Motor ČB – Třebíč 3:2 (1:0 po s.n.) | Most – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 1:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 3:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 8:3 (kon.)
Kladno – Benátky n/J 0:6 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
8:3 (5:1, 2:2, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Streda 07.01.2015, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak ani třetí třetina nezůstane bez gólu. Kloz vystřelil z mezikruží, ale bránu minul. Puk se odrazil zpět k tyčce brány, kde stál DAVID MERTA a puk poslal do prázdné brány. Asistence: Jan Kloz.
     
    39:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Sudí nakonec gól uznali. 19 sekund před koncem trestu domácích a koncem třetiny hosté snižují vedení Slovanu a využívají přesilové hry. Za záda Petráska dopravil puk MAREK BAIL. Asistence: Jan Berger, Aleš Holík.
     
    37:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Pětibrankový náskok si vybojovali domácí. Střela KAMILA ČERNÉHO od modré proletěla až za záda nic nevidícího Koutského. Asistence: Tomáš Vávra, Martin Hanzl.
     
    33:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí ihned odpovídají a vstřelují šestou branku. Po přihrávce Smetany se do samostatného úniku dostal LADISLAV GENGEL, který nikým nebráněný oklamal Koutského, a puk nadzvedl nad jeho beton. Asistence: Ondřej Smetana, Vladimír Brož.
     
    32:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté snižují rozdíl skóre. Do mezikruží dostal přihrávku PATRIK MOSKAL, který puk poslal po ledě až za záda Petráska. Asistence: Lukáš Žálčík, Aleš Staněk.
     
    18:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Šestá branka v první třetině a to pátá domácích. Z pravého kruhu přihrál Budínský na TOMÁŠE VÁVRU, který z mezikruží nečekal a vypálil. Střela rozvlnila síť hostí již popáté. Asistence: Vít Budínský, Martin Hanzl.
     
    16:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá po 6 vteřinách přesilovou hru a vede již o tři branky. První lajna domácích je dnes při chuti. Od levého mantinelu přesně podal Rod přihrávku na JAROSLAVA ROUBÍKA, který zakončil do levého horního rohu. Asistence: Tomáš Rod, Tomáš Kolafa.
     
    12:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí si navracejí dvoubrankové vedení. První formace válí a podruhé skóruje. Od mantinelu poslal na Roda puk Tůma, který puk poslal ostřílenému JAROSLAVOVI ROUBÍKOVI, který zkušeně kličkou oklamal Zelenku. Asistence: Tomáš Rod, Tomáš Kolafa.
     
    08:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Stejný gól jako Ústeckých nyní předvedli i hosté a snížili na minimální rozdíl. Před bránou Petráska o puk přišli domácí a KAREL PLÁŠEK do odkryté brány poslal puk a rozsvítil červené světlo za brankou Slovanu. Asistence: Michal Popelka.
     
    06:05
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí vede již o dvě branky. Před vlastní bránou si neuhlídal hostující hráč puk. Obral jej TOMÁŠ ROD, který bez potíží a rozmýšlení překonal jako druhý v tomto utkání Zelenku střelou pod lapačku. Asistence: Tomáš Kolafa, David Tůma.
     
    04:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První branku utkání vstřelili domácí v oslabení! Pravidlo nedáš dostaneš se opět osvědčilo když Pelecký neskóroval. JAN POHL dokázal puk poslat vedle lapačky Zelenky až za jeho záda. Asistence: David Merta.

    Barbora Wolfová

    Góly a asistencie: 5. Pohl (Merta), 7. Rod (Kolafa, Tůma), 13. Roubík (Rod, Kolafa), 17. Roubík (Rod, Kolafa), 19. Vávra (Budínský, Hanzl), 34. Gengel (Smetana, Brož), 38. Černý (Vávra, Hanzl), 55. Merta (Kloz) – 9. Plášek (Popelka), 33. Moskal (Žálčík, Staněk), 40. Bail (Berger, Holík)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Volke) – Kolafa, Holomek, Brož, Vágner, Černý, Pohl, Smetana – Tůma, Roubík, Rod – Baránek, Kloz, Merta – Budínský, Hanzl, Vávra – Pořický, Řídel, Gengel
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (19. Koutský) – Sedlák, Starý, Holík, Drtil, Gewiese, Prokop, Novotný, Bail – Popelka, Haas Radim, Staněk – Žálčík, Plašek, Haas Marek – Brunec, Vachutka, Rimmel – Berger, Moskal, Velecký

    Rozhodca: Doležal – Krátký, Svoboda

    Diváci: 650