Sereď – Pohronie 0:0 (kon.) | MFK Košice B – Trebišov 3:0 (kon.)
koniec
MFK Košice B
3:0 (2:0)
Slavoj Trebišov
Nedeľa 14.09.2014, 15:30MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri zápase 8. kola Skupiny "východ" DOXXbet ligy, v ktorom na seba narazia domáci MFK Košice B a hostia zo Slavoj Trebišov. Stretnutie sa začne o 15:30.

    MFK Košice B nemôže hovoriť o hernej pohode. V skupine "východ" mu totiž so ziskom 7 bodov patrí až 10. priečka, keď horšie sú na tom už len ich dnešný súper, Slavoj Trebišov a mestský rival FC Lokomotíva Košice. "Béčko" Košíc pritom v posledných troch stretnutiach okúsilo chuť víťazstva len raz – s klubom MŠK Rimavská Sobota si dokázalo poradiť pomerom 2:0. Túto výhru lemujú dve prehry – 2:1 s Partizánom Bardejov a 6:1 s MFK Lokomotíva Zvolen.

    Slavoj Trebišov zažíva sériu zápasov ako zo zlého sna. Veď po remíze 1:1 s FK Poprad okúsilo už len dve prehry, a to 2:0 s MFK Dolný Kubín a 0:2 s MFK Zemplín Michalovce. Celkovo im tak v tabuľke skupiny "Východ" patrí predposledná priečka, pričom katastrofálne skóre 4:12 neveští skorý vzostup.

    Zápas je pochopiteľne ohodnotený aj stávkovými spoločnosťami. Tie favorizujú domáci celok, na ktorý vypísali kurz 1,80, pričom na hostí je to až 4,0. Ak si myslíte, že zápas sa po 90 minútach skončí remízou, určite využite lákavý kurz pohybujúci sa okolo čísla 3,50.
     
    -1
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice B: Leško – Pavúk, Gáll, Urban, Dordevič, Benetka, Ndiaye, Vancák, Hirjak, Vansa, Horodník
    Náhradníci: Pilipčuk, C. Diaby, Varga, Slinčák, Jonec, Afouxenidis

    Slavoj Trebišov: Barát – Kolesár, Capko, Krochta, Glushkov, Šimko, Shekel, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah
    Náhradníci: Makela, Čižmmár, Vaňo, Bandoľa, Syvakivskyi

    Rozhodca: Ježík – Vítko, Barenčík.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Stretnutie sa začalo vo veľkom štýle a takmer sme už videli prvý gól zápasu! Hostia sa aktívne vrhli do útočenia a vybojovali faul, po ktorom nasledoval odkop z približne 20 metrov. Kapitán Capko ale poslal loptu iba do žrde.
     
    2
    Košičania by neradi inkasovali hneď v úvode duelu. Loptu sa teda pokúsili vyviesť z vlastnej obrannej polovici a v okolí stredového kruhu vybojovali takisto menší faul.
     
    3
    V súboji teraz inkasoval veľmi tvrdý zákrok hosťujúci Olah! Marek je ale veľký bojovník, otriasol sa a bude pokračovať. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    4
    Olah je našťastie v poriadku a už sa zapojil do hry so svojimi spoluhráčmi. Trebišov sa presunul na útočnú polovicu, no zatiaľ sa mu tam nedarí nič vymyslieť.
     
    5
    Domáci sa vydali na útočný výpad, smerom dopredu však nič nevymysleli a budú sa musieť brániť.
     
    7
    Ani hostia si na útočnej polovici nerozumeli. S loptou sa tak vrátia pred Baráta, odkiaľ založia postupnú akciu.
     
    8
    Ale pozrime sa na to! Trebišov sa dostal do zaujímavej situácie, keď pálil z bezprostrednej blízkosti Milan Lukáč, ten však priestor troch žrdí netrafil!
     
    10
    Tak toto je pre Trebišov vskutku nepríjemné. Kolesár sa teraz chytá za nohu a musí byť ošetrovaný!
     
    11
    Kolesár už v sprievode lekárov opúšťa trávnik. Vyzerá to tak, že má problém s lýtkom. Kolesár sa však do hry pravdepodobne zapojí.
     
