Žilina – Martin 1:2 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 1:0 (kon.) | Košice – Skalica 5:3 (kon.)
Trenčín – Zvolen 4:1 (kon.) | Piešťany – Poprad 0:4 (kon.)
koniec
HC Košice
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HK Skalica
Piatok 12.12.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Skalica dala gól!

    Hostia sa opäť pretlačili ku bránke a teraz je z toho gól) melicherčík si zrejme myslel, že puk už má vo svojej moci, no opak bol pravdou a dorážka napokon skončila až za čiarou. Do štatistík sa zapisuje TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistencie: Ľubomír Vaškovič, Petr Stloukal.
     
    50:56
    Košice dali gól!

    Domáci opäť zvyšujú svoj náskok. eľký kus práce odviedol Chovan, ktorý s pukom vnikol do pásma a napokon ho prihral do najnebezpečnejšieho priestoru, kde už bol JAKUB SUJA a ten už iba pohodlne zakončil. Asistencie: Matúš Chovan a Radek Philipp.
    Pavel BRENDL - 4:2
     
    30:47
    Skalica dala gól!

    Domáca defenzíva opäť pustila hostí do útoku, PAVEL BRENDL smeroval do samostatného úniku a ten napokon aj nekompromisne zakončil. Skalica znižuje na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: René Školiak.
     
    30:29
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti vo vlastnej presilovke zvyšujú svoj náskok. Spoza pravého kruhu vypálil IVAN RACHŮNEK a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Jiří Bicek, Radek Philipp.
     
    20:23
    Košice dali gól!

    Úvodné buly druhej tretiny získali na svoje hokejky košickí hokejisti, ktorí sa ihneď pustili do útočenia. To napokon úspešne zakončil TOMÁŠ HRNKA, ktorý po prihrávke priamo pred bránku prudko vypálil a nemýlil sa. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    10:09
    Košice dali gól!

    Domáci tím otáča zápas vo svoj prospech! Bartoš vyhral buly v útočnej tretine, puk poslal rovno na Jenčíka a ten zrejme naslepo pred bránkou našiel MATEJA HINĎOŠA, ktorý sa predral pred obranu a nekompromisne zakončil. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
    Gól padol pri signalizovanom vylúčení.
    Ivan RACHůNEK - 1:1
     
    08:58
    Košice dali gól!

    Košičania využívajú presilovku a je vyrovnané. V pravom kruhu si na puk počkal IVAN RACHŮNEK a po prihrávke spoza bránky bez zaváhania prepálil Romančíka. Asistencie: Jiří Bicek a Adam Lapšanský.
     
    03:26
    Skalica dala gól!

    Hostia to urobili bravúrne a po veľkej chybe košickej obrany sa dostávajú do vedenia! Prečíslenie dvoch proti jednému zakončil Vaškovič prihrávkou na ľavú stranu, odkiaľ MAREK DRTINA nezaváhal a otvára skóre duelu! Asistencie: Ľubomír Vaškovič a Petr Stloukal.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Rachůnek (Bicek, Lapšanský), 11. Hinďoš (Jenčík, Bartoš), 21. Hrnka (Cebák), 31. Rachůnek (Bicek, Philipp), 51. Suja (Chovan, Philipp) – 4. Drtina (VaškovSič, tloukal), 31. Brendl (Školiak), 58. Komínek (Vaškovič, Stloukal)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Macejko, Jánošík, Philipp, Drgoň, Šeda (A) – Lapšanský, Hrnka, Rachůnek – Hinďoš, Bartoš (C), Jenčík – Bicek (A), Češík, Bartánus – Suja, CHovan, Sojčík – Stupka
    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Barák, Gründling (C), Drtina, Horváth, Nechala, Krejčiřík – Vaškovič (A), Stloukal, Komínek – J. Jurík, Školiak, Štumpf – Mráz, Chylo, Brendlo – Bene, Markulinec, Bezúch – Šimíček

    Rozhodca: Lokšík – Bednár, Rovenský