejkách hostia.
     
    45:20
    Hostia vo svojom obrannom pásme po chybe domácich získali puk na hokejky a prebili sa aj do útočného pásma. Tam si však puk posúvali len medzi sebou a tak brankára domácich Šikina neohrozili.
     
    44:10
    Domáci tím bol v ďalšom útoku, skončilo sa to však napokon len nahodením za bránku hostí v podaní Krikunova.
     
    43:15
    Ani tento útok domácich zmenu skóre nepriniesol, Warn sa po strele od modrej dostal ku dorážke, puk však skončil len vo výstroji brankára hostí Sanforda.
     
    42:30
    Hostia sa teraz dostali ku puku, snažili sa o rýchle založenie útočnej akcie, ale Kronwall sa napokon dopustil len zakázaného uvoľnenia. Hra sa tak presťahuje do útočného pásma domácich.
     
    42:15
    Aj naďalej sa domáci tím drží v útočnom pásme, všetky ich pokusy smerom na bránku hostí však nič neznamenajú. Buď sú nepresné, alebo si s nimi bez problémov poradí brankár hostí Sanford.
     
    41:25
    Puk majú teraz na hokejkách domáci hráči, ale nemôžu sa dostať ku strelám, ale dostali aspoň hostí pod tlak.
     
    41:00
    Úvod tretej tretiny sa zatiaľ nesie v pokojnejšom tempe, oba tímy však často po chybných rozohrávkach strácajú puky.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina sa nám už naplno rozbehla! Buly vyhrali domáci, ale po chybe rýchlo stratili puk, do zakončenia sa dostal Plotnikov, ale domáceho brankára tvrdou strelou neprekonal.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa nám tak čoskoro začne, uvidíme, či v nej spoznáme víťaza zápasu.

    V druhej tretine mali pre zmenu na vrch hostia, uvidíme, aký obraz hry nám ponúkne posledná tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa začne približne o 17:10 hod!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:55
    Druhá tretina sa už len dohráva, čakáme na sirénu, ktorá ju ukončí.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny! Domáci sú aj naďalej usadení v útočnom pásme, hostia ich však k ničomu výraznému nepúšťajú.
     
    38:10
    Do útočného pásma sa dostali domáci hokejisti, Derljukov pálil na bránku hostí, pozorným zákrokom sa však prezentoval Sanford. Domáci však ešte v útočnom pásme ostanú.
     
    37:52
    Hostia v plnom počte. Domácim sa tak presilovku nepodarilo využiť, hostia sa v nej bránili výborne.
     
    37:15
    Domáci vyslali presnú strelu na bránku hostí, do jej dráhy sa však dobre postavil Holos a puk stečoval, následne sa hostia oslobodili z tlaku.
     
    36:45
    Hostia sa v oslabení bránia výborne, domáci sa nemôžu dostať ku presnej strele. Všetky pokusy letia mimo bránku hostí, nedaria sa im ani strely od modrej.
     
    36:05
    Domáci Ščitov sa po individuálnej akcii predral pred bránku hostí, do zakončenia sa však vďaka hráčovi hostí, ktorý ho dobre zabránil nedostal.
     
    35:52
    Hostia teraz darovali presilovku domácim, keď sa previnil viacerými hráčmi na ľade a tak je to trest na dve minúty pre hráčsku lavicu hostí. Domáci hrajú aktívne, presilovka to môže ešte navýšiť.
     
    35:00
    Ďalší rýchly brejk hostí, na domácu bránku teraz pálil Galimov, z uhla však poslal puk len mimo, do útoku sa teraz snažia prebiť domáci hokejisti.
     
    34:10
    Jaroslavľ sa snažil o rýchle založenie útočnej akcie, napokon je z toho však len zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presťahuje do útočného pásma domácich.
     
    33:25
    Domáci v útočnom pásme nič nevymysleli a do rýchleho brejku sa dostali hostia. Loktionov však vyslal na domácu bránku len nepresnú strelu.
     
