Žilina – Martin 1:2 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 1:0 (kon.) | Košice – Skalica 5:3 (kon.)
Trenčín – Zvolen 4:1 (kon.) | Piešťany – Poprad 0:4 (kon.)
koniec
HC Košice
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HK Skalica
Piatok 12.12.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Košičania vyhrávajú pomerom 5:3 a na čelo tabuľky si pripisujú tri body. (19:45:10)
     
    57:30
    Skalica dala gól!

    Hostia sa opäť pretlačili ku bránke a teraz je z toho gól) melicherčík si zrejme myslel, že puk už má vo svojej moci, no opak bol pravdou a dorážka napokon skončila až za čiarou. Do štatistík sa zapisuje TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistencie: Ľubomír Vaškovič, Petr Stloukal.
     
    52:31
    Opäť skvelá práca Romančíka! Na neho sa pretlačila strela Bartánusa, ktorý zakončoval spomedzi dvojice obrancov. Skalický gólman puk vyrazil, ale následne si bleskovo poradil s Bartánusovou dorážkou.
     
    50:56
    Košice dali gól!

    Domáci opäť zvyšujú svoj náskok. eľký kus práce odviedol Chovan, ktorý s pukom vnikol do pásma a napokon ho prihral do najnebezpečnejšieho priestoru, kde už bol JAKUB SUJA a ten už iba pohodlne zakončil. Asistencie: Matúš Chovan a Radek Philipp.
     
    50:13
    Romančík mohol inkasovať piatykrát! Skalický gólman teraz ležal na zemi a obhodiť sa ho pokúšal Bartánus, no domáci zakončovateľ mal ešte situáciu znepríjemnenú hosťujúcou obranou a gól z toho napokon nie je.
     
    47:17
    Brankár Romančík sa dnes predvádza v skvelom svetle! Aj tentokrát zastavil puk letiaci do siete, a to dokonca aj napriek tomu, že už ležal na ľadovej ploche. Jeho lapačka je dnes veľmi pozorná.
     
    44:23
    Košičania sa ocitli vo veľmi sľubnej príležitosti! Puk v bránkovisku doloval Lapšanský, no napokon mu hostia v čistej šanci nedovolili vystreliť.
     
    43:29
    Skalica sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Drtina.
     
    39:30
    Košičania sa vo vlastnom oslabení dostali aj do útoku! Na pravej strane puk dokorčuľoval Rachůnek, no hetrik sa nekonal. Český hráč ešte prihrával do lepšej pozície Bartošovi, no hostia sa ubránili.
     
    38:20
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Chovan.
     
    37:12
    Skaličania sa nevzdávajú a stále sa pokúšajú znížiť na rozdiel jediného gólu. Pred bránku sa natlačil Bene, no jeho strelu vytesnil Melicherčík.
    Pavel BRENDL - 4:2
     
    30:47
    Skalica dala gól!

    Domáca defenzíva opäť pustila hostí do útoku, PAVEL BRENDL smeroval do samostatného úniku a ten napokon aj nekompromisne zakončil. Skalica znižuje na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: René Školiak.
     
    30:47
    Rozhodca vylučuje na oboch stranách. Na trestnú lavicu smerujú domáci Jenčík filmovanie pádu a hosťujúci Drtina za podrazenie.
     
    30:29
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti vo vlastnej presilovke zvyšujú svoj náskok. Spoza pravého kruhu vypálil IVAN RACHŮNEK a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Jiří Bicek, Radek Philipp.
     
    29:00
    Skalica sa bude brániť! Markulinec smeruje na trestnú lavicu na dve minúty za podrazenie.
     
    27:16
    Košičania si vypracovali Ďalšiu sľubnú príležitosť! Z ľavej strany sa pred bránku natlačil Jenčík, no jeho zakončenie sa napokon neujalo. Hostia si vydýchli.
     
    20:23
    Košice dali gól!

    Úvodné buly druhej tretiny získali na svoje hokejky košickí hokejisti, ktorí sa ihneď pustili do útočenia. To napokon úspešne zakončil TOMÁŠ HRNKA, ktorý po prihrávke priamo pred bránku prudko vypálil a nemýlil sa. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    18:48
    Steel aréna zrejme videla zákrok kola! Domáci Lapšanský sa dostal pred obranu a dostal aj prihrávku. Pred brankárom pálil veľmi tvrdo a bol osamotený, no Romančík ukážkovo vykorčuľoval, zmenšil strelecký uhol a puk zachytil v lapačke.
     
    15:07
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Češík.
     
    10:09
    Košice dali gól!

    Domáci tím otáča zápas vo svoj prospech! Bartoš vyhral buly v útočnej tretine, puk poslal rovno na Jenčíka a ten zrejme naslepo pred bránkou našiel MATEJA HINĎOŠA, ktorý sa predral pred obranu a nekompromisne zakončil. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
    Gól padol pri signalizovanom vylúčení.
    Ivan RACHůNEK - 1:1
     
    08:58
    Košice dali gól!

    Košičania využívajú presilovku a je vyrovnané. V pravom kruhu si na puk počkal IVAN RACHŮNEK a po prihrávke spoza bránky bez zaváhania prepálil Romančíka. Asistencie: Jiří Bicek a Adam Lapšanský.
     
    08:10
    Hostia sa budú brániť! Barák oslabí svoj tím za hákovanie.
     
    03:26
    Skalica dala gól!

    Hostia to urobili bravúrne a po veľkej chybe košickej obrany sa dostávajú do vedenia! Prečíslenie dvoch proti jednému zakončil Vaškovič prihrávkou na ľavú stranu, odkiaľ MAREK DRTINA nezaváhal a otvára skóre duelu! Asistencie: Ľubomír Vaškovič a Petr Stloukal.
     
    00:39
    Hneď v úvode je tu veľká šanca Košíc! Tie sa na moment stiahli k svojej bránke aby si tam prevzali puk a následne sa do prečíslenia dostal Rachůnek s Lapšanským. Prvý menovaný sa napokon cez obrancu nerozhodol prihrávať a sám vystrelil, s čím si poradil Romančík.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Rachůnek (Bicek, Lapšanský), 11. Hinďoš (Jenčík, Bartoš), 21. Hrnka (Cebák), 31. Rachůnek (Bicek, Philipp), 51. Suja (Chovan, Philipp) – 4. Drtina (VaškovSič, tloukal), 31. Brendl (Školiak), 58. Komínek (Vaškovič, Stloukal)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Macejko, Jánošík, Philipp, Drgoň, Šeda (A) – Lapšanský, Hrnka, Rachůnek – Hinďoš, Bartoš (C), Jenčík – Bicek (A), Češík, Bartánus – Suja, CHovan, Sojčík – Stupka
    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Barák, Gründling (C), Drtina, Horváth, Nechala, Krejčiřík – Vaškovič (A), Stloukal, Komínek – J. Jurík, Školiak, Štumpf – Mráz, Chylo, Brendlo – Bene, Markulinec, Bezúch – Šimíček

    Rozhodca: Lokšík – Bednár, Rovenský