    12
    A je tomu tak. Kolesár sa už so súhlasom rozhodcu opäť naháňa za loptou.
     
    13
    Smerom dopredu to skúsili opäť aj MFK. Tí si však v útočnej fáze absolútne nerozumeli a loptu prihrali len na povybehnutého Baráta. Ten túto loptu kryl.
     
    14
    DOrdević teraz pekne vysúval Gálla, tomu však lopta na poslednú chvíľu podskočila a nedokázal si ju tak sklepnúť. To je škoda pre domácich, Gáll mohol ísť do superšance.
     
    15
    Obrovská príležitosť Košíc ostáva nevyužitá! K lopte sa z ničoho nič dostal úplne voľný Horodník, ktorý sa s ňou nemaznal a okamžite ju posielal na Baráta. Ten ešte stihol zmenšiť strelecký uhol a fantastickým zákrokom drží Trebišov nad vodou!
     
    16
    Boris Gáll bol na útočnej polovici zastavený nedovoleným spôsobom, Košice tak budú zahrávať nepriamy kop.
     
    17
    Tak toto inak ako komédiou nazvať nemožno. Dordević po rozbehu loptu preskočil a štvorica jeho spoluhráčov ostala následne stáť. Situáciu nepochopil azda nikto na ihrisku, do lopty sa napokon oprel kapitán Pavúk, ten ju poslal len do rukavíc Baráta.
     
    18
    Hostia zahrávali rohový kop, z toho však nedokázali vyťažiť absolútne nič.
     
    19
    Na druhej strane chceli pohroziť domáci futbalisti, na ihrisku sa však zjavili dve lopty a rezerva MFK tak pokračovať nemohla.
     
    20
    Z následnej situácie ešte domáci vybojovali rohový kop. Hirjakov center našiel hlavu Pavúka, ten sa však natiahol až príliš a loptu poslal len mimo priestor troch žrdí.
     
    21
    Trebišovčania do vpredu prešpekulovali. Po aktivite Olaha napokon lopta končí za bránkovou čiarou, v pokoji si ju tak na päťku môže postaviť Leško.
     
    22
    Hostia ale ostávajú naďalej aktívni. Hoci sa v týchto chvíľach do výraznejšej príležitosti dostať nevedia, výrazne prehrávajú svojho súpera.
     
    23
    Obrovská chyba domácich mohla priniesť úvodný gól zápasu! Benetka posielal loptu len na rozbehnutého Glushkova, ktorý si pred šestnástkou chcel obhodiť ešte Pavúka, ten mu však loptu šikovne vypichol!
     
    24
    Boris Gáll sa prezentoval pekným sólom. keď si s loptou prebehol prakticky celé ihrisko, na jeho konci však chýbal ako center, tak aj strela.
     
    25
    Už len 20 minút nás delí od konca prvého polčasu. Stav je stále nerozhodný, 0:0.
     
    26
    Tak toto je zbytočná žltá karta pre domáceho Vancáka. Ten bol netrpezlivý a štandardku rozohrával ešte pred odpískaním, čo sa Ježíkovi pochopiteľne nepáčilo.
     
    27
    Následná štandardka veľa vzruchu nepriniesla, Barát všetko s prehľadom kryl.
     
    28
    Následnú Urbanovu strelu možno zaradiť do kategórie propagačných. Urban to nemyslel zle, lopta mu však nesadla a posielal len slabučký pokus, s ktorým Barát problém mať nemohol.
     
    29
    Rýchly brejk Košíc sa končí neúspešne. Vansa exkluzívnym spôsobom vysunul Horodníka, k tomu však obranca rýchlo pristúpil a nebezpečenstvu zabránil.
     
    30
    Hoci sme na začiatku stretnutia boli svedkami tlaku hostí, Trebišov sa teraz s loptou nedokáže udržať ani len na vlastnej polovici. Domáci si to uvedomujú a radi by skórovali.
     
