Žilina – Martin 1:2 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 1:0 (kon.) | Košice – Skalica 5:3 (kon.)
Trenčín – Zvolen 4:1 (kon.) | Piešťany – Poprad 0:4 (kon.)
koniec
HC Košice
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HK Skalica
Piatok 12.12.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Košičania vyhrávajú pomerom 5:3 a na čelo tabuľky si pripisujú tri body. (19:45:10)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Tréner Mega ale napokon Romančíka z bránky nestiahne a Skalica sa o zázrak pokúšať nebude.
     
    58:32
    Hosťujúci brankár sa pýta na striedačku, no tréneri ho tam zatiaľ nepúšťajú.
     
    58:03
    Do konca tretej tretiny už ostávajú iba necelé dve minúty.
    Tomáš KOMÍNEK - 5:3
     
    57:30
    Skalica dala gól!

    Hostia sa opäť pretlačili ku bránke a teraz je z toho gól) melicherčík si zrejme myslel, že puk už má vo svojej moci, no opak bol pravdou a dorážka napokon skončila až za čiarou. Do štatistík sa zapisuje TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistencie: Ľubomír Vaškovič, Petr Stloukal.
     
    56:46
    Hostia sa rýchlo presunuli na opačnú polovicu klziska a pokúsili sa zakončiť. To im ale nevyšlo, pretože obrana Košíc im puk ani nedovolila poslať pred bránku.
     
    56:16
    Do zaujímavej pozície sa dostal domáci Bartánus. Ten sa natlačil až pred bránku, ale hosťujúci obranca mu puk vypichol a zakončenie sme nevideli.
     
    55:45
    Domáci fanklub už oslavuje, na ľadovej ploche však aj naďalej pokračuje veľký boj.
     
    54:36
    Steel aréna ale napokon predsa len tlieska zákroku Melicherčíka. Jeden z hostí unikol pozornosti košickej defenzívy y rútil sa na neho sám, no brankár Košíc bez problémov zakročil.
     
    54:05
    Hra na ľadovej ploche sa upokojila. Košičania sa už nemajú kam ponáhľať, no hostia ešte stále môžu zabojovať. Majú to však veľmi náročné.
     
    52:31
    Opäť skvelá práca Romančíka! Na neho sa pretlačila strela Bartánusa, ktorý zakončoval spomedzi dvojice obrancov. Skalický gólman puk vyrazil, ale následne si bleskovo poradil s Bartánusovou dorážkou.
     
    51:56
    Košičania sa presunuli do útočnej tretiny a okamžite sa tam pokúsili niečo vymyslieť. Z pravej strany z uhla pálil Lapšanský, ale trafil iba bočnú sieť.
     
    51:33
    Skaličania chceli odpovedať tretím gólom v sieti Melicherčíka,a le zastavil ich ofsajd na modrej čiare.
    Jakub SUJA - 5:2
     
    50:56
    Košice dali gól!

    Domáci opäť zvyšujú svoj náskok. eľký kus práce odviedol Chovan, ktorý s pukom vnikol do pásma a napokon ho prihral do najnebezpečnejšieho priestoru, kde už bol JAKUB SUJA a ten už iba pohodlne zakončil. Asistencie: Matúš Chovan a Radek Philipp.
     
    50:13
    Romančík mohol inkasovať piatykrát! Skalický gólman teraz ležal na zemi a obhodiť sa ho pokúšal Bartánus, no domáci zakončovateľ mal ešte situáciu znepríjemnenú hosťujúcou obranou a gól z toho napokon nie je.
     
    49:15
    Košičania sa opäť nasťahovali do útočnej tretiny. od modrej čiary tam pálil Macejko a svoj pokus si sám aj dorážal, no ani v jednom prípade úspešný nebol.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Rachůnek (Bicek, Lapšanský), 11. Hinďoš (Jenčík, Bartoš), 21. Hrnka (Cebák), 31. Rachůnek (Bicek, Philipp), 51. Suja (Chovan, Philipp) – 4. Drtina (VaškovSič, tloukal), 31. Brendl (Školiak), 58. Komínek (Vaškovič, Stloukal)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Macejko, Jánošík, Philipp, Drgoň, Šeda (A) – Lapšanský, Hrnka, Rachůnek – Hinďoš, Bartoš (C), Jenčík – Bicek (A), Češík, Bartánus – Suja, CHovan, Sojčík – Stupka
    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Barák, Gründling (C), Drtina, Horváth, Nechala, Krejčiřík – Vaškovič (A), Stloukal, Komínek – J. Jurík, Školiak, Štumpf – Mráz, Chylo, Brendlo – Bene, Markulinec, Bezúch – Šimíček

    Rozhodca: Lokšík – Bednár, Rovenský