Žilina – Martin 1:2 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 1:0 (kon.) | Košice – Skalica 5:3 (kon.)
Trenčín – Zvolen 4:1 (kon.) | Piešťany – Poprad 0:4 (kon.)
koniec
HC Košice
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HK Skalica
Piatok 12.12.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. V rámci 33. kola je v košickej Steel aréne na pláne aj duel prvého tímu tabuľky s posledným, z ktorého vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Domáci hokejisti extraligovú tabuľku otvárajú, hostia všetko sledujú z úplne opačnej polovice. Aktuálni majstri Slovenska po náročných bojoch v Champions Hockey League bojujú už iba na jednom poli. V slovenskej najvyššej hokejovej súťaži sa im doposiaľ darí, výsledkom čoho je aj priebežná líderská pozícia. Košičania majú na svojom konte po 34 odohraných zápasoch 72 bodov a celkové skóre 86:58. Oceliari majú najlepšiu defenzívu v lige.

    Na opačnej polovici tabuľky sa nachádza Skalica. Hosťom tento súťažný ročník doposiaľ vôbec nevychádza a na Záhorí radosť na úsmev rozhodne nie je. Skaličania majú na svojom konte rovnaký počet odohraných zápasov ako ich dnešný súper (34), ale získali iba menej ako polovicu bodov, ktoré patria Košičanom (29). Celkové skóre zverencov Štefana Megu je vysoko negatívne 75:133.


    Posledné tri ligové zápasy oboch tímov:

    HC Košice:
    32. kolo B. Bystrica – Košice 2:3
    31. kolo Košice – Nitra 1:3
    30. kolo Košice – Piešťany 7:1

    HK 36 Skalica:
    32. kolo Skalica – Piešťany 3:4 sn
    31. kolo Martin – Skalica 4:3
    30. kolo Skalica – Trenčín 1:4


    Tieto tímy sa už v tejto sezóne trikrát stretli. Dvakrát to bolo na Záhorí, kde Košičania po ceste naprieč celou republikou bodovali iba raz pomerom 4:0 a druhý duel vyhrali domáci Skaličania 3:1. Záhoráci teda náročnú trasu do Košíc absolvovali zatiaľ raz, ale po body si na východ neprišli a prehrali 0:2.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Macejko, Jánošík, Philipp, Drgoň, Šeda (A) – Lapšanský, Hrnka, Rachůnek – Hinďoš, Bartoš (C), Jenčík – Bicek (A), Češík, Bartánus – Suja, CHovan, Sojčík – Stupka

    HK 36 HANT Skalica: Romančík (Lipovský) – Barák, Gründling (C), Drtina, Horváth, Nechala, Krejčiřík – Vašovič, Stloukal, Komínek – J. Jurík, Školiak, Štumpf – Mráz, Chylo, Brendlo – Bene, Markulinec, Bezúch – Šimíček

    Rozhodca: Lokšík – Bednár, Rovenský.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Domáci hokejisti nastúpia v tmavomodrých dresoch, hostia zo Skalice v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Úvodné vhadzovanie získal na svoju stranu hosťujúci Stloukal. Skaličania sa hneď stiahli k vlastnej bránke a pokúšali sa rozohrať, pri čom im musel pomôcť aj Romančík.
     
    00:39
    Hneď v úvode je tu veľká šanca Košíc! Tie sa na moment stiahli k svojej bránke aby si tam prevzali puk a následne sa do prečíslenia dostal Rachůnek s Lapšanským. Prvý menovaný sa napokon cez obrancu nerozhodol prihrávať a sám vystrelil, s čím si poradil Romančík.
     
    01:28
    Košičania sú stále aktívni, ale hostia sa veľmi obetavo bránia. Jeden z obrancov sa dokonca dobrovoľne hodil do prudkej strely Šedu, ktorú zblokoval vlastným telom.
     
    01:47
    Obranca Šeda je stále veľmi aktívny. Teraz sa na ľavej strane v útoku pretlačil za obranu a prudko pálil, no tiesnený mieril iba tesne vedľa bránky.
     
