Barcelona – Córdoba 5:0 (kon.) | Levante – Sociedad 1:1 (kon.) | Eibar – Valencia 0:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Espanyol 1:3 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:0 (1:0)
Cordoba CF
Sobota 20.12.2014, 16:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    MESSI - 5:0
     
    90+2
    Barcelona dala gól! Nádhera na záver! Alba posielal do ohňa center, ten obrana odvrátila len neďaleko. LIONEL MESSI si ju v každom prípade famózne prebral a rýchlo sa otočil k strele. Tú mu Carlos nedokázal zastaviť a inkasoval aj piatykrát!
    MESSI - 4:0
     
    83
    Barcelona dala gól! Tak predsa sa dočkal aj argentínsky zázrak! Rohový kop po boji Suareza využil šikovný LIONEL MESSI z prvej po tečoch tak, že Carlos sa len díval, ako lopta letí od brvna do siete!
    PIQUÉ - 3:0
     
    81
    Barcelona dala gól! Domáci predsa len zaklincovali do siete tretí zásah a o bodoch je definitívne rozhodnuté! Priamy kop po faule súpera využil Xavi na parádny center, ktorý GÉRRARD PIQUÉ namieril prudkou hlavičkou presne do siete. Bol nikým nekrytý a tak to mal o to ľahšie.
    Luis SUAREZ - 2:0
     
    53
    Barcelona dala gól! Zrejme je po zápase, domáci dávajú druhý zásah! Svoj prvý v lige dáva na sklonku roku LUIS SUAREZ. Využil Pedrovu prihrávku, kiks obrany a potom zblízka už poľahky prekonal Carlosa, čím poslal svoj tím do dvojgólového vedenia.
    Pedro RODRIGUEZ - 1:0
     
    2
    Barcelona dala gól! Takto si to fanúšikovia Blaugranas predstavujú! Ivan Rakitič poslal do šestnástky skvelú loptu, ktorá mala oči. PEDRO RODRIGUEZ si ju skvele prebral a do vinkľa zblízka otvoril skóre!

    Filip Kubaliak

    Góly: 2. Pedro Rodriguez, 53. Luis Suarez, 81. Piqué, 83. Messi, 90+2. Messi

    Karty:   66. Busquets (BAR)


    FC Barcelona: Bravo – Montoya, Piqué, Rakitič (64. Xavi), Sergio Busquets, Pedro, Iniesta (K) (77. Rafinha), Suárez, Messi, Mascherano, Alba.
    Náhradníci: Ter Stegen – Adriano, Mathieu, Xavi, Rafinha, Neymar Jr, El Haddadi.

    Cordoba CF: Carlos – Campabadal, I. Lopez (61. Pinillos), Pantič, Crespo – Deivid – Cartabia, Luso (K) (72. Rossi), Ekeng, Garcia (77. Lopez Silva) – Ghilas.
    Náhradníci: Saizar – Andone, Fidel, Abel, Lopez S., Pinillos, Rossi.

    Rozhodca: Mateu Lahoz – Cebrián Devis, Nunez Fernandez

    Diváci: 60 066