Sunderland – Cardiff 4:0 (kon.) | Liverpool – Chelsea 0:2 (kon.) | Crystal Palace – Manchester City 0:2 (kon.)
koniec
Sunderland AFC
4:0 (2:0)
Cardiff City FC
Nedeľa 27.04.2014, 13:00 • Stadium of Light (Sunderland) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    86
    Sunderland AFC dal gól!
    Kévin Théophile-Catherine dnes pôjde domov asi peši. Opäť zlyhal pri osobnom bránení štandardky a znovu si nepostrážil CONNORA WICKHAMA. Tomu na hlavu tentokrát centroval striedajúci Emanuele Giaccherini. Anglický zakončovateľ sa tentokrát tlačil stredom malého vápna, odkiaľ zblízka po druhýkrát prekonal Marshalla. Dielo je dokonané!
     
    76
    Sunderland AFC dal gól!
    Solskjærove ťahy ale vychádzajú na nivoč a domáce Black Cats sa zrejme dostávajú do rozhodujúceho vedenia! Adam Johson na ľavej strane prestrčil loptu na Boriniho, ktorý mohol postupovať stredom ihriska. Spred šestnástky prestrčil loptu povedľa Caulkera a EMANUELE GIACHCERINI šiel sám na kasu. Taliansky žolík už zblízka poľahky obstrelil Marshalla a Cardiff tak dokonáva výrazný krok k vypadnutiu do Championship. Giachcerinimu na gól stačili dve minúty!
     
    45+1
    Sunderland AFC dal gól!
    Loptu si na biely pod postavil kmeňový hráč liverpoolskeho FC FABIO BORINI, ktorý nedal Marshallovi šancu. Hosťujúci gólman síce smer strely vystihol, ale na loptu si nesiahol. Tá smerovala presne za háčiky, Cardiff bude musieť doháňať dvojgólové manko!
     
    26
    Sunderland AFC dal gól!
    Gus Poyet si môže mädliť ruky! Jeho jarný žolík CONNOR WICKHAM ho opäť vyťahuje z kaše! Rohový kop z ľavej strany rozohrával švédsky technik Sebastian Larsson. Jeho center smeroval do stredu malého vápna, no napokon prepadol až na zadnú žrď. Tam si práve Wickhama nepostrážil Théophile-Catherine a mladý anglický forward trafil dokonale. Jeho hlavička z piatich metrov smerovala do pravej šibenice, Marshallovi nepomohlo ani skáčúce duo Cala-Cowie. Zaslúžene vedenie pre Black Cats!

    Erik Farkaš

    Góly: 26. Wickham(Larsson), 45+1. Borini (pen.), 76. Giaccherini(Borini), 86. Wickham(Giaccherini)

    Karty:   37. Vergini (SUN), 54. Larsson (SUN), 77. Giaccherini (SUN), 83. Borini (SUN), 90+4. Gardner (SUN) – 36. Mutch (CAR), 39. Medel (CAR), 53. Fábio (CAR)   45. Cala (CAR)


    Sunderland AFC: Mannone – Vergini, O´Shea (C), Brown, M. Alonso – S. Larsson, Cattermole, Colback – A. Johnson, Wickham, Borini
    Náhradníci: Ustari – Bardsley, C. Gardner, Altidore, Giaccherini, Bridcutt, Scocco
    Manažér: Gus Poyet (URU)

    Cardiff City FC: Marshall – Théophile-Catherine, Caulker (C), Cala, Fábio – Medel – Cowie, Mutch, Whittingham, Dæhli – F. Campbell
    Náhradníci: Lewis – B. Turner, K. Jones, Eikrem, Zaha, Bellamy, D. John
    Manažér: Ole Gunnar Solskjær (NOR)

    Rozhodca: Phil Dowd – S. Ledger, M. Wilkes – A. Taylor