    02:30
    V útoku to konečne skúsili aj hostia. Markulinec puk dostal za čiaru, ale vzápätí o neho prišiel a už ho späť nevybojoval.
     
    02:57
    Hra sa výrazne upokojila. Hráči oboch celkov sa pokúšajú o založenie súvislej akcie, no predtým budú striedať počas hry.
     
    03:26
    Skalica dala gól!

    Hostia to urobili bravúrne a po veľkej chybe košickej obrany sa dostávajú do vedenia! Prečíslenie dvoch proti jednému zakončil Vaškovič prihrávkou na ľavú stranu, odkiaľ MAREK DRTINA nezaváhal a otvára skóre duelu! Asistencie: Ľubomír Vaškovič a Petr Stloukal.
    Marek DRTINA - 0:1
     
    04:17
    Košickí hokejisti sa okamžite pokúsili o odpoveď. Pred bránku sa nebojácne natlačil urastený Hrnka, urobil si tam aj priestor, ale napokon všetko zmaril Romančík pozorne osadenými betónmi.
     
    04:45
    Skalica je aj naďalej aktívna a tlačí sa do útoku. Teraz jej to ale nevyjde, pretože rozhodcovia pískajú ofsajd.
     
    05:49
    V Steel aréne sa nám duel vyvíja v skutku zaujímavo a hosťujúca Skalica hneď v úvode prekvapuje favorita. Zverenci trénera Tomka sú však výrazne aktívnejší, o čom svedčí aj pomer striel 8:1.
     
    06:37
    Hrá sa iba veľmi dlho bez prerušenia a sledujeme jednu košickú strelu za druhou. Z uhla teraz prudko pálil obranca Cebák, no Romančík pohotovo vyrazil.
     
    08:10
    Košičania to urobili dobre a pred obranu vysunuli Jenčíka. Ten zakončil iba do Romančíkových betónov, ale vypýtal si faul.
     
    08:10
    Hostia sa budú brániť! Barák oslabí svoj tím za hákovanie.
     
    08:34
    Hostia začali vlastné oslabenie bravúrne a súpera ešte do zakončenia nepustili. Puk si vzal Školiak, potiahol ho do útoku a nazbieral tam cenné sekundy.
     
    08:58
    Košice dali gól!

    Košičania využívajú presilovku a je vyrovnané. V pravom kruhu si na puk počkal IVAN RACHŮNEK a po prihrávke spoza bránky bez zaváhania prepálil Romančíka. Asistencie: Jiří Bicek a Adam Lapšanský.
    Ivan RACHůNEK - 1:1
     
    09:21
    Hostia teda svoju prvú hru v oslabení nezvládli a inkasovali gól. Stav je v prvej desaťminútovke opäť vyrovnaný a začína sa v podstate od začiatku.
     
    09:58
    Košičania sú aktívnejším tímom a neustále sa tlačia do zakončenia. Teraz síce vypálili veľmi tvrdo, ale Romančík mohol byť pokojný, pretože puk mieril iba na bočnú sieť.
     
    10:09
    Košice dali gól!

    Domáci tím otáča zápas vo svoj prospech! Bartoš vyhral buly v útočnej tretine, puk poslal rovno na Jenčíka a ten zrejme naslepo pred bránkou našiel MATEJA HINĎOŠA, ktorý sa predral pred obranu a nekompromisne zakončil. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
    Gól padol pri signalizovanom vylúčení.
    Matej HINĎOŠ - 2:1
     
    10:56
    Hostia sa okamžite pokúšajú o vyrovnanie, pretože tento obrat majstrov sa im rozhodne nepáči. Presunuli sa do útoku a vybojovali tam aspoň vhadzovanie.
     
    11:33
    Košičania sa pred vlastnou bránkou nezdržali dlho a vrhli sa do útoku. Po zaujímavom prechode mali pred hosťujúcou obranou náskok niekoľkých centimetrov, čo sa skúšal prihrávkou využiť Sojčík, ale Suja napokon jeho puk netečoval a Romančík mal jednoduchú prácu.
     
