Lipt. Mikuláš – Michalovce 6:2 (kon.) | Topoľčany – Trnava 3:4 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – SR 18 5:2 (kon.)
Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 2:5 (kon.) | Senica – Prievidza 6:2 (kon.) | Detva – Bardejov 1:4 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Piatok 17.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Filip Pekarčík pri snahe obrať protihráča v obrannom pásme zahákoval a oslabuje Prešov.
     
    56:40
    Peter Valent nabil v obrovskej šanci puk Miroslavovi Struškovi, ten bol pri opačnej tyči, obranca domácich nedokázal puk zachytiť, Stuška okamžite vystrelil, Riečický ale predviedol famózny presun a vyráža!
     
    55:25
    Prešov dáva gól! Marko Ferenc vybojoval útočné pásmo, ohrozil brankára, ten vyrazil betónom puk, ten zachytil na modrej Damián Novický, vystrelil, pred bránkou ešte puk usmernil JOZEF TOMČÁK a od jeho hokejky puk putuje do siete.

    Asistencia: Ferenc, Novický
     
    54:10
    Ten ale domácim nevyšiel, k puku sa dostal Valent, pri opačnej tyčke mal Strušku, poslal mu puk, útočník osemnástky z uhla trafil ale len rýchlo presúvajúceho sa brankára.
     
    51:23
    Vladimír Čopák putuje na lavicu trestov za hákovanie, čo dáva presilovkovú šancu hosťujúcemu celku.
     
    46:07
    Prešov dáva gól! Od modrej vystrelil švihom puk Vladimír Sabol, jeho strela nemala razanciu, brankár ju pohodlne betónom vyrazil, no po menšom chaose sa dostal iba na hokejku FILIPA PEKARČÍKA, ktorý na dvakrát prekonal Cibulku!

    Asistencie: Pavlovský
     
    44:35
    Miroslav Struška dostáva menší trest za hákovanie protihráča, čo dáva šancu Prešovu odskočiť súperovi na rozdiel gólu.
     
    44:20
    Následne dostal puk na hokejku do útočného pásma nabehnutý Martin Hájnik, na brankára šiel sám, namieril si to do hornej časti brány a nakoniec trafil hornú tyč!
     
    39:55
    V závere to nie zle vyskúšal kapitán domácich Marcel Pavlovský, od mantinelu poslal nenápadnú strelu, Cibulka puk zaregistroval v poslednom momente a vyrážačkou zabránil gólom, no veľa nechýbalo.
     
    37:39
    Za seknutie odíde Pataky a vylúčený je aj domáci Michal Kivader, hrá sa teda 4 na 4.
     
    35:35
    Obrovská príležitosť Prešova, do brejku na jedného brániaceho hráča šli s pukom Tomčák a bez neho Ferenc, pred bránkou to Tomčák poslal Markovi Ferencovi, ktorý okamžite zakončoval, puk však nenasmeroval za chrbát Cibulku, hoc strieľal šikovne.
     
    34:40
    O puk sa bojovalo na mantineli, Sabol chcel už vyhodiť, natrafil ale na Andrisika, ten pred seba prihral na Bučeka, ktorý bol sám pred bránou, ktorú nakoniec vo veľkej šanci netrafil!
     
    34:04
    Slovensko U18 dalo gól!
    Prešovčania doplácajú na ľahostajnosť, Novický ostal narazený za bránou na mantineli, otriasol sa a už videl, že sa sám na bránu rúti MAREK HECL, po útočníkovi však nešiel, chcel skôr zabrániť prípadnej prihrávke, strelec si to namieril do horného rohu brány a trafil ho naozaj ukážkovo!

    Bez asistencie
     
    33:25
    Mladíci bojovali na mantineli v útočnom pásme až puk získal Valent, v páde strieľal z kruhu na buly a mieril veľmi šikovne na vzdialenejšiu tyč, Riečický musel špičkou betónu puk vyraziť!
     
    30:50
    Hostia mali veľkú šancu, parádne prihral Horváth na Strušku, ten mu z veľkej šance ešte puk vrátil pred úplne odkrytú bránu, obrancovia aj s brankárom sa hodili po puku a gólu zabránili.
     
    30:10
    Až teraz sa dostali domáci do dobrej šance, z uhla trafil Filip Pekarčík hornú tyč, puk sa odrazil pred bránou, tam bol Kivader, nedokázal ale ťažký puk nasmerovať do brány.
     
