Zlín – Liberec 2:1 (po s.n.) | Chomutov – Slavia 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 3:5 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 1:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HC Plzeň 1929
cz Piatok 03.10.2014, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    50:47
    Miroslav Indrák se úspěšně vyhnul hned třem jihlavským hráčům a dostal se do zakončení. Svoboda jej zblízka vychytal.
     
    48:23
    Hned po buly se zjevil před Svobodou Richard Kristl, který domácího gólmana nadvakrát zblízka nepřekonal.
     
    48:11
    Přesilovka jihlavských hokejistl končí, neboť Vladimír Port (JIH) se provinil stejným trestem jako před malou chvílí Jan Walter.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    47:23
    Tohle nebylo od Jana Waltera příliš hezké. Za brankou Štekra totiž fauloval Tomáše Střechu vysokou holí a domácí šikula se jen stěží zvedá z ledu.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    40:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve skóre je opět dvougólový, když za zády Svobody propadá střela RICHARDA KRISTLA. Asistence: Miroslav Indrák.
     
    38:19
    Nováček se probíjel středním pásmem blíže k útočné modré, byl však bráněn Šimonem Petrášem (PLM), který dostává dvě minuty za hákování. Na vyloučení: 3-3.
     
    34:35
    Anděl se pohlednou kombinací dostal až před Štekra, kde zakončil. Po odrazu se puk už pomalu šoural za záda Štekra, který jej stačil na poslední chvíli zastavit.
     
    31:20
    A jihlavská dvojice ještě zformovala šiky a jala se zakončit. Střecha se probil mezi kruhy, kde byl možná lehce faulován. K puku se ještě dostal Balaštík, který tváří v tvář nevymýchal Štekra.
     
    29:27
    Dle hlavního rozhodčího si ale Filip Dundáček (JIH) pomohl vysokou holí. Dvířka na trestné lavici už jsou otevřená. Na vyloučení: 3-2.
     
    24:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí po návratu vyloučeného Kubíka snižují na rozdíl jednoho gólu. Střecha zavezl puk do útočného pásma, kde jej vybojoval Lukáš Anděl. Jihlavský mladík následně přihrál mezi kruhy na uvolnivšího se TOMÁŠE STŘECHU, který si připravil pozici na střelu a zakončil nad lapačku Štekra. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    22:37
    Filip Nováček se po přesném pasu řítil sám na branku. Udělal kličku doleva, ale mířil vedel pravého horního rohu Štekra, i díky tomu, že jej podrazil Matyáš Kubík (PLM) a půjde na dvě minuty na lavici hanby.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    21:26
    Plzeň předvedla hezkou kombinaci, na jejímž konci našel Sklenička u levé tyče volného Indráka, který netrefil opuštěnou klec.
     
    20:28
    Hned na začátku druhé třetiny putuje na trestnou lavici Lukáš Anděl (JIH) za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    18:01
    Jan Walter se v závaru před brankou neprosadil. Puk se však dostal k levé tyči, kde byl zcela volný Richard Kristl. Svoboda se však na čáře pořádně roztáhl a zamezil jeho gólové radosti.
     
    15:49
    Plzeňští zavezli puk do útočného pásma, kde se při střele Tulačky provinil Daniel Dvořák (JIH) podražením. Také Plzeň si zahraje přesilovku.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    13:05
    Lukáš Vlček zakončoval z první k pravé tyči Svobody, kam se ale domácí gólman stihl přesunout a koncem pravého betonu zneškodnit šanci soupeře.
     
    10:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Do dnešního zápasu rozhodně Dukla nevstupuje dobře. Beneš zavezl kotouč do útočného pásma a rozhozená obrana domácích nepokryla před brankou MATĚJE POLATU, který si kličkou položil Svobodu a poté zvednul puk k jeho levé tyči. Asistence: Martin Beneš.
     
    09:15
    Svoboda se v brance přesouval z levé strany do prava, navíc měl před sebou spoustu hráčů. Ránu Skleničky od modré se mu však podařilo zneškodnit dobrým zákrokem lapačkou.
     
    08:01
    Dukla sehrála po buly povedenou akci, na jejímž konci byla střela Marcilise ze středu útočného pásma. Štekr se překvapit nenechal a předvedl dobrý zákrok.
     
    06:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Michel našel přihrávou z pravé strany před brankou zcela volného RICHARDA KRISTLA, který zblízka překonal Svobodu střelou nad jeho pravé rameno. Asistence: David Michel.
     
    03:45
    Anděl se po levé straně prodral před Štekra. Při střele byl zahákován Miroslavem Indrákem (PLM), který dostává dvě minuty. Anděl i přesto vystřelil, gólman Plzně byl na místě.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 25. Střecha (Anděl) – 7. Kristl (Michel), 11. Polata (Beneš), 41. Kristl (Indrák)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Adam) – Hohl, Dundáček, Pospíchal, Leština, Port, Půža, Kochánek – Balaštík, Střecha, Anděl – Nováček, Dvořák, Marcilis – Dufek, Beran, Mäki – Hubert, Dupljaku. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Sklenička, Walter, Holý, Houfek, Kubík, Rajal, Čadek, Polívka – Michel, Kristl, Indrák – Kepka, Tulačka, Suchý – Švarc, Beneš, Polata – Petráš, Vlček, Jakubec. Trenér: David Bruk.

    Rozhodca: Pokorný – Polák, Rampír