Getafe – Barcelona 0:0 (kon.) | Valencia – Rayo Vallecano 3:0 (kon.) | Córdoba – Levante 0:0 (kon.)
Malaga – Vigo 1:0 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:0 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 13.12.2014, 16:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Gól v Getafe nepadol ani po zmene strán a Barcelona stratila dva body! Pevná defenzíva domácich nepustila Messiho a spol. do jasnej šance na gól, tú najväčšiu síce spálil hviezdny Argentínčan strelou do brvna, no bolo to z priameho kopu. Nepresadil sa ani Suarez či po prestávke nasadený Iniesta. Domáci si za bojovný výkon minimálne bod zaslúžili a nakoniec ho aj získali. Z výsledku sa teda tešia aj oba madridské celky a ja už len ďakujem za sledovanie, zostaňte nám verní. (17:50:28)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Už to vyzerá na deľbu bodov, lopta je totiž v moci domácich a ďaleko od ich brány. Domáci si dokonca ešte vypracovali šancu smerom dopredu, ale rozhodca odpískal koniec počas útočnej akcie!
     
    90+4
    Xavi neposlal presnú loptu do šestnástky, včas odvrátil hlavičkou Naldo. Neujal sa ani Iniestov center, s ktorým si pre zmenu poradil brankár Guaita.
     
    90+3
    Hostia pri lopte, získali ešte aj priamy kop. Môže to znamenať rozhodnutie o výsledku, faul si vypýtal Messi.
     
    90+2
    Piqué v šestnástke číhal s kolegami na vysokú loptu medzi obrancami, Guaita to včasným vybehnutím zvládol a komplikácie nedopustil.
     
    90+1
    Nadstavujú sa ešte 4 minúty.
     
    90
    Diego Castro v šestnástke dokonca manévroval medzi obrancami a ešte priťukol Leonovi. Ten spadol, diváci chceli penaltu, rozhodca nie.
     
    89
    Črtá sa teda prekvapenie a nepríjemná strata pre Kataláncov, ťažký duel s Getafe je takmer na konci a stále bez gólu na jednei či druhej strane.
     
    88
    Vpredu ostáva aj Gerard Piqué, hostia to už budú skúšať rôznymi spôsobmi a skúsia vabank. Messi mal dnes minimum lôpt.
     
    87
    Center Pedra Leona Bravo stiahol bez problémov, poslal svojich dopredu. Navyše sa pískal útočný faul v strede poľa od El Haddadiho, takže opät lopta pre Getafe.
     
    86
    Získalo rohový kop po zásahu Piquého v sklze, Bravo a spol. musí byť v plnej pohotovosti. Viacerí Katalánci by zrejme už najradšej boli v šatni.
     
    85
    Barca momentálne nie je pri lopte, nemá tlak pred bránou. Umne ju drží domáci tím a ešte dokonca hrozí útočnou aktivitou.
     
    84
    Hostí zrejme poriadne vyšťavil zápas v Lige majstrov, rozhodne to nie je ten tím, ktorý poznáme z Nou Campu. Množstvo nepresností, málo pohody na kopačkých a stále bezgólový stav.
     
    83
    Iniesta mieril prudkú ranu po odraze od obrancov, ale nastrelil len práve ich a k Guaitovi to ani nedošlo.
     
    81
    Adriano ešte príde na strane hostí do hry, vymenil Daniho Alvesa.
     
    80
    Pedro dnes nepredviedol výkon hodný jeho mena a viac v ofenzíve ukázal skôr taký Jordi Alba. Vyprodukoval totiž viacero nepresností.
     
    79
    Pedro dohral, vymenil ho na ihrisku El Haddadi.
     
    78
    Prostredkom to jednoducho nejde, to si Barcelona zrejme stále neuvedomuje a skúša to aj napriek tomu týmto spôsobom. Guaita následne zariskoval a vyšiel von z brány, no včas napokon odkopol do bezpečia.

    Filip Kubaliak

    Góly:

    Karty:   66. Sarabia (GET)


    Getafe CF: Guaita – Valera, Naldo, Velázquez, Alexis, Yoda (77. Pedro Leon), Lacen, Sarabia, Michel, Lafita (70. Diego Castro), Sammir (62. Vazquez).
    Náhradníci: Pedro Leon, Alvaro, Codina, Baba, Diego Castro, Vigaray, Vazquez.

    FC Barcelona: Bravo – Piqué, Rakitič (67. Iniesta), Busquets, Xavi, Pedro (79. El Haddadi), Suárez, Messi, Alba, Dani Alves (81. Adriano), Mathieu.
    Náhradníci: Ter Stegen, A. Iniesta, Rafinha, Mascherano, Bartra, Adriano, El Haddadi.

    Rozhodca: Vicandi Garrido