NY Islanders – Tampa Bay 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 0:5 (kon.) | Boston – St. Louis 2:0 (kon.)
Buffalo – San Jose 4:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:9 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:4 (kon.)
Winnipeg – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Carolina 4:6 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.)
Arizona – Washington 1:2 (po pr.) | LA Kings – Florida 5:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Detroit Red Wings
Streda 19.11.2014, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Detroit Red Wings dal gól!
    Cleary zvádzal dobrý súboj pri pravom mantinely, kde mu prišiel pomôcť Jurčo, ktorý za pomoci Clearyho vybojoval puk a posunul ho na stred, kde bol voľný DARREN HELM a ten strelou spoza hráča prekvapil Bobrovskeho.
    Asistencie: Tomáš Jurčo, Daniel Cleary.
     
    46:01
    Detroit Red Wings dal gól!
    Tatar posunul puk na druhú stranu Smithovi, ktorý sa dostal pred bránu, kde adresoval prihrávkou RILEYMU SHEAHANOVI, ktorý so šťastím zasunul puk pod Bobrovského.
    Asistencie: Brendan Smith, Tomáš Tatar.
     
    44:49
    Detroit Red Wings dal gól!
    DeKeyser posunul puk doľava na TOMÁŠA JURČA, ktorý krásnou strelou okolo cloniaceho Helma zvyšuje na 3:0 a zároveň strieľa prvý gól v tejto sezóne.
    Asistencia: Danny DeKeyser.
     
    21:44
    Detroit Red Wings dal gól!
    Nyquist najprv strelu tečoval, tu Bobrovsky vyrazil za bránu, kde sa puku zmocnil Zetterberg, ktorý obišiel bránu a puk posunul na modrú, skadiaľ pálil Franzen, Bobrovsky jeho strelu vyrazil pred GUSTAVA NYQUISTA a ten puk už bez problémov dvihol nad Bobrovského betón.
    Asistencie: Henrik Zetterberg, Johan Franzen.
     
    10:23
    Detroit Red Wings dal gól!
    Tatar najprv výborne zapracoval v medzikruží, keď v páde posunul puk na modrú Smithovi, ktorý ho efektnou otočkou poslal na Ericssona, ktorý vypálil z prvej a puk sa odrazil ku TOMÁŠOVI TATAROVI, ktorý ho okamžite poslal na bránu a otvára skóre. Asistencie: Brendan Smith, Jonathan Ericsson.

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 11. Tatar (Smith, Ericsson), 22. Nyquist (Zetterberg, Franzen), 45. Jurčo (DeKeyser), 47. Sheahan (Smith, Tatar), 59. Helm (Jurčo, Cleary)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Wisniewski, Erixon, Prout, Johnson, Savard, Leopold – Atkinson, Jenner, Hartnell – Foligno, Johansen, Gibbons – Wennberg, Anisimov, Cracknell – Boll, Chaput, Tropp.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Smith – Franzen, Zetterberg, Nyquist – Abdelkader, Sheahan, Tatar – Jurčo, Helm, Cleary – Andersson, Glendening, Miller.

    Rozhodca: Dave Jackson, Rob Martell – Darren Gibbs, Brian Mach