    29:00
    Chovan urobil obrovskú chybu na modrej a hostia šli druhýkrát do brejku v oslabení, sám na bránu tentokrát išiel Marek Sloboda, veľa nevymýšľal a namieril si to do horného rohu brány, no Riečický vytiahol skvelý zákrok a prerušuje hru!
     
    27:50
    Július Danko ozbrojil na mantineli Čopáka nedovolene a získava dve minúty za držanie.
     
    27:10
    Center Peter Valent sa dostal do dobrej šance medzi kruhmi, nemal za sebou nikoho a tak si namieril strelu švihom do horných partií, kde ale kraľuje brankár Riečický!
     
    23:39
    Prešov dáva gól! Martin Hájnik našliapol a to čo sa mu v stredu s Michalovcami aj napriek veľkej aktivite nepodarilo, tak ukázal dnes. Dostal sa s ľahkosťou do útočného pásma, z uhla si nakorčuľoval až k tyčke a zakončil presne do hornej časti hosťujúcej svätyne.

    Asistencia: V. Sabol
     
    22:45
    Pekná akcia domácich v ktorej našiel Olejník parádne Pekarčíka, ktorý však nastrelil iba bližšiu tyčku brány Cibulku!
     
    20:15
    Struška sa dostal do útočného pásma a spoza obrancu strieľal, trafil tyčku brány z uhla!
     
    19:05
    Slovensko U18 dalo gól!
    Veľa šancí osemnástka nemala a ani toto sa nedalo považovať za nebezpečnú akciu, Mário Olejník nedokázal ozbrojiť protihráča, ten sa dostal za bránku odkiaľ po mantineli našiel JÚLIUSA DANKA no a obranca osemnástky ľahkou strelou od modrej rozvlnil sieť v hornom rohu brány Prešova.

    Asistencia: Hecl
     
    14:55
    Ako víchor prenikol Marek Sloboda do útočného pásme, puk mal na bekhende a dostal sa až ku tyčke, odkiaľ aj nebezpečne zakončil, Dominik Riečický bol ale pozorný a kryje.
     
    13:14
    Prešov dáva gól! Ďalšia jednoduchá, no úspešná akcia hráčov PHK 3b. Puk získal od Potočeka na mantineli v útočnom pásme ĽUBOMÍR CABAN, dostal ho až do kruhu na buly odkiaľ si to namieril k bližšej tyči a rozvlnil sieť druhýkrát v zápase.

    Asistencie: Potoček
     
    11:52
    Prešov dáva gól! Jednoduchá akcia domácich, Kivader zaviezol puk do útočného pásma, dal ho na mantinel kde mal prehľad o hre Pavlovský, ten poslal puk nakorčuľovanému FILIPOVI PEKARČÍKOVI medzi kruhy a útočník Prešova trafil k tyči naozaj bravúrne.

    Asistencie: Pavlovský, Kivader
     
    10:10
    Domáci dostali súpera pod tlak, najprv sa Caban ocitol v skvelej pozícii pred bránou, no nedokázal zakonči do voľného priestoru, následne spred kruhu spred kruhu trafil Čopák len betón.
     
    08:15
    Pavlovský sa po zrážke dvoch súperov dostal k puku pred bránou, už si to mieril, v poslednej chvíli mu ale nedovolil vyslať puk v gólovej šanci do brány Július Danko.
     
    05:32
    Prešovčan Ľubomír Chovan si v neľahkej situácii pomohol hákovaním a získava dve minúty.
     
    00:42
    Domáci si vypýtali faul, keď Dominik Trška dostal trest za nedovolené bránenie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 12. Pekarčík (Pavlovský, Kivader), 14. Caban (Potoček), 24. Hájnik (Sabol), 47. Pekarčík (Pavlovský), 56. Tomčák (Ferenc, Novický) – 20. Danko (Hecl), 35. Hecl


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Slivka) – Sabol, Olejník, Kobeľa, Ivančo, Novický, Chovan, Guntáš – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Jaroš – Čopák, Caban, Potoček – Chalupa, Ferenc
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Cibulka (Húska) – Bodák, Trška, Danko, Kolesár, M. Krempaský, A. Themar, J. Nemec, Mihalko – P. Horvath, Valent, Struška – M. Hecl, Ondrušek, Sloboda – Buček. Oško, Andrisík – Váňa, Pataky, K. Lunter

    Rozhodca: Korba – Hric, Riš