    11:56
    Skaličania dokázali vyhrať buly a chceli sa presunúť do útoku. To im však veľmi nevyšlo a puk na opačnej strane v podstate iba odovzdali.
     
    12:36
    Košickí hokejisti sa presťahovali do útoku, no tam sa im nedarí. Hostia ich veľmi dobre zatláčajú k mantinelom a strelecký pokus neprichádza.
     
    12:56
    Košičania útočili aj naďalej, no jeden z hráčov domáceho tímu po súboji padol na ľad a skončil v bránkovisku. Hra sa prerušuje.
     
    13:26
    Divákov v Steel aréne teraz potešil domáci obranca Cebák. S pukom sa hral za súperovou bránkou a popri žrdi sa ho pokúsil dostať aj za čiaru, ale opäť musíme pochváliť Romančíka, ktorý to všetko prečítal a zneškodnil.
     
    14:16
    Košičania sú aj naďalej aktívnejší a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Domáci tím sa predral do útoku a spoza obrany zakončoval Rachůnek, no iba do betónom Romančíka.
     
    15:07
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Češík.
     
    15:20
    Košickí hokejisti začali hru vo vlastnom oslabení vyhodením puku cez všetky čiary a vysokým forčekingom. Hostia nevedia rozohrať.
     
    15:52
    Skaličania sa síce na moment dostali do útoku, ale nebolo im to nič platné. Ich pokus o zakončenie bol zblokovaný a skončil iba vyhodením domácich na opačnú polovicu klziska.
     
    16:08
    Košickí hokejisti vysoko napádali súperovu rozohrávku a hostia napokon v snahe o vymanenie sa z nepríjemnej situácie puk vo vlastnom oslabení poslali iba na zakázané uvoľnenie.
     
    16:50
    Hosťom ostávajú záverečné sekundy v presilovke. Skalický tím sa presunul do útoku, ale stále nevidíme nebezpečnejšiu a prudkú strelu.
     
    17:07
    Domáci tím hrá v plnom počte. Košičania sa ubránili bez akéhokoľvek zaváhania.
     
    17:46
    Košičania mohli pykať za svoju chybu. Pri rozohrávke sa vôbec nedarilo Bicekovi, ktorý puk poslal priamo Chylovi, no nanešťastie pre HK 36 v rýchlosti ešte zasiahla košická obrana a brejk sa nekonal.
     
    18:23
    Košičania sú opäť v útoku, ale presnú strelu nevidíme. Od modrej čiary to skúšal Cebák, no jeho pokus Romančík s prehľadom spracoval pravým betónom.
     
    18:48
    Steel aréna zrejme videla zákrok kola! Domáci Lapšanský sa dostal pred obranu a dostal aj prihrávku. Pred brankárom pálil veľmi tvrdo a bol osamotený, no Romančík ukážkovo vykorčuľoval, zmenšil strelecký uhol a puk zachytil v lapačke.
     
    19:11
    V Steel aréne to opäť len tak zahučalo. Domáci tím sa aj tentokrát presunul do útoku, no pozorný Romančík stále drží svoj tím nad vodou.
     
    19:45
    Košičania sú stále aktívnejší, o čom svedčí aj pomer striel 19:6. Skalica sa aj v závere musí brániť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej tri góly, pričom o prvý z nich sa prekvapujúco postarali hostia. Domáci favoriti však potom prevzali duel do svojich rúk, vyrovnali a aj otočili celkové skóre.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:15.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Košice dali gól!

    Úvodné buly druhej tretiny získali na svoje hokejky košickí hokejisti, ktorí sa ihneď pustili do útočenia. To napokon úspešne zakončil TOMÁŠ HRNKA, ktorý po prihrávke priamo pred bránku prudko vypálil a nemýlil sa. Asistencia: Juraj Cebák.
    Tomáš HRNKA - 3:1
     
    20:56
    Stredná časť hry sa nám teda začala vo veľkom štýle a favorit tohto zápasu zvyšuje svoj náskok. Skalica to dnes bude mať ešte veľmi ťažké.
     