    31
    Skúšal to Horodník, ktorý však stál vo veľkom uhle a loptu napálil len do bočnej siete Barátovej bránky.
     
    32
    Dlhý pas Vansu nenašiel ani jedného z jeho spoluhráčov, Tých bolo v šestnástke dosť, domácich tak môže táto situácia mrzieť.
     
    33
    Loptu si tak mohol postaviť Barát, ktorý konečne chcel vysunúť spoluhráčov na útočnú polovicu. To sa mu však nedarí, domáci omnoho dôraznejší aj v hlavičkových súbojoch.
     
    34
    Hostia sa však s loptou cez prekliatu stredovú čiaru napokon predsa len dostali. Tam im však chýbal väčší počet hráčov, a tak ju len odovzdali súperom v žltých dresoch.
     
    35
    Medzičasom sme sa prehúpli už do poslednej desaťminútovky prvého polčasu. Domáci budú loptu vhadzovať na útočnej polovici.
     
    37
    Lopta sa po osi Emil Lukáč, Glushkov, Krochta dostala napokon až k Milanovi Lukáčovi, ktorý sa pripravoval na strelu, na guľatom predmete sa však nešťastne pošmykol. Škoda pre hostí, už Krochta totiž stál v stopercentnej príležitosti.
     
    39
    MFK Košice B dáva gól!
    A máme tu moment, na ktorý čakal celý štadión! Gáll posielal strelecký pokus na Baráta, ktorý loptu vyrazil pred seba. Tam už stál na dorážku pripravený PATRIK VANSA, ktorý sa pomýliť nemohol.
     
    40
    5 minút pred koncom polčasu sa tak domáci dostávajú do vedenia. Uvidíme, či sa mi ho podarí udržať. Proti sú hráči Slavoja, ktorí ale ani tentokrát vpredu nič nevymysleli.
     
    41
    Naopak, do Ďalšej šance sa rútili hráči Košíc. Tí si však nerozumeli a navzájom sa pribrzdili, k strele sa tak napokon nedostali.
     
    42
    Domáci sa vydali na ďalší útočný výpad, tentokrát však čiarový správne videl ofsajd. Na zemi ešte ostal ležať jeden z hráčov Trebišova, ten však spokojný s verdiktom vstáva.
     
    43
    Domáci teraz súperovi dobre zblokovali dve strieľané prihrávky, po ktorých mohlo byť ešte veselo. Na vlastnej polovici sa však dopustili faulu a budú sa musieť brániť.
     
    44
    Loptu si postavil kapitán hostí Capko jeho vysoký center však nemohol v šestnástke zachytiť ani jeden z jeho spoluhráčov. Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    45
    MFK Košice B dáva gól!
    Tak napokon ešte prichádza druhý gól rezervy Košíc! Po neprehľadnej situácii vyrážal Barát loptu len na Gálla a BORIS GÁLL sa v tejto situácii mýliť nemohol!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Ježík nenadstavil ani sekundu, po prvom polčase tak svieti na svetelnej jtabuli stav 2:0 v prospech MFK Košice "B".

    Druhý polčas sa začne približne o 16:30.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa nám postarali hostia. Tí sa s loptou okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ budú zakladať postupnú útočnú akciu.
     
    47
    Cez stredovú čiaru sa však nedostali. Prihrávku jedného z hostí dobre zblokoval Vansa, ktorý sa následne chcel vydať na útočný výpad. Lopta mu však odletela priďaleko a zo šance nič nebolo.
     
    48
    Ani tentokrát to domácim nevyšlo. S loptou dobre kombinovali na útočnej polovici, rýchlo o ňu však prišli a k strele sa tak dostať nestihli.
     
    49
    A domáci sa dostali aj do ofsajdovej pozície. Stál v nej Benetka.
     
    50
    A takmer bolo po administratívnej budove Košíc. Jeden z obrancov Trebišova loptu odkopol na roh tak razantne, že kvalitné okno to takmer nevydržalo.
     
