Braunschweig – Augsburg 0:1 (kon.) | Brémy – Hertha 2:0 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 3:2 (kon.)
Frankfurt – Leverkusen 0:2 (kon.) | Freiburg – Schalke 0:2 (kon.) | Hamburger – Bayern 1:4 (kon.)
Mönchengladbach – Mainz 3:1 (kon.) | Norimberk – Hannover 0:2 (kon.) | Stuttgart – Wolfsburg 1:2 (kon.)
koniec
1. FC Norimberk
0:2 (0:1)
Hannover 96
Sobota 03.05.2014, 15:30 • Grundig-Stadion, Norimberg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Tréner Korkut sa uchýlil k poslednému striedaniu, ktoré má k dispozícii, Rudņevsa na ihrisku vystrieda Sulejmani.
     
    86
    Prichádza predposledné striedanie v zápase, z ihriska odkráčal Andreasen, opačným smerom vybieha Dierßen.
     
    78
    Hannover získal rohový kop, no najprv príde striedanie, ktoré znamená, že zápas nedohrá strelec prvého gólu v zápase Huszti, ktorého nahradí Prib.
     
    77
    Domáci hráči už nemôžu chcieť viac! Striedajúci Colak sa ocitol sám zoči voči brankárovi, no z bezprostrednej vzdialenosti bránu prestrelil.
     
    71
    Možno to zmení posledné striedanie na strane domáceho tímu. Tréner posiela na ihrisko čerstvého Colaka a z hry sťahuje Pekharta.
     
    67
    Nasledovať tak bude druhé striedanie na strane červeno-čiernych, zápas predčasne končí pre Frantza, jeho miesto zaujme Stark.
     
    57
    Prichádza prvé striedanie na strane Norimbergu, je to len logické vyústenie nevydareného priebehu hry. Z ihriska odchádza Kiyotake, toho nahradí Pachonik.
     
    55
    Pekhart netrafil letiacu loptu pred bránou, hostia okamžite hrozili ďalším rodiacim sa protiútokom, ktorý zastavil faulom až Pinola. Za svoj zákrok uvidí aj kartu žltej farby.
     
    52
    Hannover dal gól! Ako to už vo futbale býva nedáš, dostaneš. Pander výborne preniesol hru na prenikajúceho MANUELA SCHMIEDEBACHA, ten sa dostal za obranné rady Norimbergu, s prehľadom si položil brankára a zakončil do prázdnej brány. 0:2.
     
    36
    Žltú kartu vidí aj Schmiedebach a to veľmi zbytočnú, nakoľko si neudržal nervy na uzde a odkopol súperovi loptu za čiaru.
     
    34
    Chandler ešte dohrával súboj, zdalo sa, že súpera trafil cez loptu, rozhodca to však videl inak a za faul mu ukazuje žltú kartu.
     
    9
    Ten zostal nevyužitý, no dopredu vyštartoval Kiyotake, ktorý posielal pred bránu prudkú loptu, na ktorú síce nestihol zareagovať Drmic, no Hloušekovi sa to podarilo a z bezprostrednej vzdialenosti to len trestuhodne napálil priamo do brankára.
     
    5
    Hannover dal gól! Katastrofálna prihrávka na vlastnej polovici Frantza poslala loptu priamo na kopačky Rudņevsa, ktorý sa dostal do úniku, na opačnú stranu prihral SZABOLCSOVI HUSZTEMU, ktorý s prehľadom prekonáva domáceho gólmana. 0:1.

    Andrej Marienka

    Góly: 5. Huszti, 52. Schmiedebach

    Karty:   34. Chandler (NRM), 55. Pinola (NRM) – 36. Schmiedebach (HAN)


    1. FC Norimberk: Schäfer – Plattenhardt, Pinola, Nilsson, Chandler – Balitsch, Frantz – Hloušek, Kiyotake – Drmic, Pekhart
    Náhradníci: Rakovsky – Pogatetz, Angha, Stark, Pachonik, Gärtner, Colak

    Hannover 96: Zieler – Pander, Schulz, Avevor, Rajtoral – Andreasen, Schmiedebach – Bittencourt, Huszti – Rudņevs, Stindl
    Náhradníci: Schmidt – Sané, Prib, Schlaudraff, Pocognoli, Dierßen, Sulejmani

    Rozhodca: Gräfe – Seidel, Pelgrim