    33:05
    Hostia sú opäť pod tlakom a puk posúvajú do stredného pásma, kde si ho už prevzali späť na hokeji domáci a tlačia sa do zakončenia na bránku hostí.
     
    32:20
    Domáci teraz zavreli hostí v ich obrannom pásme, napokon prišla strela z hokejky Krutova, ale puk skončil len na telách obrancov hostí. Sanford tak zasahovať nemusel.
     
    31:40
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, po ktorom zakončoval tvrdou strelou Loktionov, mladý domáci brankár Šikin si však s týmto pokusom poradil.
     
    31:20
    Domáci hrajú túto tretiny výborne, keď majú častejšie puk na hokejkách a sú tak aktívnejším tímom. Náskok hostí stiahli na dva góly a pokúšajú sa o strelenie ďalšieho gólu.
    Ryan WHITNEY - 2:4
     
    30:44
    Soči dáva gól! Gól strelil WHITNEY. Asistencie Petersson, Ščastlivij.
    Domáci to už v presilovke nestihli, ale predsa len sa gólu na 2:4 dočkali, keď ešte ťažili z presilovkového tlaku po usadení v útočnom pásme, puk na modrú dostal RYAN WHITNEY a puk poslal do bránky hostí, vedenie hostí sa tak znížilo už len na dva góly!
     
    29:20
    Hostia sa však zatiaľ výborne bránia a darí sa im posielať puky do bezpečia. Domácim tak zatiaľ táto presilovka nevychádza.
     
    28:32
    Mikhail Pašin oslabuje hostí, dostáva dve minúty za podrazenie. Domáci tak môžu svoju aktivitu počas presilovky poriadne navýšiť!
     
    28:10
    Domáci prehrávajú o tri góly a tak musia útočiť. Hrajú veľmi aktívne a tak neostáva hosťom nič iné ako sa len brániť.
     
    27:36
    Už sa hrá v plnom počte 5 na 5! Hostia zahrali túto presilovku priam katastrofálne, aktívnejším tímom boli domáci hokejisti.
     
    26:50
    A opäť sa domáci dostali ku nebezpečnej strele, tá však teraz minula bránku hostí. Domáci sú paradoxne počas svojho oslabenia aktívnejším tímom.
     
    26:20
    K nebezpečnej strele sa počas vlastného oslabenia dostali domáci a tak musel brankár hostí Sanford zasahovať.
     
    26:10
    Hosťom sa však táto presilovka zatiaľ nedarí, domáci navyše držia puk na svojich hokejkách.
     
    25:36
    Zaujímavá situácia sa teraz odohrala na ľade, po faule na hráča hostí sa do pästnej výmeny pustili Radulov a Ljubuškin a obaja dostali dve minúty na trestnej lavici. Domáci Radulov navyše dostal ešte jeden trest, takže to je presilovka pre hostí!
     
    25:00
    Do útočného pásma sa prebojovali hostia, ale nič nevymysleli a celé to zakončil len nepresnou strelou Thörnberg.
     
    24:26
    Hostí teraz musel opäť výborným zákrokom podržať brankár Sanford, keď na poslednú chvíľu betónom vyrazil strelu Ignaťuškina!
     
    23:35
    Domáci hokejisti sa začínajú prebúdzať a od úvodu druhej tretiny sú aktívnejším tímom. Hosťom avšak moc veľké problémy zatiaľ nerobia.
     
    22:35
    Lenže, domáci zachytili zlú rozohrávku hostí, s puk sa pred bránkou hostí ocitol sám Emmerton, ale puk poslal len do betónu brankára hostí Sanforda!
     
    22:00
    Domácim teraz opäť nevyšiel rýchly prechod do útočného pásma a tak to smerom dopredu opäť skúšajú hostia, Kontiola posiela puk do stredného pásma.
     
    21:35
    Do útočného pásma sa prebojovali domáci, ale puk dostali len za bránku hostí a tam ho aj stratili. Musia sa tak teraz rýchlo vracať späť dozadu, pretože útok zakladajú hostia.
     