    21:45
    Košickí hokejisti sa opäť natlačili pred bránku súpera, no nebezpečnejšie zakončenie tam neprišlo, Domáci sú ale jednoznačne na koni.
     
    22:06
    Košičania chceli bleskovo rozohrávať od svojej bránky, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    22:10
    Košičania sú veľmi aktívni a pália skutočne z každej pozície. napríklad aj teraz po buly, s čím si ale mladý gólman poradil.
     
    22:17
    Košickí hokejisti opäť vyhrali vhadzovanie a vypálili na Romančíka. Pred bránkou sa strhla ešte strkanica, no napokon bol najúspešnejší hosťujúci gólman. na strely je to aktuálne 23:8.
     
    23:10
    Košickí hokejisti sa pokúsili rýchlo rozohrať z hĺbky vlastnej obrannej tretiny, no dopustili as iba zakázaného uvoľnenia.
     
    23:36
    Situácia sa opakuje. prudký pokus o rýchle založenie útoku sa zo strany domácich skončil iba odpalom puku cez všetky čiary.
     
    24:05
    Skalickí hokejisti napokon urobili rovnakú chybu ako ich súper a takisto sa dopustili len zakázaného uvoľnenia.
     
    24:27
    S nepresnosťami sa v Steel aréne roztrhlo vrece. Drgoň posielal puk z vlastnej obrannej tretiny prudko na Bartánusa, no ten ho nezachytil a je z toho iba ďalšie zakázané uvoľnenie.
     
    24:40
    A už niekoľkýkrát v rade vidíme v Steel aréne iba zakázané uvoľnenie, o ktoré sa teraz postarali opäť domáci v nshae o rýchlu rozohrávku.
     
    26:20
    Zdá sa, že hostia sa opäť osmelili a pokúšajú sa o návrat do hry. Domáci tím sa stiahol pred svoju bránku a zasahovať musel deviatykrát v zápase aj Melicherčík.
     
    26:48
    Oceliari vybojovali puk a presunuli sa do útoku. Rachůnek ho tam nahodil pre Lapšanského, no ten bol zblokovaný a strieľať nemohol.
     
    27:16
    Košičania si vypracovali Ďalšiu sľubnú príležitosť! Z ľavej strany sa pred bránku natlačil Jenčík, no jeho zakončenie sa napokon neujalo. Hostia si vydýchli.
     
    27:50
    Skúsili to aj Záhoráci. Puk za súperovu bránku potiahol Chylo, ale narazil tam iba na skúseného Bartoša a napokon ani len nezakončil.
     
    28:41
    Aktívnejší sú bezpochyby stále domáci hokejisti. Po pravej strane sa teraz s pukom na hokejke do pásma predral Češík a pálil spoza obrany, no Romančík si poradil.
     
    29:00
    Skalica sa bude brániť! Markulinec smeruje na trestnú lavicu na dve minúty za podrazenie.
     
    29:23
    Skaličania sa bránia bez akéhokoľvek zaváhania a puk posielajú cez všetky čiary.
     
    29:46
    Hosťom sa napokon podarilo vo vlastnom oslabení aj vystreliť! priamo pred bránkou ostal osamotený Barák, no Melicherčík jeho pokus schoval v lapačke.
     
    30:29
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti vo vlastnej presilovke zvyšujú svoj náskok. Spoza pravého kruhu vypálil IVAN RACHŮNEK a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Jiří Bicek, Radek Philipp.
    Ivan RACHůNEK - 4:1
     
    30:47
    Rozhodca vylučuje na oboch stranách. Na trestnú lavicu smerujú domáci Jenčík filmovanie pádu a hosťujúci Drtina za podrazenie.
     
    30:47
    Skalica dala gól!

    Domáca defenzíva opäť pustila hostí do útoku, PAVEL BRENDL smeroval do samostatného úniku a ten napokon aj nekompromisne zakončil. Skalica znižuje na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: René Školiak.
    Pavel BRENDL - 4:2
     
    31:36
    Skaličania sú neustále pri chuti a pokúsili sa znížiť dokonca na rozdiel jediného gólu. Pred bránku sa natlačil Chylo, no bol nekompromisne zastavený.
     
