Slovan Bratislava – Trenčín 0:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:2 (0:1)
AS Trenčín
Streda 24.09.2014, 17:30 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Richard Lásik .
     
    88
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Moses Simon, prichádza Matúš Opatovský.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Peter Čögley, prichádza Karol Mondek.
     
    78
    Ďalšia veľká šanca na zvýšenie náskoku! Moses Simon prešiel po ľavej strane a poslal center pred bránu, Perniš loptu podbehol, na čo Kolčák v poslednej chvíli odkopával spred opustenej brány!
     
    76
    Niňaj veľmi laxne odkopával loptu pred Jairom da Silvom, ktorý mu to potom poriadne nechal doslova ,,vyžrať." Na pravej strane mu totiž uštedril krásne jasličky a poslal strieľaný center pred bránu, kde si Kolčák dal takmer vlastný gól, nakoniec sa lopta odrazila tesne nad!
     
    74
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Patrik Mišák, prichádza Dávid Guba.
     
    73
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Igor Žofčák.
     
    70
    Čögley takmer daroval Slovanu 100%-nú šancu! Fořt totiž poslal dlhý center na pravú stranu šestnástky, kde za obrancom AS čakal pripravený Kubík. Čögley poslal slabú hlavičku na Šemrineca, Kubík okamžite vyštartoval, nakoniec to ale pred brankárom hostí tesne nestihol.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Patrik Mišák (AS Trenčín).
     
    59
    Mohlo byť znížené! Soumah potiahol akciu stredom ihriska a cez Fořta sa lopta dostala na pravú stranu ku Kubíkovi, jeho center prepadol až na vzdialenejšiu žrď k Milinkovičovi, ktorý z výbornej pozície mieril tesne mimo ľavej žrde!
     
    55
    Trenčín dal gól!
    Neskutočné, domáci akoby sami pomáhali hosťom v ich víťazstve....Do rozhodenej obrany prešiel po pravej strane Simon, poslal krížny center, ktorý pred päťkou mohol odkopnúť Čikoš. Ten loptu nepochopiteľne netrafil a prenechal ju za ním stojacemu JAIROVI DE MACEDOVI SILVOVI, ktorý z bezprostrednej blízkosti trafil k pravej žrdi – 0:2!
     
    47
    Toto mohla byť penalta pre hostí! Mišák totiž poslal do šestnástky center z pravej strany, Niňaj tam loptu odhlavičkoval tak nešťastne, že zasiahol ruku Milinkoviča v šestnástke. Rozhodca však penaltu nepíska, pokračujeme teda bez zmeny stavu.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Pavel Fořt.
     
    45+1
    A po rohovom kopu mohlo prísť nečakané vyrovnanie! Center totiž síce obrancovia odvrátili, v šestnástke sa ale k odrazenej lopte dostal Čikoš a volejom vypálil na bránu, mieril tesne nad pravý horný roh!
     
    44
    Obrovská šanca hostí na zvýšenie náskoku! Moses Simon sa dostal k lopte na ľavej strane šestnástky, poslal pekný center, ktorý Jairo da Silva ešte nezachytil, približne vo vzdialenosti 11 metrov si ale loptu prebral Hajradinovič a poslal exportný volej, ktorý sa ešte po teči Kolčáka odrazil od pravej žrde! Hostí od druhého gólu delili len milimetre!
     
    33
    Žltú kartu dostáva Peter Kleščík (AS Trenčín).
     
    31
    Žltú kartu dostáva Lester Peltier (ŠK Slovan Bratislava).
     
    27
    Trenčín dal gól!
    Je tu otvárací gól stretnutia, hostia zúročili úvodnú aktivitu a zaslúžene vedú! Predchádzal tomu rýchly protiútok – po pravej strane loptu potiahol Holúbek, nahral do stredu pred šestnástku Mišákovi, ktorého prvú strelu ešte Perniš vyrazil. PATRIK MIŠÁK si ale prebral odrazenú loptu a presným volejom ju umiestnil k pravej žrdi, Perniš sa naťahoval márne – 0:1!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 27. Mišák, 55. de Macedo da Silva (Simon)

    Karty:   31. Peltier (SBA) – 33. Kleščík (TRE), 64. Mišák (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš (C) – Čikoš, Niňaj, Kolčák, Jablonský – Štefánik, Grendel – Kubík (73. Žofčák), Milinkovič (88. Lásik), Soumah – Peltier (46. Fořt).
    Náhradníci: Poláček – Hudák, Vrablec, Žofčák, Lásik, Fořt, Halenár.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley (84. Mondek), Kleščík (C), Rodriguez da Silva, Lawrence – Mišák (74. Guba), Hajradinovič, Lobotka, Holúbek – Simon (88. Opatovský), de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Rundič, Mondek, Opatovský, Vlček, Guba.

    Rozhodca: Hrčka – Vorel, Bobko

    Diváci: 1622