    51
    Roh zahrával Vansa, ktorý poslal dlhý center k vzdialenejšej žrdi. Tam sa k lopte ešte nikto nedostal, tá sa však poodrážala k Horodníkovi, ktorý opečiatkoval ľavú žrď Barátovej bránky!
     
    52
    Mohlo byť rozhodnuté. Košičania však pri lopte ostanú, hostia teraz majú značné problémy.
     
    53
    Ladislav Hirjak bol smerom dopredu veľmi aktívny a nabral poriadnu rýchlosť, to sa mu však takmer nevyplatilo. Jeho šprintérske sólo totiž zastavil "mantinel" vedľa ihriska, pred ktorým Hirjak len tesne zabrzdil.
     
    54
    Skúsený Dordevič je na ihrisku viditeľný. V tejto chvíli loptu šikovne sklepol na kopačku spoluhráča, ktorý však zakončiť nedokázal.
     
    55
    Dnešné stretnutie sleduje 320 divákov.
     
    56
    nikita Glushkov sa prezentoval geniálnym sólom, jeho zakončenie však postrádalo akékoľvek kvality. Lopta letela len do náruče mladého Leška.
     
    57
    Fantastická útočná akcia Košíc zastavená ofsajdovým verdiktom! Vansa geniálnym spôsobom vysunul Gálla a práve strelec druhého gólu stál v postavení mimo hru.
     
    57
    Pripravuje sa striedanie na strane Trebišova.
     
    58
    Kolesára na ihrisku nahradí Čižmár. To však nebude posledné striedanie na strane Slavoja.
     
    59
    Ešte predtým však uvidíme rohový kop Košíc.
     
    60
    Center do stredu bránky zaletel len na rukavicu Baráta, ktorý šikovne vyboxoval na unikajúceho Milana Lukáča, ktorý sa rútil do protiútok. Milan si však loptu predkopol až príliš, čo znamenalo okamžitý odkop Gálla.
     
    61
    MFK Košice B dáva gól!
    A po hodine hry je už zrejme definitívne rozhodnuté! MICHAL HORODNÍK sa taktiež presadzuje a posiela svojich spoluhráčov do jednoznačného vedenia, 3:0.
     
    62
    Hostia odpovedajú na gól striedaním. Ihrisko opustí Milan Lukáč, Jeho miesto zaujme Andrely Kouessabio Makela
    .
     
    63
    Hostia stratili akúkoľvek motiváciu ešte niečo s dnešným výsledkom spraviť. Navracia im ju kapitán Capko, ktorý teraz zachoval chladnú hlavu a svojim spoluhráčom neprestáva veriť.
     
    64
    Hostia sa po dlhej dobe vydali na útočnú polovicu, nedovoleným zákrokom bol však zastavený Glushkov.
     
    65
    Tak toto bolo vskutku nepríjemné! Emil Lukáč netrafil loptu hlavou a nepríjemne spadol na zem, kde si ešte prisadol a nepríjemne vykrútil nohu. Táto situácia poriadne vystrašila aj Košičanov, ktorí k Lukáčovi športovo pribehli a zaujímali sa o jeho stav. Fair Play ako sa patrí!
     
    66
    Lukáč už s Dordevičovou pomocou vstáva z hracej plochy. Lukáč bude našťastie v hre pokračovať!
     
    67
    Pripravuje sa prvé striedanie na strane domáceho celku.
     
    68
    Medzitým sme ešte videli sympatickú útočnú akciu Slavoja, ktorá sa však gólom neskončila.
     
    69
    Z protiútoku neuspeli ani domáci futbalisti. Na loptu si vyskakoval Dordevič, na tú však nedočiahol.
     
    70
    Teraz prichádza to avizované striedanie Košíc. Strelca 2. gólu Gálla nahradí Slinčák.
     
    71
    To však nebude posledné striedanie rezervy Košíc...
     
    73
    Ihrisko totiž opustí aj dnes nedôrazný Ndiaye, ktorého miesto zaujme po zvyšok hry Pilipčuk.
     
    74
    Makela sa teraz pekne pohral s hráčom MFK, nanešťastie pre hostí však len pri stredovom kruhu. Tam ho následne o loptu obral Pilipčuk.
     
