Kladno – Most 9:3 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Havířov – Třebíč 5:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 4:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 3:8 (kon.)
Kadaň – Chomutov 2:3 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
9:3 (2:1, 4:0, 3:2)
HC Most
cz Sobota 22.11.2014, 16:00 • Městský zimní stadion, Kladno • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:17
    Most právě vstřelil branku!
    Gól ale dávají hosté. Od modré čáry vypálil MARTIN KOKEŠ a puk propadl až do branky. Lukáš si tuto střelu dost vyčítal. Asistence: Lukáš Válek, Vojtěch Kubinčák.
     
    48:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká prostřelit gólmana. Doslova. LUKÁŠ KUŽEL přejel modrou čáru, jeho rána propadla Habalovi výstrojí a puk se dokutálel do branky. Bez asistence.
     
    46:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři si výrazně zvedají úspěšnost přesilových her. Dragoun z rohu našel před brankou TOMÁŠE PITULEHO, který tečoval puk za záda Habala. Asistence: Michal Dragoun, Miloslav Hořava.
     
    45:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenské vyučování v přesilovkách pokračuje. Stach od pravé tyčky hodil žabičku k té vzdálenější a JAN HLAVÁČ neměl problém s tím, aby poslal puk do poloprázdné branky. Asistence: David Stach, Tomáš Horna.
     
    43:26
    Most právě vstřelil branku!
    Lukáš nešťastně vyrazil puk přesně mezi kruhy, kam si najel TOMÁŠ PROCHÁZKA, který v klidu zamířil a trefil se přesně nad lapačku. Asistence: Lukáš Válek.
     
    28:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další rozborka hostující obrany. Hořavovu přihrávku z rohu na protější kruh zužitkoval přesnou ranou MICHAL DRAGOUN. Habal se přesouval marně. Asistence: Miloslav Hořava, Tomáš Pitule.
     
    27:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nespekulovali. Po vyhraném vhazování posunul Jaroměřský na DAVIDA RŮŽIČKU, který ranou pod břevno prostřelil Habala. Asistence: Jan Jaroměřský, Tomáš Horna.
     
    26:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To byla krásná akce z dílny domácích! Hlaváč na mantinelu podržel kotouč, uvolnil se, dokonale prostrčil mezi obránci na Stacha. Ten našel mezi kruhy TOMÁŠE HORNU, který se trefil přesně na vzdálenější tyč a svým spoluhráčům mohl jen poděkovat. Asistence: David Stach, Jan Hlaváč.
     
    23:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvanáct sekund uběhlo z přesilové hry, kdy si Kladenští šikovně nahráli, od čáry poté přišla nahrávka mezi kruhy a JAN RUDOVSKÝ propálil Habala. Asistence: Michal Dragoun, Tomáš Klouček.
     
    19:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    S koncem třetiny se roztrhl pytel s góly. Strnad přenechal puk Jaroměřskému, který zpoza brány našel JANA HLAVÁČE a ten s trochou štěstí prostřelil Habala. Asistence: Jan Jaroměřský, Jakub Strnad.
     
    18:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se nechali inspirovat akcí Mostu. Pitule zpoza branky nahrál Dragounovi, který od mantinelu křížem našel MILOSLAVA HOŘAVU a ten z první propálil Habala. Asistence: Michal Dragoun, Tomáš Pitule.
     
    16:53
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté sehráli pěknou kombinaci, Kasal na modré poslal puk na kruh Havlíčkovi a jeho křížnou přihrávku pásmem trefil za záda Lukáše PATRIK PETRUŠKA. Asistence: Ondřej Havlíček, Marek Kasal.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 18. Hořava (Dragoun, Pitule), 20. Hlaváč (Jaroměřský, Strnad), 24. Rudovský (Dragoun, Klouček), 27. Horna (Stach, Hlaváč), 28. Růžička (Jaroměřský, Horna), 29. Dragoun (Hořava, Pitule), 46. Hlaváč (Stach, Horna), 47. Pitule (Dragoun, Hořava), 49. Kužel – 17. Petruška (Havlíček, Kasal), 44. Procházka (Válek), 54. Kokeš (Válek, Kubinčák)


    Rytíři Kladno: Lukáš (Chábera) – Kolářík, Klouček, Lukáč, Růžička, Jaroměřský, Kužel – Eberle, Dragoun, Hořava – Horna, Stach, Švaňhal – Rudovský, Pitule, Hlaváč – Strnad, Dalecký, Redlich.
    HC Most: Habal (Soukup) – Procházka, Kousalík, Charousek, Hora, Havelka, Kasal, Kokeš – Válek, Smolka, Kubinčák – Slavíček, Alinč, Tauš – Petruška, Havlíček, Bojer – Čmolík, Hanzl, Mical.

    Rozhodca: Smitka – Bosák, Šmika

    Diváci: 2534