    21:05
    Domáci brankár musel teraz opäť zasahovať, so strelou Thörnberga si však poradil na výbornú.
     
    20:42
    To sa im však nepodarilo, do rýchleho brejku sa dostali hostia a brankár domácich Šikin musel včas vytasiť svoj betón a vyraziť puk do bezpečia.
     
    20:15
    Druhá tretina sa nám už naplno rozbehla. Buly vyhrali hostia, ale puk rýchlo stratili a domáci sa snažia založiť útočnú akciu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne. V prvej tretine to bola jasná záležitosť hostí, uvidíme aký obraz hry to bude teraz v druhej tretine.
     
    Druhá tretina sa začne približne o 16:20 hod!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    Jevgenij LAPENKOV - 1:4
     
    19:19
    Soči dáva gól! Gól strelil LAPENKOV. Asistencie Emmerton, Petersson.
    Domácim sa napokon tesne pred koncom prvej tretiny podarilo streliť počas presilovky gól a znížiť tak na 1:4!
    Puk na hokejku dostal JEVGENIJ LAPENKOV, trochu sa pohral s obrancami hostí a napokon presnou strelou ho poslal za chrbát Sanforda.
     
    18:23
    Presilovku si na konci prvej tretiny zahrajú domáci, Daniil Apalkov sa previnil držaním, za čo dostal dve minúty.
    Sergej KOŇKOV - 0:4
     
    18:19
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil KOŇKOV. Asistencie Platt, Novotný.
    Domáci inkasujú ďaľší gólový úder a dnes to s nimi veru nevyzerá dobre, na konci prvej tretiny sa podarilo dať hosťom aj štvrtý gól a je tao tak predbežne 0:4!
    Pred domácou bránkou vznikla veľká skrumáž, v ktorej sa najlepšie zorientoval SERGEJ KOŇKOV a bekhendom poslal puk do bránky hostí!
     
    17:30
    Domáci po chybe puk stratili, do útočného pásma sa tak dostali hostia, ale z kombinácie ich druhého útoku napokon nič nebolo, Šikin zasahovať nemusel.
     
    16:25
    Momentálne sledujeme veľmi aktívnu hru domáceho tímu, ale nedarí sa im to pretaviť v gól. Ak sa už aj podarí prekonať pozornú defenzívu hostí, všetky pokusy skončia len na brankárovi Sanfordi.
     
    14:55
    HK Soči sa ešte nevzdáva a bojuje čo sily stačia. Vysoko napáda rozohrávku hostí a snaží sa tak získať puk na svoje hokejky. Hostia však hrajú v pohode a moc chýb sa nedopúšťajú.
     
    13:55
    Domáci sa mohli radovať zo svojho prvého gólu v tomto zápase, ale Emmerton svoju krásnu akciu zakončil len strelou do betónu brankára hostí Sanforda!
     
    13:20
    Hostia vedú už o tri góly a trochu ubrali zo svojej aktivity. To sa snažia využiť hostia, ale chybnou rozohrávkou puk v útočnom pásme stratili.
     
    12:54
    Pöpperle má toho už dosť a svoje miesto v domácej bránke prenecháva svojmu kolegovi Šikinovi!
    Daniil APALKOV - 0:3
     
    12:53
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil APALKOV. Asistencie Plotnikov, Averin.
    Hostia sa prebojovali do útočného pásma a zaslúžene sa im podarilo streliť už tretí gól v prvej tretine, priebežný stav zápasu tak je 0:3!
    Hráči Lokomotiv Jaroslavľ teraz predviedli krásnu kombináciu, na ktorej konci sa prezentoval presnou strelou DANIIL APALKOV a nedal Pöpperlemu žiadnu šancu na zákrok!
     
    11:15
    Hostia sa už opäť usadili v útočnom pásme, Pöpperle už musel viac krát zasahovať, zatiaľ si však úspešne poradil.
     
