Jekaterinburg – Barys 2:1 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 2:6 (kon.) | Čerepovec – A. Mytišči 3:4 (po pr.)
Jaroslavľ – Togliatti 2:4 (kon.) | Viťaz – Nižnekamsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Omsk 4:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 4:2 (kon.) | Záhreb – Helsinki 1:3 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
2:6 (1:2, 0:1, 1:3)
HC Salavat Julajev Ufa
Sobota 22.11.2014, 13:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    DUBROVSKIJ - 2:6
     
    59:59
    Salavat Ufa dala gól!
    Pečurskij ešte nakoniec skončil na striedačke a JEGOR DUBROVSKIJ pridal do prázdnej bránky šiesty gól hostí. Asistencie: Denis Tolpeko.
    MOZJAKIN - 2:5
     
    51:09
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Presilovka domácich sa končí gólom na 2:5. Kovář našiel prihrávkou SERGEJA MOZJAKINA a ten sa nepomýlil. Asistencie: Jan Kovář.
    SKAČKOV - 1:5
     
    49:29
    Salavat Ufa dala gól!
    Veľká chyba domáceho obrancu stojí Magnetku piaty gól. Kolcov poslal puk na bránku a do siete ho ešte tečoval JEVGENIJ SKAČKOV. Asistencie: Kirill Kolcov.
    SJOMIN - 1:4
     
    43:23
    Salavat Ufa dala gól!
    Hosťom sa podarilo pridať aj štvrtý gól a to z ničoho nič. Makarov spoza bránky dostal puk na DMITRIJA SJOMINA a ten z bekhendu prekonal Pečurskiho. Asistencie: Dmitrij Makarov.
    HEIKKINEN - 1:3
     
    24:07
    Salavat Ufa dala gól!
    Výhodná presilovka hostí 4 na 3 sa končí tretím gólom. Kolcov si pripísal asistenciu, keďže prihrával na modrú a tam sa už od puku oprel ILKKA HEIKKINEN a prekonal Pečurskiho. Asistencie: Kirill Kolcov.
    PARE - 1:2
     
    19:59
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tesne pred koncom tretiny sa predsa len podarilo domácim streliť kontaktný gól. Osala našiel nepokrytého FRANCISA PAREHO a ten rozjasal fanúšikov Magnetky. Asistencie: Oskar Osala, Viktor Antipin.
    KOLCOV - 0:2
     
    17:44
    Salavat Ufa dala gól!
    Prichádza druhý úder z hokejok hostí. Zubarev poslal od modrej puk na Pečurskiho, ten ho vyrazil len pred KIRILLA KOLCOVA a ten pridáva v tomto zápase druhý gól. Asistencie: Andrej Zubarev, Antti Pihlstrom.
    KOLCOV - 0:1
     
    15:14
    Salavat Ufa dala gól!
    Dlho netrvalo a moje slová sa naplnili. Hostia dokázali otvoriť skóre zápasu v presilovke. KIRILL KOLCOV dostal prihrávku na modrú čiaru a vďaka cloneniu spoluhráčov prekonal Pečurskiho. Asistencie: Alexej Kajgorodov.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 20. Pare (Osala, Antipin), 52. Mozjakin (Kovář) – 16. Kolcov (Kajgorodov), 18. Kolcov (Zubarev, Pihlstrom), 25. Heikkinen (Kolcov), 44. Sjomin (Makarov), 50. Skačkov (Kolcov), 60. Dubrovskij (Tolpeko)


    Metallurg Magnitogorsk: Pechunski (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Batyršin, Ibragimov, Tereščenko, Bereglazov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Brent, Osala,Kamenev – Pare, Jakuceňja, Potechin – Timkin, Platonov, Junkov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Bodrov, Kutuzov, Kulda, Heikkinen, Zubarev, Kolcov, Lekomcev – Chlystov, Dubrovskij, Tolpeko – Hartikainen, Sjomin, Makarov – Pihlstrom, Kajgorodov, Skačkov – Gluchov, Slepyšev, Pankov.

    Rozhodca: Gusev, Sergejev – Golovjov, Šichanov