Zlín – Liberec 2:1 (po s.n.) | Chomutov – Slavia 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 3:5 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 1:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HC Plzeň 1929
cz Piatok 03.10.2014, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    48:11
    Přesilovka jihlavských hokejistl končí, neboť Vladimír Port (JIH) se provinil stejným trestem jako před malou chvílí Jan Walter.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    47:23
    Tohle nebylo od Jana Waltera příliš hezké. Za brankou Štekra totiž fauloval Tomáše Střechu vysokou holí a domácí šikula se jen stěží zvedá z ledu.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    38:19
    Nováček se probíjel středním pásmem blíže k útočné modré, byl však bráněn Šimonem Petrášem (PLM), který dostává dvě minuty za hákování. Na vyloučení: 3-3.
     
    29:27
    Dle hlavního rozhodčího si ale Filip Dundáček (JIH) pomohl vysokou holí. Dvířka na trestné lavici už jsou otevřená. Na vyloučení: 3-2.
     
    22:37
    Filip Nováček se po přesném pasu řítil sám na branku. Udělal kličku doleva, ale mířil vedel pravého horního rohu Štekra, i díky tomu, že jej podrazil Matyáš Kubík (PLM) a půjde na dvě minuty na lavici hanby.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    20:28
    Hned na začátku druhé třetiny putuje na trestnou lavici Lukáš Anděl (JIH) za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    15:49
    Plzeňští zavezli puk do útočného pásma, kde se při střele Tulačky provinil Daniel Dvořák (JIH) podražením. Také Plzeň si zahraje přesilovku.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    03:45
    Anděl se po levé straně prodral před Štekra. Při střele byl zahákován Miroslavem Indrákem (PLM), který dostává dvě minuty. Anděl i přesto vystřelil, gólman Plzně byl na místě.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 25. Střecha (Anděl) – 7. Kristl (Michel), 11. Polata (Beneš), 41. Kristl (Indrák)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Adam) – Hohl, Dundáček, Pospíchal, Leština, Port, Půža, Kochánek – Balaštík, Střecha, Anděl – Nováček, Dvořák, Marcilis – Dufek, Beran, Mäki – Hubert, Dupljaku. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Sklenička, Walter, Holý, Houfek, Kubík, Rajal, Čadek, Polívka – Michel, Kristl, Indrák – Kepka, Tulačka, Suchý – Švarc, Beneš, Polata – Petráš, Vlček, Jakubec. Trenér: David Bruk.

    Rozhodca: Pokorný – Polák, Rampír