NY Islanders – Tampa Bay 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 0:5 (kon.) | Boston – St. Louis 2:0 (kon.)
Buffalo – San Jose 4:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:9 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:4 (kon.)
Winnipeg – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Carolina 4:6 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.)
Arizona – Washington 1:2 (po pr.) | LA Kings – Florida 5:2 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
San Jose Sharks
cz Streda 19.11.2014, 01:30 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    GIONTA - 4:1
     
    59:19
    Sabres právě vstřelili branku!
    O vítězi dnešního zápasu je úplně rozhodnuto. Žralokům se nakonec risk s prázdnou brankou nevyplatil a počtvrté inkasují. BRIAN GIONTA si najel kousek za modrou čáru a pohodově poslal puk do odkryté klece San Jose. Asistence: Tyler Myers, Andrej Meszároš.
    FLYNN - 3:1
     
    39:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Kdo čekal poklidnou poslední minutu třetí třetiny, je teď docela překvapen. Sabres dávájí hodně důležitý gól do kabiny na 3:1, který jim zajistí pohodu na startu závěrečné dvacetiminutovky. Osudným mužem, který dostal puk až za brankovou čáru, byl BRIAN FLYNN. Trefil se pouhých dvanáct vteřin před druhou sirénou. Asistence: Brian Gionta, Mike Weber.
    GIONTA - 2:1
     
    31:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Celou první třetinu jsme se nemohli dočkat gólu, ale kolem poloviny základy hrací doby se nám s brankami roztrhl pytel. Teď rozhodně nešlo o náhodu, protože BRIAN GIONTA po nahrávce od spoluhráče přímo na hokejku nečekal a přesně zamířil ke vzdálenější tyči branky San Jose. Pak už jen letěly ruce hráčů Sabre nad hlavy. Domácí mají své vedení hodně rychle zpátky. Asistence: Brian Flynn, Tyler Myers.
    BURNS - 1:1
     
    30:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, Kaliforňané si připisují gól po pěkně sehrané přesilové hře. BRENT BURNS byl ještě minlou sezónu zapsán na soupisce jako útočník. Přestože nyní už vystupuje pod identitou obránce, své ofenzivní choutky nezapomíná. Když se skoro zdálo, že by Buffalo Sabres mohli oslabení zvládnout, jeho přesná střela zaletěla až za rozhozeného Enrotha. Máme brzy vyrovnáno a začínáme výsledkově znovu. Asistence: Joe Thornton, Logan Couture.
    DESLAURIERS - 1:0
     
    25:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Dočkali jsme se nejen první branky zápasu, ale také chvíle, kdy nový brankář San Jose poprvé v kariéře NHL inkasuje. Nešlo o nějakou skvělou a očekávanou přímočarou akci, ale gólman Troy Grosenick pravděpodobně počítal spíše s přihrávkou na pravou stranu než s rychlým zakončením NICOLASE DESLAURIERSE. Ten možná překvapil pohotovou střelou i sám sebe, když propasíroval puk do sítě. Asistence: Cody McCormick, Nikita Zadorov.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 26. Deslauriers (McCormick, Zadorov), 32. Gionta (Flynn, Myers), 40. Flynn (Gionta, Weber), 60. Gionta (Myers, Meszároš) – 31. Burns (Thornton, Couture)


    Buffalo Sabres: Neuvirth (21. Enroth) – Myers, Strachan, Ristolainen, Zadorov, Meszároš, Weber – Ennis, Girgensons, Moulson – Gionta, Mitchlle, Flynn – Stafford, McCormick, Deslauriers – Stewart, Hodgson, Foligno
    San Jose Sharks: Grosenick – Burns, Mueller, Braun, Vlasic, Demers, Irwin – Hertl, Thornton, Pavelski – Kennedy, Couture, Marleau – Wingels, Sheppard, Nieto – Burish, Desjardins, Goodrow

    Rozhodca: Kozari, Morton – Brisebois, Devorski

    Diváci: 17 435