    32:47
    Vylúčenie na oboch stranách sú minulosťou, oba celky hrajú v plnom počte.
     
    34:40
    Hostia sa snažia aj naďalej, no proti pozornej defenzíve Košíc to majú veľmi náročné. na strely je to aktuálne 28:13.
     
    37:12
    Skaličania sa nevzdávajú a stále sa pokúšajú znížiť na rozdiel jediného gólu. Pred bránku sa natlačil Bene, no jeho strelu vytesnil Melicherčík.
     
    37:27
    Košičania sa v snahe o rýchlu rozohrávku spred svojej bránky dopustili iba zakázaného uvoľnenia.
     
    38:20
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Chovan.
     
    38:56
    Košičania sa v úvode oslabenia s prehľadom bránia a puk poslali cez všetky čiary.
     
    39:30
    Košičania sa vo vlastnom oslabení dostali aj do útoku! Na pravej strane puk dokorčuľoval Rachůnek, no hetrik sa nekonal. Český hráč ešte prihrával do lepšej pozície Bartošovi, no hostia sa ubránili.
     
    39:55
    Košičania aj v záverečných sekundách tejto tretiny držia puk v útoku. Skalica sa počas vlastnej presilovky bráni.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosťou a skončila sa rovnakým pomerom ako tá prvá. V Steel aréne teda zatiaľ vyhrávajú Košičania, a to pomerom 4:2.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:07.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:13
    Tretia tretina sa síce začala víťazným buly pre hostí, ale Košičania si puk rýchlo prevzali a vyhodili ho preč od svoje bránky.
     
    40:20
    Domáci v plnom počte.
     
    41:02
    Domáci tím sa v snahe o rýchlu rozohrávku dopustil iba zakázaného uvoľnenia.
     
    43:29
    Skalica sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Drtina.
     
    43:56
    Hostia sa hneď od úvodu oslabenia musia brániť. Košičania sú veľmi aktívni a tlačia sa do zakončenia.
     
    44:23
    Košičania sa ocitli vo veľmi sľubnej príležitosti! Puk v bránkovisku doloval Lapšanský, no napokon mu hostia v čistej šanci nedovolili vystreliť.
     
    44:56
    Hostia sa po veľmi dlhej dobe oslobodzujú a odchádzajú striedať.
     
    45:29
    Hostia v plnom počte.
     
    45:56
    Hostia sa okamžite pokúšajú niečo vymyslieť v útoku. S pukom na hokejke to skúšal Brendl, no obrana Košíc mu nedovolila vystreliť.
     
    46:45
    Do útoku sa už ale presunuli aktívnejší domáci hráči, ktorí súperovi veľa priestoru nedávajú. po strele od modrej čiary chcel puk tečovať Hrnka, no bol iba veľmi dobre bránený.
     
    47:17
    Brankár Romančík sa dnes predvádza v skvelom svetle! Aj tentokrát zastavil puk letiaci do siete, a to dokonca aj napriek tomu, že už ležal na ľadovej ploche. Jeho lapačka je dnes veľmi pozorná.
     
    47:39
    Košičania pokračujú v aktívnom ofenzívnom výkone. domáci hokejisti aj teraz vypálili veľmi tvrdo, no Romančík puk zastavil betónom a následná prudká strela už pre zmenu skončila v jeho lapačke.
     
    48:15
    Košičania neustále ostávajú v útočnej tretine. Za bránkou s pukom bojuje Sojčík, ale je dobre bránený a nemá komu prihrávať.
     
    48:28
    Zo situácie pred Romančíkom napokon nič nebolo. Oba celky tam zvádzali veľký boj, no napokon zvíťazil rozhodca, ktorý odpískal postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    49:15
    Košičania sa opäť nasťahovali do útočnej tretiny. od modrej čiary tam pálil Macejko a svoj pokus si sám aj dorážal, no ani v jednom prípade úspešný nebol.
     
    50:13
    Romančík mohol inkasovať piatykrát! Skalický gólman teraz ležal na zemi a obhodiť sa ho pokúšal Bartánus, no domáci zakončovateľ mal ešte situáciu znepríjemnenú hosťujúcou obranou a gól z toho napokon nie je.
     