    10:30
    Domáci tam však dokopy nič zaujímavého nevymysleli, Sanford tak bol bez práce. Momentálne však sledujeme boj o puk v strednom pásme, moc záživné stretnutie to teda zatiaľ nie je, ale mali sme možnosť vidieť už dva góly.
     
    09:50
    Po veľmi dlhej dobe sa puku zmocnili domáci a Warn ho potiahol do útočného pásma, kde sa už domáci tím usadil.
     
    09:35
    Aj naďalej je aktívnejším celkom ten hosťujúci, avšak domáci si dávajú pri bránení pozor a do šance svojho dnešného súpera nepúšťajú.
     
    09:00
    Pred bránku domácich sa tlačil do zakončenia Koňkov, domáca obrana si ho pozorne postrážila a puk pred ním včas upratala do bezpečia.
     
    08:25
    Hostia sa po skončení svojho oslabenia nasťahovali do útočného pásma a opäť začínajú vyvíjať tlak na domáci tím, ktorý sa musí pozorne brániť.
     
    08:00
    Nasleduje reklamná prestávka, oba tímy tak majú nejaký ten čas načerpať nové sily.
     
    07:09
    Hostia v plnom počte. Domácim sa tak nepodarilo využiť presilovku.
     
    07:00
    Hostia opäť vyhadzujú puk do bezpečia, zrejme sa už domácim túto presilovky nepodarí využiť.
     
    06:35
    Domáci to pochopiteľne skúšajú počas presilovky aj od modrej, Emmerton však pálil len mimo bránku hostí.
     
    06:00
    Hostia sa ubránili menšiemu tlaku a následne vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia, navyše tak nazbierali veľmi cenné sekundy.
     
    05:35
    Domáci sa držia v útočnom pásme, ale hostia ich ku strelám nepúšťajú. Navyše teraz musia bojovať o puk v rohu klziska.
     
    05:09
    Mikhail Pashnin oslabuje hostí, previnil sa hrou s vysokou hokejkou! Domáci tak majú ideálnu šancu na strelenie prvého gólu v tomto zápase!
     
    04:45
    Teraz už domáci dokázali dlhšie podržať puk na svojich hokejkách a prebojovali sa aj do útočného pásma, kde sa snažia vymyslieť niečo zaujímavé.
     
    04:35
    Domáci sú v šoku a nedarí sa im teraz prakticky nič. Ak sa aj dostanú ku puku ihneď ho po zlej rozohrávke stratia. Hostia sú naopak na koni a darí sa im držať puk na svojich hokejkách.
    Andrej LOKTIONOV - 0:2
     
    03:04
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil LOKTIONOV. Asistencie Kontiola.
    Teraz sa už hostia počas presilovky dokázali usadiť v útočnom pásme, z pravej strany sa ku puku dostal Kontiola, poslal ho pred domácu bránku, kde sa najlepšie zorientoval v skrumáži ANDREI LOKTIONOV a posiela hostí do vedenia o dva góly!
     
    02:15
    Domáci sa však v oslabení zatiaľ bránia výborne, podarilo sa im teraz vyhodiť puk cez všetky čiary do bezpečia.
     
    01:44
    Evgeny Lapenkov oslabuje domáci tím, dostáva dve minúty za hru s vysokou hokejkou. Hostia môžu svoju aktivitu tak ešte navýšiť počas presilovky.
     
    01:25
    Hostia sú aj naďalej veľmi aktívny a častejšie držia puk na svojich hokejkách. Domáci pár krát vyšli do rýchleho brejku, ďalej ako po stredné pásmo sa však nedostali.
    Jonas HOLOS - 0:1
     
    00:32
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil HOLOS. Asistencie Averin.
    Rýchly gól stretnutia, o ktorý sa postarali hostia a tak je stav zápasu 0:1!
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, puk z ľavej strany pred bránku domácich poslal Averin, ku puku sa dostal úplne voľný JONAS HOLOS a poslal tak svoj tím to vedenia o jeden gól!
     
    00:25
    Puk však rýchlo stratili a do útočného pásma sa prebojovali hostia.
     