    75
    Do konca stretnutia nám ostáva už len 15 minút. Ak samozrejme neberieme do úvahy prípadný čas nadstavený rozhodcom Ježíkom.
     
    76
    Vansa chcel pridať druhý gól, lopta mu však nešťastne ušla a dostala sa až k Barátovi. Ten ju za svoj chrbát nepustil.
     
    77
    Pískaný faul na Mekelu, uvidíme priamy voľný kop v prospech hostí.
     
    77
    Žltou kartou však napomínaný Šimko, pravdepodobne mal k rozhodcovi ešte nemiestne poznámky.
     
    78
    Lopta zaletela zo štandardky na "päťku", kde stál len pripravený Leško. Ten situáciu s prehľadom riešil.
     
    79
    Zápas sledujú pozorným okom aj hráči MFK Košice, zápas si prišiel s rodinkou pozrieť aj ich gólman, Darko Tofiloski.
     
    80
    Pavúk sa previnil faulom na vlastnej polovici, za ktorý vidí žltú kartu.
     
    81
    Tak toto bol protiútok ako hrom! Domáci sa dostali do obrovského prečíslenia, loptu dostal na kopačku v šestnástke Vancák, ktorý ju poslal len do rukavíc Baráta. Za halvu sa chytá kompletne celý štadión v Barci, na čele s Tofiloskim.
     
    82
    Nepríjemný moment na ihrisku, keď na hracej ploche ostáva ležať Hirjak. Ten bude musieť byť ošetrovaný.
     
    83
    Pripravujú sa striedania na oboch stranách.
     
    84
    Košičania chceli pred avizovanými zmenami ešte pridať 4. gól, loptu však hostia šikovne odvrátili. Opäť len na kopačky domácich, tí sa teraz ponáhľať nebudú.
     
    85
    Domáci sa však dopustili útočného faulu, striedania sa stávajú realitou.
     
    85
    Unaveného Vansu nahradí navrátilec Coulibaly Diaby.
     
    87
    A striedajú aj hostia. Tí z ihriska stiahnu Lukáča, na hraciu plochu vybehne Vaňo.
     
    88
    Zápas sa už len dohráva, zdá sa, že výraznejších príležitostí sa už nedočkáme.
     
    89
    Opak bol však pravdou. K lopte sa aj so šťastím dostal Diaby, ktorému zmenšoval strelecký uhol Barát a pri zákroku bol nepríjemne zasiahnutý kopačkou útočiacého hráča.
     
    90
    Začala sa posledná minúta zápasu.
     
    90+1
    Prvú minútu nadstaveného času máme za sebou. Podľa údaju na svetelnej tabuli nás čaká ešte jedna.
     
    90+2
    Dordevič chcel pridať 4. gól Košíc, nanešťastie pre MFK však stál v ofsajdovej pozícii.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Ježík ukončil dnešný zápas po 2 minútach nadstaveného času, s konštatovaním, že po góloch Vansu, Gálla a Horodníka si MFK Košice "B" poradilo so Slavojom Trebišov pomerom 3:0 sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa.

    Dnešným stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (17:16:53)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím Slavoj Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly: 39. Vansa, 45. Gáll, 61. Horodník

    Karty:   26. Vancák (KEB), 80. Pavúk (KEB) – 77. Šimko (SLT)


    MFK Košice B: Leško – Pavúk, Gáll, Urban, Dordevič, Benetka, Ndiaye, Vancák, Hirjak, Vansa, Horodník
    Náhradníci: Pilipčuk, C. Diaby, Varga, Slinčák, Jonec, Afouxenidis

    Slavoj Trebišov: Barát – Kolesár, Capko, Krochta, Glushkov, Šimko, Shekel, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah
    Náhradníci: Makela, Čižmmár, Vaňo, Bandoľa, Syvakivskyi

    Rozhodca: Ježík – Vítko, Barenčík