Chomutov – Prostějov 4:2 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 1:2 (1:2 po s.n.)
Havířov – Jihlava 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:0 (kon.) | Šumperk – Most 6:1 (kon.)
Kladno – Kadaň 3:1 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 19.11.2014, 17:30 • Budvar Aréna • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté nakonec přesilovou hru využili! Litoměřice předvedly pěknou akci, kterou zakončil přesnou střelou do odkryté branky JIŘÍ RYS. Asistence: Jaroslav Kalla, Angel Krstev.
     
    55:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a Gába přišel o nulu. MARTIN PROCHÁZKA se dostal před brankou k volnému puku a poslal ho do branky. Asistence: David Švagrovský, Karel Plášil.
     
    50:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A pátá dnes skutečně odbila. Klasická pohledná akce po ose Straka – Nouza – Heřman skončila v brance. Tentokrát má na gólu hlavní podíl Tomáš Nouza, který v dobré předbrankové pozici doslova zesměšnil hostující obranu, když poslal geniální přihrávku MARTINU HEŘMANOVI, jenž číhal nikým nepokrytý u pravé tyče. Asistence: Tomáš Nouza, Josef Straka.
     
    24:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Motoru! Růžička našel na levé straně číhajícího JOSEFA STRAKU, od kterého se snad ani nedalo čekat nic jiného než brankové zakončení. Hráč se zkušenostmi z KHL poslal tvrdou přízemní střelu a Budvar aréna se může radovat dnes už počtvrté. Asistence: Dan Růžička.
     
    23:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další učebnicová akce v podání druhé formace domácího týmu. Straka nejprve geniálně našel Nouzu, který se dostal až před Krále. Nouza stále váhal se střelou, vytáhl Krále z branky a zakončil. Od brankáře Litoměřic se však kotouč odrazil před branku, kde číhal MARTIN HEŘMAN, který už měl lehkou práci. Asistence: Tomáš Nouza, Josef Straka.
     
    18:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, kterou sehráli opravdu velmi dobře. Kuchejda přihrál na modrou na střelu Punčochářovi, jehož dělovku usměrnil za Králova záda MICHAL ŠVIHÁLEK. Ten posílá Motor do vedení už o dvě branky. Asistence: Petr Punčochář, David Kuchejda.
     
    14:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu úvodní branku zápasu, o kterou se postaral LUBOŠ ROB. Nadějný českobudějovický útočník vybojoval puk u mantinelu, prokličkoval se až do brankoviště a zasunul puk mezi nohy brankáře Krále. Bez asistence.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 15. Rob, 19. Švihálek (Punčochář, Kuchejda), 24. Heřman (Nouza, Straka), 25. Straka (Růžička), 51. Heřman (Nouza, Straka) – 56. Procházka (Švagrovský, Plášil), 58. Rys (Kalla, Krstev)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kůdela) – Punčochář, Vráblík, Růžička, Mucha, Chmelíř, Semrád, Parýzek – Kuchejda, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka, Heřman – Marek, Rob, Boháč – Švec, Přibyl, Vaniš
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Krstev, Šulc, Plášil, Míka, D. Bílek, Špelda, Kolář, Rys – Kalla, V. Bílek, Procházka – Novák, Švagrovský, Schwamberger – Černoch, Doležal, Brandejský

    Rozhodca: Petružálek – Rozlílek, Belko

    Diváci: 3945