Barcelona – Getafe 2:2 (kon.) | Malaga – Elche 0:1 (kon.) | Osasuna – Vigo 0:2 (kon.)
Valladolid – Espanyol 1:0 (kon.)
koniec
Malaga CF
0:1 (0:1)
Elche CF
Sobota 03.05.2014, 18:00 • Estadio la Rosaleda (Málaga) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Obrovská šanca v závere pre Elche! Garry Rodrigues sa po hlavičke od Rubéna Péreza zmocnil v šestnástke lopty, no svojou pravačkou z blízkosti bieleho bodu na penaltu trafil len miesto pri ľavej tyči!
     
    84
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Javi Márquez, prichádza Lombán.
     
    82
    Tak a opäť praskajú nervy hráčom a dokonca aj realizačným tímom, ktorí sa s rozhodcami pustili do slovnej potýčky pri striedačkách po zákroku Botíu na Iakovenka. Botía je teraz potrestaný priamo červenou kartou a odchádza predčasne pod sprchy!
     
    80
    Duda poslal na hranicu šestnástky ľahký center, ktorým našiel Santa Cruza, no napokon sa jemu nepodarilo už zakončovať. Po pár prihrávkach hráčov Málagy sa lopta ocitla za vápnom pri kopačke Dudu, no ten svojím tvrdým projektilom trafil stred brány, kde bol prpravený brankár Herrera a zachytil loptu do náručia!
     
    77
    A na trávniku ostal ležať znovu hráč Elche! Je to práve Javi Márquez, ktorý potrebuje lekársku pomoc.
     
    75
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Coro, prichádza Carles Gil.
     
    74
    Napokon sa ku lopte medzi šestnástkou a stredovým kruhom postavil Javi Márquez, ktorý napálil do vápna, kde Rodriges loptu len jemne "lízol" hlavičkou, no jeho zakončenie skončilo len tesne vedľa ľavej žrde!
     
    71
    Fantastický brankár Manu Herrera! Hráči Málagy smerovali do útoku a pred šestnástkou si skvelo na jeden dotyk vymenil loptu Duda, ktorý jemne presunul na Santa Cruza a následne pálil, no potom Duda zasiahol do tváre Cismu, ale Duda nie je napokon potrestaný!
     
    68
    Čo sa to dejú veci dnes, to je vo futbale naozaj nevídané! Tono, ktorý sedí na striedačke úmyselne odkopol loptu pred Antunesom, ktorý si pre ňu smeroval práve na lavičku Elche a za toto nepekné gesto inkasoval červenú kartu!
     
    66
    V šestnástke sa k lopte dostal Cristian Herrera, ktorý aj vypálil z ľavej strany vápna, no jeho projekti smeroval napokon na ruky brankára Caballera, ktoré vyrazili loptu mimo ihriska!
     
    61
    Na ihrisku teraz ostal ležať Jesús Gámez, ktorý je okamžite prestriedaný a do boja zasiahne Eliseu.
     
    53
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Camacho, prichádza Juanmi.
     
    52
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Boakye, prichádza Christian Herrera.
     
    52
    Javi Márquez je v týchto momentoch potrestaný žltou kartou.
     
    40
    Iakovenko získal rýchlosť po ľavej strane a tesne pred koncom ihriska vyslal do pokutového územia nebezpečný center, na ktorý si naskočil Duda a ten hlavičkoval, no len do rúk Herreru, ktorý vyrazil loptu na tribúny!
     
    38
    Samu nakopol z veľkej diaľky z pravej strany do šestnástky nebezpečný center do vápna, po ktorý si pomaly išiel brankár Manu Herrera, no dvojica Iakovenko-Santa Cruz ho mierne zaskočila a znepríjemnila život, a tak brankár Herrera mal problémy, no napokon neinkasoval gól a loptu po chvíli zachytil do náručia!
     
    36
    Javi Márquez si pripravil loptu pred hranicou šestnástky odkiaľ vypálil prízemný projektil, ktorý napokon opečiatkoval len pravú žrdku!
     
    26
    Aj ďalší hosťujúci hráč, Damían Suárez, je potrestaný žltou kartou za svoj zlý čin. Nasleduje voľný kop.
     
    19
    Je tomu tak. Cárlos Sánchez poslal nebezpečne k zemi protihráča, za čo ho hlavný rozhodca "odmenil" žltou kartou.
     
    17
    Už to vyzeralo beznádejne, no v tej chvíli Ignacio Camacho našiel krásnou priamočiarou kolmicou na hranici šestnástky Rubéna Santa Crúza, ktorý sa dostal do krátkeho brejku, no stroskotal na Herrerovi, ktorý skvelo vybehol proti nemu!
     
    11
    Elche dalo gól! Hostia sa po 11 minútach hry dostávajú do vedenia v tomto zápase! Domáci sa snažili ísť do protiútoku z vlastnej polovice, no Camacho zle prihral dozadu a v priestore medzi šestnástkou a stredovým kruhom loptu vystihol GARRY RODRIGUES, ktorý krásne napálil do brány z veľkej diaľky!
     
    10
    Obrovská šanca hostí! Richmond Boakye sa rýchlo rútil dopredu po pravej strane a strieľal z tesnej blízkosti brány, no brankár Caballero zázračne vyrazil! Po ňom sa snažil dorážať Coro, no ešte čarovnejšie sklzom vykopol loptu Flávio na rohový kop!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 11. Rodrigues

    Karty:   19. C. Sánchez (ELC), 26. D. Suárez (ELC), 52. Javi Márquez (ELC)   68. Tono (ELC), 82. Botía (ELC)


    Malaga CF: Caballero – Jesús Gámez, Flávio, Weilgton, Antunes – Sergi Darder, Camacho – Samu, Duda ("C"), Iakovenko – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Portillo, P. Pérez, Rescaldani, Eliseu, Pawlowski, Juanmi

    Elche CF: Manu Herrera – D. Suárez, Botía, Pelegrín, Cisma – C. Sánchez, Rubén Pérez – Rodrigues, Márquez, Coro ("C") – Boakye
    Náhradníci: Lombán – Rivera, Mantecón, Tono, Carles Gil, Fidel, Albácar

    Rozhodca: J. Estrada – J. Fernández, F. Martín – S. Pérez