Litoměřice – Havířov 2:4 (kon.) | Šumperk – Jihlava 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 7:1 (kon.)
Motor ČB – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Kadaň – Beroun 5:0 (kon.)
Třebíč – Benátky n/J 3:0 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (2:0, 4:0, 1:1)
HC Most
cz Sobota 08.02.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ne, tohle opravdu není pro poslední Most šťastný zápas, Rebelové si berou zpět ztracené šestibrankové vedení! Naopak pro DAVIDA DVOŘÁČKA to je neskutečně vydařené utkání, protože mladý a nesmírně talentovaný útočník pokračuje ve svém galapředstavení, když tentokrát mu dopřála mostecká obrana po pasu Romana Maliníka až příliš volného prostoru v pravém kruhu, kde si šikula Rebelů srovnal puk na hůl a nechytatelnou střelou zápěstím posedmé pokořil gólmana Horáka! Asistence: Roman Maliník.
     
    43:04
    Most právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Severočeši dočkali a gólovou radost už jim nikdo nemůže vzít! Kryštof Kafan nabil na modrou čáru JANU STREJČKOVI, který se opřel do puku, jenž skončil až za zády smutného gólmana Kacetla, který tak přišel o čisté konto, když díky skvěle clonící dvojici Bronislav Andres – David Homer vůbec nic neviděl! Asistence: Kryštof Kafan.
     
    30:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Opravdu je mi líto gólmana Horáka, který se může v mosteckém brankovišti přetrhnout, ale není to nic platné, protože obránci mu vůbec nepomáhají! Kotouč putoval po ose Tomáš Rousek – David Dvořáček – RADEK ČÍP, přičemž druhý jmenovaný našel hráče extraligových Pardubic z rohu pásma úplně volného před bránou a talentovaný mladík už si věděl rady, když zápěstím nedal brankáři Horákovi žádnou šanci! Asistence: David Dvořáček, Tomáš Rousek.
     
    25:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové nemají se Severočechy vůbec žádná slitování, Kotlinou zní pokřik "Pátá právě teď odbila!"! Brankář Horák čelil mohutnému tlaku, při němž dvakrát pálil zblízka tísněný KAROL KORÍM, a i když poprvé vyprášil jen beton pozorného brankáře Horáka, na podruhé už se bekhendovou dorážkou v pádu z mírného úhlu nemýlil! Bez asistence.
     
    23:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelně těžká chvíle pro hosty z Mostu, kteří inkasovali i při vlastní přesilovce! Rebelové získali v obranném pásmu puk a založili bleskový protiútok, při němž zafungovala královéhradecká spolupráce, když Michal Švihálek zblízka vyprášil z první jen Horákovy betony, jenže TOMÁŠ ROUSEK pohotově doklepl odražený puk do odkryté brány! Asistence: Michal Švihálek.
     
    20:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se raduje potřetí, domácí vedou už 3:0 a hosté to budou mít ještě o poznání těžší! Nejdříve tečoval puk těsně vedle Ladislav Gengel, ale vzápětí se puk dostal na modrou čáru k Martinu Vágnerovi, který vypálil od modré čáry a puku vložil mezi kruhy do cesty svou hůl BOHUMIL JANK, jenž zády k bráně usměrnil kotouč za záda gólmana Horáka, který navíc nemohl absolutně nic vidět! Asistence: Martin Vágner, Lukáš Endál.
     
    14:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Fanoušci Rebelů křičí pokřik "Dal gól, dal gól!", Rebelové se ujímají po krásné akci dvoubrankového vedení! Sehraný tandem David Dvořáček – David Stach dnes řádí jako utržený ze řetězu, tentokrát druhý jmenovaný předložil puk z rohu pásma na KAROLA KORÍMA, jenž si najel z levého kruhu před branku a z první prostřelil bezmocného gólmana Horáka! Asistence: David Stach, David Dvořáček.
     
    06:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Severočeši čelili mohutnému tlaku, který nakonec Rebelové přetavili v zisk těsného vedení! Krásný pas z rohu pásma vykouzlil David Stach, který našel mezi kruhy volného parťáka DAVIDA DVOŘÁČKA, který se po zranění vrací do fantastické formy, když bleskovou ranou propálil z mezikruží brankáře Horáka! Asistence: David Stach, Roman Maliník.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 7. Dvořáček (Stach, Maliník), 15. Korím (Stach, Dvořáček), 21. Jank (Vágner, Endál), 24. Rousek (Švihálek), 26. Korím, 31. Číp (Dvořáček, Rousek), 50. Dvořáček (Maliník) – 44. Strejček (Kafan)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Vágner (A), Jank, Zdráhal, Drtina, Korím, Semrád, Zítka – Šesták, Ondráček, Gengel, Endál, Milfait, Polodna (C), Číp, Maliník (A), Stach, Dvořáček, Rousek, Švihálek, Chlubna.
    HC Most: Horák (Hanuljak) – Strejček, K. Charousek (A), Hora, Čížek, Simon, Kasal – Tauš (C), Smolka, Bojer, Nedrda (A), Písařík, Kafan, Palaščák, Slavíček, Andres, Homer.

    Rozhodca: Jaromír Vampola – Daniel Reich, Jan Toman

    Diváci: 724