    00:15
    Zápas sa nám už naplno rozbehol! Buly vyhrali domáci a už sú nasťahovaní v útočnom pásme.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Práve znie ruská hymna, čo znamená, že začiatok zápasu je už na spadnutie!
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami práve vykorčuľovali na ľadovú plochu arény Ledový palác Bolšoj. Zápas sa tak čoskoro začne!
     
    Prajem príjemné stredajšie popoludnie všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním. Zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. Zo Slovenska sa dnes nepredstaví nikto, Česko má však zastúpenie hneď dvakrát, keď v domácej bráne od začiatku nastupuje Pöpperle a v treťom útoku hostí sa predstaví Novotný.

    Zápas povedú z pozície rozhodcov páni Dějev, Safiullov – Ivanov, Nestěrov. V aréne Ledový palác Bolšoj sa už pomaly schyľuje ku začiatku zápasu, tribúny sú už slušne zaplnené.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Soči: Pöpperle (Šikin) – Koledov, Ščitov, Derljuk, Wilson, Whitney, Järvinen, Švidenko – Krikunov, Ignaťuškin, Kosticyn – Warn, Emmerton, Radulov – Ščastlivij, Petersson, Lapenkov – Krutov, Šiškanov, Morozov – Krjukov

    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Višněvskij, Ljubuškin, Gorochov – Plotnikov, Apalkov, Averin – Kotiola, Thörnberg, Loktionov – Koňkov, Novotný, Platt – Kartajev, Galimov, Kapustin – Kraskovskij

    Rozhodca: Dějev, Safiullov – Ivanov, Nestěrov.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja, ktorí sa rozhodli kliknúť a sledovať tento on-line textový prenos zo zápas KHL! Konkrétne sme sa v tomto prenose zamerali na zápas medzi HK Soči – Lokomotiv Jaroslavľ. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 15:30!

    Proti sebe sa postavia tímy, ktoré pôsobia v Západnej konferencii a momentálne im patria priečky zaručujúce účasť v play-off.

    Domáce HK Soči hrá ako nováčik zatiaľ veľmi dobre, momentálne sa nachádza na 8.mieste, ale posledná forma ich nezastihla v najlepšom svetle. Dlhú šnúru prehier pretrhli až v poslednom zápase, keď vyhrali 5:2 nad priamym konkurentom Víťaz Podoľsk.

    Hostia Lokomotiv Jaroslavľ sa nachádzajú na 6.mieste a momentálne hrajú vo výbornej forme a ťahajú za sebou sériu víťazstiev. V poslednom zápase vyhrali 2:1 po samostatných nájazdoch nad Čerepovecom.

    Oba tímy sa proti sebe postavili nedávno a to pred týždňom, keď Lokomotiv Jaroslavľ vyhral na svojom ľade nad HK Soči 4:2.

    Zápas jasného favorita nemá, aj keď posledná forma a tabuľkové postavenie je na strane hostí. Určite nás tak čaká zaujímavé a vyrovnané stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 20. Lapenkov (Emmerton, Petersson), 31. Whitney (Petersson, Ščastlivij) – 1. Holos (Averin), 4. Loktionov (Kontiola), 13. Apalkov (Plotnikov, Averin), 19. Koňkov (Platt, Novotný)


    HK Soči: Pöpperle (13.Šikin) – Koledov, Ščitov, Derljuk, Wilson, Whitney, Järvinen, Švidenko – Krikunov, Ignaťuškin, Kosticyn – Warn, Emmerton, Radulov – Ščastlivij, Petersson, Lapenkov – Krutov, Šiškanov, Morozov – Krjukov
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Višněvskij, Ljubuškin, Gorochov – Plotnikov, Apalkov, Averin – Kontiola , Thörnberg, Loktionov – Koňkov, Novotný, Platt – Kartajev, Galimov, Kapustin – Kraskovskij

    Rozhodca: Dějev, Safiullov – Ivanov, Nestěrov