Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:2 (kon.)
B. Bystrica – Košice 0:1 (kon.) | Piešťany – Skalica 6:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
HK VITAR Martin
Piatok 17.10.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    KASÍK - 4:1
     
    58:11
    Poprad dal gól!
    Popradčania poisťujú svoje vedenie a pravdepodobnú výhru v tomto zápase! Pri mieste ako sú trestné lavice sa puku zmocnil JAROSLAV KASÍK, ktorý ho vystrelil smerom na bránu a padlo to tam, čo znamená trojgólové vedenie Popradu!
    Bez asistencie.
    HVILA - 3:1
     
    52:47
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia v tomto zápase! LUKÁŠ HVILA predviedol krásne sólo, s pukom sa dostal až pred Dzubinu a odtiaľ ho prekonal blafákom na bekhend medzi nohy!
    Bez asistencie.
    MATIS - 2:1
     
    19:40
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa znovu dostávajú do vedenia! Suchý posunul od modrej čiary ku pravému kruhu puk Krotákovi, ktorý v medzikruží našiel MATÚŠA MATISA a jeho zakončenie švihom krásne trafilo priestor pri ľavej žrdi!
    Asistencie: Arne Kroták a Radoslav Suchý.
    THEMÁR - 1:1
     
    13:02
    Martin dal gól!
    Martinskí hokejisti vyrovnávajú stav stretnutia! Najprv prihral , ktorý ideálne spoza brány našiel v medzikruží voľného ANDREJA THEMÁRA, ktorého si Suchý nepokryl a martinský útočník s istotou trafil pravý horný kút popradskej svätyne!
    Asistencie: Tomáš Pokrivčák a Jaroslav Markovič.
    PALOČKO - 1:0
     
    09:25
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti strieľajú vedúci gól stretnutia! Takáč zamieril s pukom vyššie do medzikružia, tam prenechal puk MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý z prvej krásne príklepom zakončil k ľavej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Samuel Takáč a Arne Kroták.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 10. Paločko (Takáč, Kroták), 20. Matis (Kroták, Suchý), 53. Hvila, 59. Kasík – 14. Themár (Pokrivčák, Markovič)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, Štrauch
    HK VITAR Martin: Dzubina (Čech) – Ďatelinka ("C"), Tupý – Smrek, Dvořák – Lojek, Matejka – Kolba ("A"), Brcko – Markovič ("A"), Fujerík, Varga – Suja, Illo, Važan – Themár, Pokrivčák, Finsterle – L. Klíma, Dírer, Jokeľ

    Rozhodca: Juraj Konc – Andrej Bogdaň, Martin Kolba

    Diváci: 1670