    50:56
    Košice dali gól!

    Domáci opäť zvyšujú svoj náskok. eľký kus práce odviedol Chovan, ktorý s pukom vnikol do pásma a napokon ho prihral do najnebezpečnejšieho priestoru, kde už bol JAKUB SUJA a ten už iba pohodlne zakončil. Asistencie: Matúš Chovan a Radek Philipp.
    Jakub SUJA - 5:2
     
    51:33
    Skaličania chceli odpovedať tretím gólom v sieti Melicherčíka,a le zastavil ich ofsajd na modrej čiare.
     
    51:56
    Košičania sa presunuli do útočnej tretiny a okamžite sa tam pokúsili niečo vymyslieť. Z pravej strany z uhla pálil Lapšanský, ale trafil iba bočnú sieť.
     
    52:31
    Opäť skvelá práca Romančíka! Na neho sa pretlačila strela Bartánusa, ktorý zakončoval spomedzi dvojice obrancov. Skalický gólman puk vyrazil, ale následne si bleskovo poradil s Bartánusovou dorážkou.
     
    54:05
    Hra na ľadovej ploche sa upokojila. Košičania sa už nemajú kam ponáhľať, no hostia ešte stále môžu zabojovať. Majú to však veľmi náročné.
     
    54:36
    Steel aréna ale napokon predsa len tlieska zákroku Melicherčíka. Jeden z hostí unikol pozornosti košickej defenzívy y rútil sa na neho sám, no brankár Košíc bez problémov zakročil.
     
    55:45
    Domáci fanklub už oslavuje, na ľadovej ploche však aj naďalej pokračuje veľký boj.
     
    56:16
    Do zaujímavej pozície sa dostal domáci Bartánus. Ten sa natlačil až pred bránku, ale hosťujúci obranca mu puk vypichol a zakončenie sme nevideli.
     
    56:46
    Hostia sa rýchlo presunuli na opačnú polovicu klziska a pokúsili sa zakončiť. To im ale nevyšlo, pretože obrana Košíc im puk ani nedovolila poslať pred bránku.
     
    57:30
    Skalica dala gól!

    Hostia sa opäť pretlačili ku bránke a teraz je z toho gól) melicherčík si zrejme myslel, že puk už má vo svojej moci, no opak bol pravdou a dorážka napokon skončila až za čiarou. Do štatistík sa zapisuje TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistencie: Ľubomír Vaškovič, Petr Stloukal.
    Tomáš KOMÍNEK - 5:3
     
    58:03
    Do konca tretej tretiny už ostávajú iba necelé dve minúty.
     
    58:32
    Hosťujúci brankár sa pýta na striedačku, no tréneri ho tam zatiaľ nepúšťajú.
     
    59:12
    Tréner Mega ale napokon Romančíka z bránky nestiahne a Skalica sa o zázrak pokúšať nebude.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Košičania vyhrávajú pomerom 5:3 a na čelo tabuľky si pripisujú tri body. (19:45:10)

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Rachůnek (Bicek, Lapšanský), 11. Hinďoš (Jenčík, Bartoš), 21. Hrnka (Cebák), 31. Rachůnek (Bicek, Philipp), 51. Suja (Chovan, Philipp) – 4. Drtina (VaškovSič, tloukal), 31. Brendl (Školiak), 58. Komínek (Vaškovič, Stloukal)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Macejko, Jánošík, Philipp, Drgoň, Šeda (A) – Lapšanský, Hrnka, Rachůnek – Hinďoš, Bartoš (C), Jenčík – Bicek (A), Češík, Bartánus – Suja, CHovan, Sojčík – Stupka
    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Barák, Gründling (C), Drtina, Horváth, Nechala, Krejčiřík – Vaškovič (A), Stloukal, Komínek – J. Jurík, Školiak, Štumpf – Mráz, Chylo, Brendlo – Bene, Markulinec, Bezúch – Šimíček

    Rozhodca: Lokšík – Bednár, Rovenský